Evlilikte bu kadarı ağır değilmi..yoruluyorum artık...

ah be figan, demek öyle askeri personelmiş eşin. Aynı sorun bende var. Bir bardak su versen bile topuk selamı.... Bende de aynı durum var. Ben de demin kaldığımız yeri anlatıp arkadaşlardan fikir alıyordum. İşi gücü bıraktım. Sinirlerim çok bozuk. Oğlum akrep. Çok duygusal. Gzili gizli ağlamasına tahammül edemiyorum. Dert bir tane değil be Figanım.
Psikolojik tedavi diyorsunuz da bakalım eşi gidecek mi, bir de imkanı var mı bakalım. benim kaldığım yer gibi bir yerde ise katlamalı kaymaklı kadayıf işte.

yahu gel de inanma burçlara..aslan kadar cömert insan görmedim..acayip cömert..lükse bayılır,acımadan harcar,yer içer..poh poh delisi..pohpohlayınca,başını okşayınca kedi gibi oluverir am ah işt..aslında dediğin gibi ben sağır olmayı başarıp üstelemesem ama olmuyor işte..bende de aşırı bir gurur..herşeyi gurur yaparım alınırım..bu huyumu sevmiyorum zaten.yani ikimizde uçlardayız..her evliliğin bir yönemi var sanırım..her kapının anahtarı değişik olduğu gibi benimki de kimseye benzemiycek elbette..

nerde kalıyorsun hayatım.. duyayım figanını:)) akrepler evet duygusal alıngan..onlarrın gururunu okşıcaksın hep..eleştiriyi sevmezler..adaletlidirler..sadıktırlar..ama adaletsizliğe eleştiriye gelemezler..dik başlıdırlar uysal görünselerde..not:özelimede yazabililirsin canımcım

Eşim mi oğlum mu diye başlık açtım. Orada okuyup bir fikir verirsen çok sevinirim. Görüşelim canım yaa.

o zaman esinizin sorunu cozulmez tatlim bu omrunun sonuna kadar devam eder.
hatta emekli falan olunca iyice sapitir
kendi kendine bir insanin psikolojisini duzeltemezsin.
ona ne kadar yanlislarini anlatsan da anlayacagini sanmiyorum cunku bu esinin karakterinde var.

sizin burcunuz ne acaba?

aslan erkekleri hep bir üstünlük taslama çabası içerisindedir zaten.

bende aslan burcu erkeğiyle evliyim. bunalıyorum. keşke evlenmeseydim diye defalarca söylenip duruyorum. arada çocuk var diye sabrediyorum. akıl sağlığımdan edecek. saygı da kalmadı. off aynı dert canım ya

yapmayin ya o kadarmi kotu bu aslan burcu erkegi
İdare etmek zordur aslan burcuğu erkeğini hatalı olduğunu bilsede hatasını kabul etmek istemez ancak keyifli bir anını yakalamanız gerekir hatasını kabul ettirmek için nerden biliyorsunuz derseniz benim kocamda aslan burcu ha bir eve bir aslan yetmedi oğlumda aslan burcu oldu

benim sevgilimde aslan burcu ama hatali oldugunda ozur dilemesini
bilir yoksa evlendikten sonrami degisiyo bunlar

benim sevgilimde aslan burcu ama hatali oldugunda ozur dilemesini
bilir yoksa evlendikten sonrami degisiyo bunlar

Merak etme canım değişmez:44:benim eşimde asla kötü birisi değil evine bağlı dayak olayı asla yok ama dün yaşadığımız bir olay vardı ve üç dört kişi hatalı olduğunu kabul ettiremedik halada etmiyor yadün ona olan sinirimle yazdım yoksa eminim ki hepsi aynı değildir.

hmm anladim bide madem burclara gore yorum yapiyoruz senin burcunda onemli
burclar arasi uyum olmali sende cok uzulme cnm, Allah daha zor durumlarda birakmasin

hmm anladim bide madem burclara gore yorum yapiyoruz senin burcunda onemli
burclar arasi uyum olmali sende cok uzulme cnm, Allah daha zor durumlarda birakmasin
benim burcum ikizler
aslanla ikizlerde en iyi anlaşan burçlardan sanırım:44:

figancım umarım iyi durumdasındır..eşinde biraz dengesizlik var.yani özünde iyi biri ama onu ufak tefek şeyler sinirlendirebiliyor.öfkede geçici deliliktir zaten!o sırada ne yaptığını bilmeyip kırıp sonra pişman oluyor gibi.bunuda telafi için seni gezdirip birşeyler alıyor.çok zor tabi sinirli bi insanla yaşamak.etrafımda var biliyorum.fazla yaklaşmamak lazım öfkelendiklerinde....sinirli olmadığı bir zaman onu çok sevdiğini ettiği küfürlerin seni çok yaraladığını söyle.ben seni kırmak istemiyorum sen de isteme de...ayrılmanı tavsiye etmem çünkü kimse dört dörtlük değil.bi başkasıyla evlendiğinde onunda aynı olmayacağı ne malum.Allah yardımcın olsun

Aslan burçlarını genelde severdim,ama korktum şimdi böyle okuyunca. Hatta okadarki keşke aslan burcu olsa çocuğum derdim. Çünkü gördüğüm aslan burçları başarılı olmak için çaba sarfeden insanlar. Ama sinir konusunda bir tuhaflarmış:26:

Herneyse konuya dönmek gerekirse sen malesefki sineye çekeceksin. Sinirli olunca konuşmayacaksın(hangi kadın konuşmaz onu bilmiyorum ama neyse )

Huyu değiştiremezsin bence ama bir arkadaş demiş,şakayla karışık gülerek iğnele rahatsızlığını belirt diye. Belki işe yarayabilir. Tedavi konusundada eşin olmadan sen git derim ben. Belki onsuz da bir çözüm bulabilirsin..
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Umarım düzelir..

Bütün kocalar melek gibi olsaaaaaaa...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…