Evlilikte cinselliğin yeri

eşimle 9 senelik evliyiz
İlk zamanlar çok sık ilişkiye girerdik
Fakat kızım doğduğundan beri sekmeye uğradı
Hamileyken kızımın sağlığıyla ilgili üzüntü yaşadım ilişkiye ara verdik
Yen'i Doğum yaptım
Hamile kalırım korkusu ile yapmaya korkar oldum
Şimdi de çalışıyorum
Hiç halim kalmıyor
Hafta içi erkenden ağzım açık uyuyorum
Ancak hafta sonu bir kere oluyor
Ayda en fazla 4 kez oluyor
Soğukluk girdiği için eşim çok istekli değil
Ben bazılarından duyuyorum adet gününü bile bekleyemeyenler varmış
Bu hafta sonu hiç sesimi çıkarmadım
Eşimde hiç söylemedi
Bu sabah kızdım
Bir hafta sonu yapıyoruz onda da hiç bir şey demedin dedim
Yoruldum çok kızla ilgilenirken aklıma gelmedi yaparız nasılsa sana 10 gün tatil dedi
Ben söylemesem aklına gelmiyor bıktım artık ne biçim evlilik
Diye tartıştım
Hiç düşkün değil
Cinsel hayatımız kötü durumda
Ben de yorgun oluyorum hafta içi
Hafta sonu düşünmesi lazım
Bir erkek nasıl durur
Sinirlerim çok gergin
Sizden fikir almak istiyorum

kullanılmayan her yer zamanla körelir. erkek sürekli azgın teke gibi mi gezsin isterdin? o zaman da yorgunum eşim çok istiyor baş edemiyorum derdin.
sen istemedikçe onun istekleri de körelmiş belli ki. ev işi bilmem ne sonu olmayan şeyler. evlilikte cinsellik çok önemlidir. ben gerekiyorsa haftada 2 gün ev işi de yemek de yapmıyorum ama birlikteliğimden ödün vermiyorum eşimin de benim de isteklerimizin körelmesine izin vermiyorum. benim de 2,5 yaşında oğlum var ve ben de oğlum 3,5 aylıktan beri çalışmaya devam ediyorum ama doğduğundan 40 gün sonradan beri birlikteliği sürdürmek için eşimle birlikte çaba sarf ediyoruz.

Yeni evli biri olarak ayda dört kez bilemiyorum zaman bizi o kıvama getirecek mi :bicak: getirmesin :KK200:

Evlilikte her iki taraf içinde cinsellik olmazsa olmaz ama surekli esinizden kendinizi sogdurmusunuz adamin böyle davranmasi normal sizn yapmaniz gereken gururu bi kenara birakip cinsel hayatiniza renk katılmanız bi gece süslenip onu karsilamaniz vs vs

Ben de hafa içi yapamıyorum
Hiç halim kalmıyor
Çok yorgun düşünüyorum
O da biliyor
Hafta içi hiç yanaşmıyor
Ama biraz düşünüp
En azından izin gününde sabah kalksa yapsa
Yada değişik şeyler
Hep ben mi yanaşıcam yani

Sabah kalksa yapsa mı? :27: alarm kurun madem.
Hem sevişmeye halim yok diyorsunuz hem anlayış gösteren adama laf ediyorsunuz.

Bunun cevabı tamamen sizde

çalışıyor musunuz? Mesai saatleriniz nedir ? ne işi yapıyorsunuz ? aynı şekilde kocanıızın işi nedir ? he diyince hemen olabilecek bir hayatınız mı var? kv kp ile mi yaşıyorsunuz ? üstüne cocugunuz var mı? ya da cocuklarınız ? zorlu bir hamilelik mi geçirdiniz ? vucudunuzu beğenmiyor musunuz? kocanızın sekste önceliği siz değil misiniz? filan falan, bu sorular kişiden kişiye değişir o yüzden cevaplara pek güvenme.

Öff. Yine cinsellik konusu. Arkadasim, sen neden kendi cinsel hayatini baskalariyla kiyasliyorsun? Yok adet bitimini beklemeyenler varmis bilmem ne. Bi dusun bakalim herkes ayni tornadan mi cikiyor ki ayni davranislari gostersin? Azcik da bunu goz onunde bulundurun artik. Insanlar fadkli farklidir dimi. Davranislarimiz hissettiklerimiz ve ihtiyaclarimiz da farkli farkli. Hergun sevismek isteyen insan da olabilir, haftada bir sevismek isteyen de, hic sevismek istemeyen de. Aysenin kocasi gun asiri yapiyor, benimki haftada bir. O zaman benim kocamda sorun var demek cok yanlis bir çıkarım. Aysenin kocasinin hormonlaroyla sizin kocasinizin hormonlari bir degil. Ayrica haftada bir de sizin gibi yogun tempoda calisan kari koca icin az degil. Isleriniz yorucuymus ikinizde yorgunsunuz. Bu gayet normal bir durum.
Bir de cinselligi gurur haline getirmemek lazim. Hep siz istiyor olabilirsiniz. Siz istediginizde sizi redetmiyorsa, size ayak uyduruyorsa sıkıntı yok. Bazi erkekler uyarilmayi bekliyorlar sevismek icin. Ha siz istetince sizi redediyorsa, ya da gönülsüz sevisiyorsa o zaman evliliginizde sikinti vardir. Bir uzmana gorunmeniz ona gore yol cizmeniz gerekir. Hafta ici cinsellik yasamiyorsaniz da en azindan dokunarak temas halinde olun. Ara sira yan yana uzanip sarilmak, elini tutmak, ufak ufak opmek koklamak falan ikinize de iyi gelir. Sizi yatistirir ve bilincaltiniza iliskimizde sorun yok mesaji verir. Ama dedigim gibhi ara ara yapin. Surekli yapisik olmaya calismayin.

Bu is veya gorev degilki haftada su gun su saat yapcaz diye.Mesela biz cocuk istiyoruz o nedenle mecburiyetten yumurtlama gunu takibi yapip gun asiri yapmaya çalışıyoruz. Eger o düşüncemiz olmasa akışına bırakırdık. Ben de calisiyorum esimin isi de cok yogun bazen cok gec gelir ama eger bir taraf istiyor ve bunu vücut diliyle belli ediyorsa karşı taraf onemli bir mazereti olmadan reddetmemeli .Bu karsi tarafta yetersizlik duygusuna sebep olabilir zamanla .Ve kac kez yapıldığına takılmayın her gun mik mik yaparlar ama o is bitince kavga gürültü sen sağ ben selamet ...Haftada 1 _3_5 yaparlar ama normal hayatlarinda da birbirlerini destekleyip tatmin ederler.Iliski yatakta bitmez aslinda beyinde devam eder neyi ne kadar yasattiginiza bağlı. Su an sorun esinizde gibi gorunse de temelde yatan sebepleri siz olusturmussunuz maalesef benim görüşüm...Insallah duzelir

Bu işin normali şudur diye bir şey yok.
Size göre normal olan, bir başkasına göre anormaldir.
Kimisi için her gün normaldir,kimisine göre haftada 1,kimisi de ayda biri normal kabul eder.
Herkesin "normali" farklıdır.

eşimle 9 senelik evliyiz
Yen'i Doğum yaptım
Şimdi de çalışıyorum
Hiç halim kalmıyor
Eşimde hiç söylemedi
Bu sabah kızdım
Yoruldum çok kızla ilgilenirken aklıma gelmedi yaparız nasılsa sana 10 gün tatil dedi
Diye tartıştım
Hiç düşkün değil
Bir erkek nasıl durur
Sinirlerim çok gergin
hamilelik sürecinde hep ara verdik eşim titizdir sağolsun ikimizde yoğun bi şekilde çalışıyoruz ufak bebişlerimiz var eşim çoğu zaman yorgunum der tabi önceleri öle değildi ben yanaşırım dokunurum tahrik edici şekide öperim yada o alır zaten mesajı ama bazen denk alır üst üste olur bazen ortam musait değildir 10 gün bişey olmaz bunun bi standadıda yok önemli olan ikinizde bu olaydan ne kadar haz alıyorsunuz ölesine bi görev gibimi yapıyorsunuz

eşimle 9 senelik evliyiz
Yen'i Doğum yaptım
Şimdi de çalışıyorum
Hiç halim kalmıyor
Eşimde hiç söylemedi
Bu sabah kızdım
Diye tartıştım
Hiç düşkün değil
Bir erkek nasıl durur
Sinirlerim çok gergin
ben söylemesem hıc aklına gelmıyor demişsiniz
erkeklerın aklından cınsellıgın bi dk. çıktığını mı sanıyorsun öyleyse yanılıyorsun sadece senınle aklına gelmıyodur o işini bi şekilde hallediyodur kesin

Eşinizin cevabından mesajı alın adam spontane ilişkiyi özlemiş belliki
10 gün izinlisin yaparız diye düşündüm demesi bu yüzden

Siz istiyorsanız neden siz teklif etmediniz? Kocalarından çekinen kadınları da hiç anlamıyorum. Siz susmuşsunuz adam da susmuş sonra da suçlu adam olmuş :KK64:

Birazcık sakin ol. Olmazsa olmaz yani . Önemli olan ne sıklıkta olduğu değil , tutkulu güzel bir ilişki olması. Ayda 1 kerede olabilir ama muhteşem duygular yaşatır insana. Eşinize asla bu konu ile ilgili baskı yapmayın. Hayat zor, sizin gibi o da yoruluyor . Tatilde güzel bir duş alın gece , hiç beklemediği bir anda harekete geçin :21: ama asla zorlama yapmayın. Evlilikte cinsellik sevgi ve aşkı yaşatmak için aracıdır. Sadece sarılmak birbirini öpmek Yanyana uzanmak bile bazen cinsellikten çok daha doyurucu olabilir

2 günde 1 mi?
Ohoo o ancak balayında olur.. :KK48:
Ben buna katılmıyorum
Cinsellik öyle birşey ki yaptıkça yapasın yapmadıkça yapmayasın geliyor
Akşam yaparsın adam sabah tekrar ister ertesi gün bidaha bidaha
Ama bi de ara verirsin iki taraf da adım atmaya çekinir araya bi de regl girdi mi iki haftayı da bulur
Balayında birlikte olamayan çiftler de var sürekli balayında gibi sevişen çiftler de
Genelleme yapmak öyle de böyle de doğru gelmiyor bana

9 yıllık evlisiniz haftada bir olması da az değil ki yeter ki o bir tanesi güzel geçsin mutlu olun ikiniz de

Erkekler talepkar olacak diye bir kaide Yok cinsel hayat ikiniz için de var siz hatırlatın siz talep edin ne olacak şurada kaç yıllık karı kocasınız :KK19:

Back
X