- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
yani insan bilir ya genelde haftada 2-3 ne bilim ayda 5 veya 1 onu sormak istedim3 yıllık evliyiz.
Ortalamasını hiç almadım.
Canımız isteyince sevişiyoruz.
tabi ki orası öyle ama merak ediyorum ben yine de...sanki daha sık birlikte olanlar daha tutkulu daha arzulu gibi geliyor hep bilemiyorum bu yüzden ortalama sayıya takıyorum sanırımBence önemli olan nicelik değil nitelik.
Hiç belli olmuyor işte psikolojimize bağlı.yani insan bilir ya genelde haftada 2-3 ne bilim ayda 5 veya 1 onu sormak istedim
tabi ki orası öyle ama merak ediyorum ben yine de...sanki daha sık birlikte olanlar daha tutkulu daha arzulu gibi geliyor hep bilemiyorum bu yüzden ortalama sayıya takıyorum sanırım
kimse söylemiyorBence bunun bir standardı olamaz insanız sonuçta :)
standartı olmadığı için ortalama soruyorum ama kimse söylemiyor yaaHiç belli olmuyor işte psikolojimize bağlı.
Standartı olmaması zaten ortalaması olmadığını gösterir.standartı olmadığı için ortalama soruyorum ama kimse söylemiyor yaa
nasıl yok yaa?herşeyin bir ortalaması vardır:)bir hafta her gün olabilir bir hafta hiç olmayabilir ama sonuçta bir ortalama olur yani:)yaklaşık ister haftalık ister aylık ister yıllık söylenebilir.hı çok değişiyor diyorsan genele vurmak daha doğru olur o zaman:)Standartı olmaması zaten ortalaması olmadığını gösterir.
Geçen hafta kaç defa seviştiğimizi nasıl hatırlayayım ayol?nasıl yok yaa?herşeyin bir ortalaması vardır:)bir hafta her gün olabilir bir hafta hiç olmayabilir ama sonuçta bir ortalama olur yani:)yaklaşık ister haftalık ister aylık ister yıllık söylenebilir.hı çok değişiyor diyorsan genele vurmak daha doğru olur o zaman:)
geçen haftayı bile mi hatırlayamıyorsunGeçen hafta kaç defa seviştiğimizi nasıl hatırlayayım ayol?
Aklımda on bin tane iş var,sevişme çetelesi mi tutacam bir de?
hadi ya öyle mi düşünüyorsun:) cvbın için teşekkürler bu arada:)Haftada max. 2 kere...
Yoksa eskir :)
hadi ya öyle mi düşünüyorsun:) cvbın için teşekkürler bu arada:)
bizim azaldı da baya.merak ediyorum işte bende herkes mi aynı kafam karışık...Eskir tarafi şakaydi... aslinda şakayla karışık bir gercek. İnsan anatomisi yani... harbiden zamanla deforme oluyor...
Aman, takma bu konulari. Canin istediği zaman yap...
Standarti yok bu işlerin
maşallah diyorum azalmış hali 3 müÇok şükür cinsellik konusunda bir sıkıntımız olmadı eşim herzaman isteklidir, lakin hamile kaldığımdan beridir bende bir isteksizlik söz konusu, haftada 3 kereye düştü o da eşimi kırmak ve reddetmek istemediğimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?