evlilikte cinsellik

Bir de soyle bir sey var. Esini begenmede bir sikintin yoksa mutlu musun ona bak. Ben her mutlu gün cinsellikle bitmelidir diye dusunenlerdenim.

cnm ben eşimin beni daha çok arzulamasını istiyorum.bana karşı ilgili bir eşim var beni sevdiğini biliyorum ama arzulanmak farklı birşey.bunun azalmasını istemiyorum ama azalıyor azaldıbu arada hamileyim 6 aylık ama bu durumla ilgisi yok bizim şu an ki halimizin...

Her zaman aynı olamaz ki. Yani salı-perşembe-cumartesi diyemem size :))
Değişiyor. Canımız ne zaman isterse o zaman hurraaa

benim merak ettiğim bu az yaptıkça kıymetli olan bir şey mi daha çok özlemek daha mı iyi yoksa ne kadar az olursa kişiler soğur mu birbirinden?

Sosyal hayatiniz,is hayatiniz nasil bilemiyoruz.Herkesin iliski sayisi degisir buna gore.
Ama sanki gorev gibi haftada 4kez seviscez diyip kendinizi sartlamayin.Sonucta kendiliginden gelisiyor bazi seyler.

Sosyal hayatiniz,is hayatiniz nasil bilemiyoruz.Herkesin iliski sayisi degisir buna gore.
Ama sanki gorev gibi haftada 4kez seviscez diyip kendinizi sartlamayin.Sonucta kendiliginden gelisiyor bazi seyler.
yani her akşam eve düzenli giden insanlarız.aşırı yoğun işlerimiz yok.bebek bekliyoruz ama sebep bu değil..1,5 yıllık evliyiz.evet şartlamamak istiyorum bende kendimi ama sorguluyorum bu durumu ister istemez.eşime de dert yandım zaman zaman.ama saçma sapan bir duruma da düşürmek istemiyorum kendimi.bende cinsellik diye ölmüyorum ama cinselliğin evlilikte çok önemli olduğunu düşünüyorum eşim tarafından daha çok arzulanmak istiyorum
bu arada güzel biriyimdir genelde beğenilirim yani belki merak eden olur diye belirtmek istedim.kendime de bakarım aşırı süslü olmadım hiç ama fena değilimdir işte...

Bebek bekliyoruz derken,hamile misiniz?

İyi de herkesin tutkusu, sevgisi, ilişkisi, dinamiği, yaşı vs farklıdır. İnsanlar size haftada 1 kere dese ne olur demese ne olur? Kimse de kalkıp özelini böyle ifşa etmez.
Size eğer az geliyorsa daha çok olması için uğraşın bir şekilde.

ifşa etmek mi cevaplamak?tabi ki isteyen cevaplıyor zaten...

Kimi haftanın 4 günü yapar 10 dakka sürer biter .
Kimi hafta da bir ilişkiye girer aşırı Tutku vardır en az 1 saati geçer ve inanılmaz bir haz duyulur .
Sen seç hangisi hafta da 4 gün mü? 1 gün mü?

Kimi haftanın 4 günü yapar 10 dakka sürer biter .
Kimi hafta da bir ilişkiye girer aşırı Tutku vardır en az 1 saati geçer ve inanılmaz bir haz duyulur .
Sen seç hangisi hafta da 4 gün mü? 1 gün mü?
Tabiki boyle sorunca cvbim 1 olur ya ikisi de ama hem duygusal hem 3 filan olsun istiyorum haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…