Merhaba bayanlar,
Buraya yeni uye oldum ama eskiden beri forumlari okuyup ara ara takip eden biriyim. Bende kendi hikayemi paylasmak istedim okumak yorum yapmak isterseniz.
Evliyim normal sakin giden bir evlilik hayatim var ama esimle hic bir cinsel baglantim kalmadi. Esimin telefonunda cogu kez p.rno baktigini biliyorum telefon gecmisinde gordum. Eskiden haftada 2-3 kez olan cinsellik yavas yavas azaldi ben sogudum cunki. Artik bana zorunlu bir gorevmis gibi geliyordu. Suan ise ayda en fazla 1 kez. birbirimizi opup sevmek samimi olmak pek yok. Esim sadece cinsellik istediginde yanasir olmustu.
Bunun haricinde iyi biri gerektiginde yada sordugumda ev islerinde yarim edebilir yada cocuklari parka goturur ben ev temizligimi yaparim vs. Ev arkadasi gibiyiz birbirimize sorgu sual sormayiz tartismalarimiz olmaz bu yuzden. Yeni evlendigimizde ben sorardim ilgili davranirdim ama o bundan rahatsiz oldugunu erkeklik gururuna dokundugunu soylemisti bende uzatmadan biraktim. Tartisan bir yapi degilim.
Son 1 yildir ben cinsellik adina hic yanasmadim sogudugum icin onunda bana yanastigi sebep sadece cinsellik oldugunda, yoksa eli elime degmez ama bunun disinda dedigim gibi kotu biri degil. Siz olsaniz ne yapardiniz? Sadece cinsellik icin yanasiyor diger yapisi iyi oldugu icin goz yumarmiydiniz?
Ben suan o azalan cinselligide kestim attim cunki kendimi kullaniliyormus gibi hisettim sadece arzusu icin yanasiyor dedigim gibi yoksa eli elime degmez normalde.