• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte cinsellik

Hanimlar selam. Yine danismaya ihyiyacim oldugu bir konuyla karsinizdayim. Cinsellik... esim surekli dert yaniyor. Eksigim bu konuda diye. Dun yine kavga ettik. Dua et Allahtan korkum var yoksa ben seni aldatirdim. Yanima gelmeden asla yanima gelmiyosun vs dedi. Evet cumle cok agir ama oraya suan takilmayin olur mu? Benim danismak istedigm baska seyler. Evet gercekten uzagim. Evliligin ilk baslarinda cook kavga ederdik. Her kavgada itip kakma, hakaret. Olayli kavgalarimiz oluyordu cok buyukk. Simdi de surrrekli tartisiyoruz ama o hakaretler o vurmalar yok. Ben bu sebeple sogudumu duaunup hissediyorum. Suan yanima yaklassa bile istemiyorum. Ya bi de araya zaman girsin iatyoeum 3 swnwlik evliyim. Hergun oldugu da oluyo ama genelde birgun araya koyuyor. Ben enazindan iki gun uc gun gecsin istyorum. Iki gun geciyor ya aninda imalara sinirlenmelere basliyor. Gelmiyosun etmiyosun diye. Birakmiyor ki zaten ben gideyim. Bazen sarilmak geliyo icimden sarilmiyorum bile is hemen oraya gideceginden. Sariliyorum mesela o tek koluyla sarilirken tek kol popoma gidiyor. Hani sadece sarip sarmalama yok anlatabiliyor muyum? Normal gidip sirnasmak geliyor icimden yapmiyorim cunku is hemmmenn oraya donuyor. Boylr artik o kadar gereksiz bisey gibi geliyot ki. Zaten evlilik gereksiz bisey gibi geliyor. Ya insallah duzgun anlatabilmisimdir. Bunu yasayan soguyan var mi? Resmen sogudum ben bole degildim. Bi de gercekten soracagim kimse yok. Evlilikte hakkaten oluru nedir normal olani? Ne kadar da bir nasildir iste? Bana yardimci olup deneyimlerinizi yorumlarinizi paylasir misiniz canimmlar
Anladıgım kadarıyla sanırım eşin seni sadece cinsel bir obje olarak görüyor hayır yani sevgisini hissettirse sana değerli oldugunu hayatının kadını oldugunu hissettirse zaten konu açmazdın Biz kadınlar sevgi görmediğimiz yerden kırılırız zaten .. Psikolojik sözlü şiddettinden dolayıda eşini kınıyorum !!!Eşinle konuş bence bu konuyu Ancak konuşarak halledebilirsiniz

Halbuki biraz kadin ruhundan anlasa sana sadece cinsellik için değil de seninle güzel vakit geçirmek için yanına gelse bir sorunun kalmayacak belki kendin isteyeceksin.

Öf, herkes kapının önüne koyarmışta hayatında öyle biri zaten olmazmışta. Gerçekten burdaki kadınların her şeyi çirkeflikle çözmeye çalışmasından kabadayılıklarından midem bulandı. İstediğiniz kadar banlayın gerçek bu

Eşini istediğinde reddedilmek gerçekten insanı çok yaralıyor. Bence siz libidonuzu yükseltecek ürünler tüketin. Keçiboynuzu pekmezi bu konuda çok başarılı sarımsakta öyleymiş ama kokuyor başka yiyeceklerde vardır tabi araştırıp bulabilirsiniz

Öf, herkes kapının önüne koyarmışta hayatında öyle biri zaten olmazmışta. Gerçekten burdaki kadınların her şeyi çirkeflikle çözmeye çalışmasından kabadayılıklarından midem bulandı. İstediğiniz kadar banlayın gerçek bu

Eşini istediğinde reddedilmek gerçekten insanı çok yaralıyor. Bence siz libidonuzu yükseltecek ürünler tüketin. Keçiboynuzu pekmezi bu konuda çok başarılı sarımsakta öyleymiş ama kokuyor başka yiyeceklerde vardır tabi araştırıp bulabilirsiniz
Şaka mısınız?
Kim kime şiddet, kabadayılık uyguluyor konuyu okudunuz mu?
Bir erkeğe koşulsuz şartsız tapınmalar da benim midemi bulandırıyor!!
Size tavsiyelerinizle beraber mutluluklar dilerim
Arada bir porsiyon şiddet(!) le deneyin bakalım güzel oluyor mu?

Cocugunuz varmi bilmiyrum ama bize 3ay cinsellik yasak ondan öncede 15 gün yasakti hamile kalirsaniz ozaman eşiniz aldatack sizi. Ben bide namaz kılan bi insanim her yaptiktan sonra banyo yapma felaketi var. Birlikte olurken cinlerim tepeme cikiyo 2günde 1 cok skıcı ya haftada 2olsun barı. Esinizin libido cok yüksek daha yenimi evlisniz

Sizinle aynı durumdayım ve yedi seneye yaklaştı evliliğim. Bu konu yüzünden tartıştım,kavga ettim,güzelce anlattım, küstum herr yöntemi denedim. Değişen bir şey oldu mu hayır. Bazen kendimi öyle yetersiz görüp ağlıyordum ki. Artık duyarsizlastim o konuda, bazen diyorum ömür boyu yapmasam aklıma gelmez 😒 Çünkü insan kibarlık,sevgi ,duygusallık bekliyor ama karşılık yok. Asla gidip sarılip yanına falan yaklasamam dediğiniz gibi eli kolu durmaz. Sürekli uyarıyorum oğlum altı yaşına girecek onun yanında garip şeyler söyler dokunur falan cinnet getiriyorum. Yine değişiyor mu hayır😒 bizim sınavımız da bu belliki
Of biseyler denediniz mi peki? Ben bazen bazi seyleri sonradan dusunuyorum genel yasantimda da. Acaba ben mi atliyorum bazi seyleri diye dusunmuyor degilim yanu

Eşime kalsa her gün hatta günaşırı olsa çok hoşuna gider ama ben onun kadar istemiyorum o yüzden bir gün arayla oluyor. Bence açıkça konuş biraz zaman tanısın kaç günde özlüyorsun onu gör kendinize bir düzen bulun. Bence eşin sinirlendiği için seni üzmek istedi o yüzden aldatırım filan diyor. Aldatan kendi kaybeder, oturup konuşup çözülür bu sorunlar...

Şaka mısınız?
Kim kime şiddet, kabadayılık uyguluyor konuyu okudunuz mu?
Bir erkeğe koşulsuz şartsız tapınmalar da benim midemi bulandırıyor!!
Size tavsiyelerinizle beraber mutluluklar dilerim
Arada bir porsiyon şiddet(!) le deneyin bakalım güzel oluyor mu?
Evet şiddetten bahsetmiş ama kocam bana vuruyor dememiş benim anladığım iki tarafta birbirine vurmuş
Ha şimdi kadınla erkek bir mi gibisinden konuşacaksınız. Kadın erkek eşit diyen de sizlersiniz.
Benim yaptığım erkeğe tapınmak değil sizin yaptığınız erkeği aşağılamak. Eşleriniz için elin herifi diye bahseden sizlersiniz. Siz yuva kurmuşsunuz dünyada eşlerden birbirine daha yakın kimse yoktur ama siz eşlerinizi sürekli aşağılıyorsunuz değersiz bir şeymiş gibi bahsediyorsunuz. Değer verenleri de küçümsüyorsunuz ya da tapınıyor zannediyorsunuz.
Güzelce fikir vermek varken hep şiddet hep

Her çifte göre değişir. Yaşam şartları da etkiliyor sonuçta insanın seks hayatını. Yaş faktörü de var.
Biz gençken ohooo diye başlarmışım şimdi :KK53:
Eşinizle konuşun bu konuyu, burda haftada 1 sevişilir yada her gün sevişilir dense ne olacak? Sizin aranızda sonuçta. Bir tarafın diğerine baskı uygulamadığı, zorla sevişilmediği sürece normaldir bana göre.
Bir de kadınlarda biraz daha ön sevişmeye dayalı bir cinsellik var bana göre. Ev içinde saygısız davranan bir eş akşam işi oraya zor çeker. Size önemli olduğunuzu hissettirmeden sizin libidonuz artmaz. Gün içinde güzel sözler, eve gelince yardım, siz yemek hazırladığınızda iltifat ne bileyim yemekten somra bir çay,kahve yapması bile sizi mutlu edebilir.
Dile dokemediklerimi soylemissinuz. Ay vallahi iki gidim ilgi sevgi gorunce zaten degisiyor halim tavrim. Gecen ayni seyi soyledim ilgi bekliyorum dedim zaten gosteriyirum diyo. Yaaahu ilgi dedigin popo ellemek mi allahaskina desim sinirleniyor. Ilgi bi o saniyoo

Esinizin size olan tavırları sizin kendinizi eksik ve suçlu hissetmenize neden olmuş.ve yaşadığınız tartışmalar sizi ondan daha çok uzaklastirmiş siz uzaklastikca o yakınlık bekliyor karşılık bulamayınca size kızıyor..öncelikle tartışmalarının nedenlerini tespit edip buna çözüm ararsanız eşinize sevgi ve saygınız artacak bu isteksizlik durumu da ortadan kalkacak..eşiniz cinsellik teki istekliligini birazda sizinle anlaşmak için kullanması gerekiyor
Ya dedigim gibi onceye gore sakiniz. Hic bi konuda anlasamadigimizdan hala cokcok tartisiriz. Ama onceki kadar buyumez.. itip kakmaya kadar gitmez vs. Inanilmaz zit iz. Asla anlasabldigimiz konu yok. Nebileyim. Bole surup gidiyor iste sikayetler. Sutekli tartistigim esime de sicaklik duyamiyorim napiyiim. Gerci aramiz iyiyken de artik o sicaklik yok. Istemiyorum resmen. Zulum gibi geliyor

Ooo

Ya ucunci gunu buldugunda hemen triplwre basliyor. Ben xe gorev gibi belliyorim artik. Olabilir yani hc gun olur bes gun olur. Heesey bu degil kii
eee regl iken ne yapıyor haspa!
bizimde ruh halimize bağlı bazen 2 gün üstüste bazen 1 haftayı buluyor
gerçi bizde 2 çocuk da var :)

eşinizle konuşun bunları aynı burda yazdığınız gibi
bide çalışıyor musunuz ev varsa çocuk iş yükü sizde mi
yardımcı olmuyorsa mesela bunlar da çok etkiliyor

Cocugunuz varmi bilmiyrum ama bize 3ay cinsellik yasak ondan öncede 15 gün yasakti hamile kalirsaniz ozaman eşiniz aldatack sizi. Ben bide namaz kılan bi insanim her yaptiktan sonra banyo yapma felaketi var. Birlikte olurken cinlerim tepeme cikiyo 2günde 1 cok skıcı ya haftada 2olsun barı. Esinizin libido cok yüksek daha yenimi evlisniz
3 yillik evliyiz. Ya bence bu konular icin cok yeni degil oyle degil mi? 3 yil az bi sure degil sonucta. Bu yorumu merak ediyorum iste evet tabiii kisiden kisiye gore degisir tabii ki. Ama yani hergun istemek ya da araya.en fazla birgun koymak cok normal gelmiyo bana. Yani ozlemiyo ki insan zaten arzulamaya firsat bulamiyo gibi geliyor. Hayir cocugum yok. Bukkkkadar fikir aytiligi vafken hep erteledim cocuk dusuncesini. Ama daha ne kadar ertwlycem onu da blmiyotum. Gizli korunuyorum. Yakinda foktora gitmek ister

Eşime kalsa her gün hatta günaşırı olsa çok hoşuna gider ama ben onun kadar istemiyorum o yüzden bir gün arayla oluyor. Bence açıkça konuş biraz zaman tanısın kaç günde özlüyorsun onu gör kendinize bir düzen bulun. Bence eşin sinirlendiği için seni üzmek istedi o yüzden aldatırım filan diyor. Aldatan kendi kaybeder, oturup konuşup çözülür bu sorunlar...
Tabii. Sinirlenince pislestigini bilerek agir konustigunu ben de biliyorum. Ama insan sinirlenip kiriliyor ne olursa olsun. Bilmiyorum eve gidince nasil davranmam gerektigini de bilemiyorum. Bi yanim asla konudma tavir yap diyo. Bi yanim istedigini..

Back
X