- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Yesilintonu
Anladıgım kadarıyla sanırım eşin seni sadece cinsel bir obje olarak görüyor hayır yani sevgisini hissettirse sana değerli oldugunu hayatının kadını oldugunu hissettirse zaten konu açmazdın Biz kadınlar sevgi görmediğimiz yerden kırılırız zaten .. Psikolojik sözlü şiddettinden dolayıda eşini kınıyorum !!!Eşinle konuş bence bu konuyu Ancak konuşarak halledebilirsinizHanimlar selam. Yine danismaya ihyiyacim oldugu bir konuyla karsinizdayim. Cinsellik... esim surekli dert yaniyor. Eksigim bu konuda diye. Dun yine kavga ettik. Dua et Allahtan korkum var yoksa ben seni aldatirdim. Yanima gelmeden asla yanima gelmiyosun vs dedi. Evet cumle cok agir ama oraya suan takilmayin olur mu? Benim danismak istedigm baska seyler. Evet gercekten uzagim. Evliligin ilk baslarinda cook kavga ederdik. Her kavgada itip kakma, hakaret. Olayli kavgalarimiz oluyordu cok buyukk. Simdi de surrrekli tartisiyoruz ama o hakaretler o vurmalar yok. Ben bu sebeple sogudumu duaunup hissediyorum. Suan yanima yaklassa bile istemiyorum. Ya bi de araya zaman girsin iatyoeum 3 swnwlik evliyim. Hergun oldugu da oluyo ama genelde birgun araya koyuyor. Ben enazindan iki gun uc gun gecsin istyorum. Iki gun geciyor ya aninda imalara sinirlenmelere basliyor. Gelmiyosun etmiyosun diye. Birakmiyor ki zaten ben gideyim. Bazen sarilmak geliyo icimden sarilmiyorum bile is hemen oraya gideceginden. Sariliyorum mesela o tek koluyla sarilirken tek kol popoma gidiyor. Hani sadece sarip sarmalama yok anlatabiliyor muyum? Normal gidip sirnasmak geliyor icimden yapmiyorim cunku is hemmmenn oraya donuyor. Boylr artik o kadar gereksiz bisey gibi geliyot ki. Zaten evlilik gereksiz bisey gibi geliyor. Ya insallah duzgun anlatabilmisimdir. Bunu yasayan soguyan var mi? Resmen sogudum ben bole degildim. Bi de gercekten soracagim kimse yok. Evlilikte hakkaten oluru nedir normal olani? Ne kadar da bir nasildir iste? Bana yardimci olup deneyimlerinizi yorumlarinizi paylasir misiniz canimmlar