Evlilikte cinsellik

Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?

• Uzatmadan boşanırım

OY: 65 80,2%
  • Depresyonunun geçmesini beklerdim, biraz daha zaman tanırım

OY: 11 13,6%
  • Önce ayrı evlerde yaşamayı dener, birkaç ay değişmezse ayrılırım

OY: 8 9,9%
  • Benim için arkadaşlık/dostluk daha önemli, şimdilik evli kalırdım

OY: 1 1,2%
  • Aseksüelim, bana uygun

OY: 1 1,2%

• Ankete Katılan
    81
Babam da cinsel sorunları var ondan evlilige yaklaşmıyor diye bir kere demişti. Ama sonra durumlar değişti, evlendik
Babanızın bunu anlaması çok tuhaf yalnız. Ekonomik açıdan iyi olup evlenmek istemeyen çok erkek var. Sebepleri cinsel sorun değil çoğu kez. Şüphe duyduğu ama emin de olamadığı için size söylemediği bir şeye denk gelmiş olabilir. Çünkü durduk yerde bu cümleyi kullanmak da kolay değil. Ama bu adam bence de aseksüel. Ben yazdıklarınızdan bunu sezdim. Hiç de bir şey yapmayacak sadece zaman kazanıp sizi bunu alıştırmak istiyor. Tavsiyem, duygusal şantajlarına karşı dikkatli olun. İntihar edeceğine ihtimal vermiyorum siz konuyu kapatın diye öyle konuşuyor bence ama yine de tedbirli olup boşanmak için delil toplayın. Eğer arkadaşların dediği gibi hastane kayıtları işe yararsa bir avukata danışarak en hızlı boşanma yolunu öğrenin. Daha gençsiniz niye çekesiniz bu adamı?

Babanızın bunu anlaması çok tuhaf yalnız. Ekonomik açıdan iyi olup evlenmek istemeyen çok erkek var. Sebepleri cinsel sorun değil çoğu kez. Şüphe duyduğu ama emin de olamadığı için size söylemediği bir şeye denk gelmiş olabilir. Çünkü durduk yerde bu cümleyi kullanmak da kolay değil. Ama bu adam bence de aseksüel. Ben yazdıklarınızdan bunu sezdim. Hiç de bir şey yapmayacak sadece zaman kazanıp sizi bunu alıştırmak istiyor. Tavsiyem, duygusal şantajlarına karşı dikkatli olun. İntihar edeceğine ihtimal vermiyorum siz konuyu kapatın diye öyle konuşuyor bence ama yine de tedbirli olup boşanmak için delil toplayın. Eğer arkadaşların dediği gibi hastane kayıtları işe yararsa bir avukata danışarak en hızlı boşanma yolunu öğrenin. Daha gençsiniz niye çekesiniz bu adamı?
Babam muhakkak birşey sezip de söylemiş. Bir de es işyerinde ben iliskimiz olduğunu söyleyince çok saşırmışti herkes, bir erkek arkadaşımiz da "ben ya gey, ya çok çapkın diye düşünmüstüm" demiști. Erkeklerin bu konuda daha iyi bir iç görüsü var.

Depresif konuşursa annesini çağirmayı düşünüyorum, ya da onun kendi doktoruna haber vermeyi, ya da ikisi birden.

Ben konuyu uzatmayayım diye ayrılmaya karşı çıkmayacağını düsünüyorum. Ama iki kedimiz var, çok seviyorum onları, inşallah benden onları almaz. Onlar olmasaydi evin içi bomboş olurdu

aşko eşin anti depresan kullanıyomu? doktoru var deyince, ağır ilaçlarsa ondanmı kuşu ölü acaba? şort giycem, gecelik giycem bizimki öyle duracak, parçalar beni be! :) ya gay, ya hormonel yada kullanıyorsa ilaçlar. doktoruna bir danışsan? aramızda kalsın de. belki ilacını değiştirir, bu daha iyi falan der ona. google'a baktım bazı erkekler ağır fetişleri varsada ereksiyon olamıyomuş, ayağına falan dokundur bi nebilim penisiyle ayaklarınla oyna, aşkım dilimle bi oynim bakalım tepkisi nolcak bu yaramazın falan de tatlı bi üslupla şımart onu gönlünü al. olmuyosa arkadaşların dediği gibi boşan, sanada yazık.

aşko eşin anti depresan kullanıyomu? doktoru var deyince, ağır ilaçlarsa ondanmı kuşu ölü acaba? şort giycem, gecelik giycem bizimki öyle duracak, parçalar beni be! :) ya gay, ya hormonel yada kullanıyorsa ilaçlar. doktoruna bir danışsan? aramızda kalsın de. belki ilacını değiştirir, bu daha iyi falan der ona. google'a baktım bazı erkekler ağır fetişleri varsada ereksiyon olamıyomuş, ayağına falan dokundur bi nebilim penisiyle ayaklarınla oyna, aşkım dilimle bi oynim bakalım tepkisi nolcak bu yaramazın falan de tatlı bi üslupla şımart onu gönlünü al. olmuyosa arkadaşların dediği gibi boşan, sanada yazık.
Ilaç kullanmaya daha yeni başladı, ilacı da gayet hafif. Ben depresifim ondan böyleyim vs diye biseyler demisti. Ben de ona psikiyarist buldum 😒😒 ama daha bir ay ancak oldu. Şimdi ben daha depresifim.

Kendime yeni gecelik aldım, yarin romantik bir ortam hazırlayacağım 😶😶 belki de rahatsız olur, yarın görücem. Ben hiç elleşmezsem sanki daha mutlu.

Benim çocuk gibi doktor doktor gezdirmem 😃

Back
X