- Konu Sahibi gibivegibi
Siz bakıcı misiniz ya bu nedir? Ne veriyor bu evlilik sana? Mızmız, ağlak ve ilişkiye giremeyen bir kişi.Intihar imasında bulunmuștu, ondan korkuyorum. Olmadı annesini ararım, başında bekler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bakıcı misiniz ya bu nedir? Ne veriyor bu evlilik sana? Mızmız, ağlak ve ilişkiye giremeyen bir kişi.Intihar imasında bulunmuștu, ondan korkuyorum. Olmadı annesini ararım, başında bekler.
Çok teşekkür ederim, çok naziksinizBenimle aynı yaştasınoz o yızden konumuza kayıtsız kalamıyorum.buradaki çoğu aklı selim kişi kendiniz için birşeyler yapmanız gerektiğini,biranönce harekete geçmeniz gerektiğini söylüyor,evlilik iki kişilik diyorlar.
Yeterli istişare leri yapıp,kendinizdeki gücünde toplayıp,harekete geçin .dinimizde de bu kadar uzun süren cinsel ayrılık boşanma sebebi zaten.hem de hanım tarafından.o yüzden ayrılmanızı doğru buluyorum.takipteyim.hkkınızda hayırlısı.ekonomik gücünüzün olması büyük nimet.lütfen bir hanım gibi yaşayacağınız günleriniz olsun..........
Siz bakıcı misiniz ya bu nedir? Ne veriyor bu evlilik sana? Mızmız, ağlak ve ilişkiye giremeyen bir kişi.
Kesinlikle öyle. Kendi çok ev işi yapıyor, o açidan bana hiç ihtiyacı yok ama en iyi arkadaşı benim, aynı işte çalışıyoruz en iyi meslektaşı da benim. Bitek karısı değilimErkekler için öyle değil. Evlilik konforuna alışan adam yalnız yaşayamıyor. Kadın çalışıyor bile olsa hiç ev işi yapmasa bile ev düzeni farklı oluyor kadın olan evde. Ayrıca elinin altında her daim bir arkadaş. Akşam yalnız kalmıyorsun. Cinsellik yaşamayan bir adam evlilik olmadan şu hayatı kuramaz.
Yoktu, daha önceden sevgilim oldu. Ama türkiyedeki hakim anlayışı biliyorsunuz, ben de öyle yetiştim. Keşke daha farklı baksaydım hayata.Arkadaş bu evlilik değil Ki.başkasini bulsan ne bulmasan ne.şimdi de bir yok ki hayatında erkek olarak.sırf meraktan soruyorum ama daha önce var mıydı cinsel hayatın?
Bana herkesin yorumları çok güç verdi. Bu hafta yine konuyu açacam.üzerinde bu kadar düşünmene gerek yok evlilik bağı yok ki aranızda sadece ev arakdaşısınız. bunu kabullen ve hayatına bak kendine yol çiz
hiç bekleme konuyu tekrar açmak içinBana herkesin yorumları çok güç verdi. Bu hafta yine konuyu açacam.
Ben Allah korusun kaza olur vs. bir sebep olur görünür onda da bişey demezdim, ama bu durumda aklima cinsel yönelimi mi farklı geliyor. Hiç dert edinip doktora bile gitmemiş (ya da bana öyle dedi). Cinsel terapiste de 4 kez gittik, sonuncusunda cinselligin fizyolojisi anatomisi anlatılirken çok rahatsız olduğu için onu da bırakti. Zaten gönülsüzdü
Duvara bakmak intihar iması vs sadece sizi manipüle etmek için. İnsan sevdiği insana bunu yapmaz çözüm bulmaya çalışır, umut verip çabasız kalmaz.Ben bir ay önce ciddi konuşma yapmiştım, "biz böyle devam etmeye ikimiz razı miyiz, ilişkimizin dinamiği değişmeyecek." demistim. Hatta "bitirdin mi?" diye sordu, sonra değişeceğim dedi. Ama hiçbir şey değişmedi tabiki. O konuşmamızdan sonra baya kötü oldu, aklıma kötü şeyler geliyor (intihari kastederek) dedi. Üç dört gün sadece duvara bakarak yaşadı. Benim onu bir daha uyarmaya cesaretim yok. "Sen bir daha bana bişey dersen artık dayanamam" dedi. Bu arada hep çok özenle, gurur sarsmayacak şekilde konuştum, ne konuşacağimı önceden hazırlayıp.
Konularinizdan anladigim yurtdisindasiniz, oradan donmekten korktugu icin depresyob susu veriyor olabilir mi davranislariniza? Sanirim calisma vizesini siz aldiniz ve o es durumundan devam ettiKesinlikle öyle. Kendi çok ev işi yapıyor, o açidan bana hiç ihtiyacı yok ama en iyi arkadaşı benim, aynı işte çalışıyoruz en iyi meslektaşı da benim. Bitek karısı değilim
Evet sevgilim oldu ama cinsel iliskim olmadi. Zaten sevgililerim de üniversitedeyken kisa süreliydi.Ben sizin yerinizde olsam gittiğiniz cinsel terapiste tek başıma giderim. Size eşimle daha önce geldik, herhangi bir ilerleme kaydedemedik sizce durum ne, ne yapmalıyım, nasıl ilerlemeliyim vs diye ona danışırım. Onun muhakkak bir çıkarımı vardır.
Duvara bakmak intihar iması vs sadece sizi manipüle etmek için. İnsan sevdiği insana bunu yapmaz çözüm bulmaya çalışır, umut verip çabasız kalmaz.
Der ki ben böyleyim, bunun dışında olmayı düşünmüyorum. İstersen klinik yoldan bebek sahibi olmayı deneyebiliriz ama diğer yollarda yokum çünkü şu şu şu sebeplerden istemiyorum aklıma bile gelmiyor.
Nefret bile etse senin hayrın seni tatmin etmeye çalışır en azından bazı materyaller kullanabilir. Duvara bak bak kadına acitasyon yap ben yalnız mı kalayım diye.
çok özel bir soru, isterseniz cevaplamayın, öncesinde sizin de hiç ilişkiniz olmamış olmalı. Bilerek seçmiştir sizi.
Açıkcası sezmedim ama babam sezmişti. Ben de biraz salağım galiba. Yine de evlenmeden önce de öyle yakınlaşalım vs bir çabası yoktu. Ben onu da iyi biseymiş gibi düşünmüştüm.Evlilikten once ayni yada ayri evlerde de olsa bir arkadasliginiz olmustur. Hic size olan davranislarindan farkli bir durum yada yonelim sezmediniz mi
Evet benim üzerimden geldik. Belki de o yüzden evlenmek istedi. Biz daha önceden sevgiliydik, ama eş vizesi ile rahatça gelebilsin diye apar topar evlendik. Hatta hiç düğün dernek bile istemedimKonularinizdan anladigim yurtdisindasiniz, oradan donmekten korktugu icin depresyob susu veriyor olabilir mi davranislariniza? Sanirim calisma vizesini siz aldiniz ve o es durumundan devam etti
Babanız ne sezmişti?Açıkcası sezmedim ama babam sezmişti. Ben de biraz salağım galiba. Yine de evlenmeden önce de öyle yakınlaşalım vs bir çabası yoktu. Ben onu da iyi biseymiş gibi düşünmüştüm.
Babam da cinsel sorunları var ondan evlilige yaklaşmıyor diye bir kere demişti. Ama sonra durumlar değişti, evlendikBabanız ne sezmişti?
izliyor musunuz bilmiyorum ama malum tarzda filmler vs izleyip görünce de bir değişiklik olmuyor mu?Babam da cinsel sorunları var ondan evlilige yaklaşmıyor diye bir kere demişti. Ama sonra durumlar değişti, evlendik
Erotik mi, izlemiyoruz ama Filmlerde geçen sahnelerden etkilenmiyor. Çok duygularını göstermezizliyor musunuz bilmiyorum ama malum tarzda filmler vs izleyip görünce de bir değişiklik olmuyor mu?
Bence ürolojiye gidip kesinlikle derdini açık açık anlatmalı. Çünkü bu artık onda terkedilme ve aşağılanma duygusu oluşturmuş. Bırakıp gidersin falan diyor size. Ama neden çaresine bakmıyor. Hormonal bir sıkıntı var kesin.Evet, pek detayli değildi. Ona da checkup kapsamında götürmüştüm![]()
Testosteronu normaldi. Kesinlikle kaybetme korkusu var ama ben diyene kadar bir kere doktora gitmemişti. İnsan en azından kendi için gider. Ben onun derdinin psikolojik olduğunu düşünüyorum, organik neden olsa çözüm aramaya çalışırdı.Bence ürolojiye gidip kesinlikle derdini açık açık anlatmalı. Çünkü bu artık onda terkedilme ve aşağılanma duygusu oluşturmuş. Bırakıp gidersin falan diyor size. Ama neden çaresine bakmıyor. Hormonal bir sıkıntı var kesin.