Evlilikte cinsellik

Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?

  • Uzatmadan boşanırım

    OY: 74 79,6%
  • Depresyonunun geçmesini beklerdim, biraz daha zaman tanırım

    OY: 14 15,1%
  • Önce ayrı evlerde yaşamayı dener, birkaç ay değişmezse ayrılırım

    OY: 8 8,6%
  • Benim için arkadaşlık/dostluk daha önemli, şimdilik evli kalırdım

    OY: 1 1,1%
  • Aseksüelim, bana uygun

    OY: 1 1,1%

  • Ankete Katılan
    93
Çok teşekkür ederim, ne kadar güzel yazmışsınız Allah razı olsun, çok sağolun.

Ben kendim psikiyatriste gidiyorum. Cinsel terapiye başlamıştık, birkaç seans sonra devam etmek istemedi, bıraktık.
 
Terapi, tedavi vs alarak zamanınızı boşa harcamayın. Boşanın. Eşiniz sizi manipüle ediyor, vicdan yaptırarak yanında tutuyor. Bu, cinsellikten bile daha büyük problem.
 

Esine vicdan yapacagina kendin vicdan yap bence. 33 yasinda en guzel, prime donemlerindesin ustune evlenmissiniz yeni evlisiniz, cocuk yok sorumluluk yok. e belli ki sevgiliyken de bi seyler yasanmamis ki bugun bu haldesiniz.
Su an sizin cayir cayir seviseceginiz donemler.

Bence esinizi karsiniza alin, durum degerlendirmesi yapin. Sure verin 1 ay ya da 2 ay. Bu sorunun cozulmesi icin 2 ay sure veriyorum. Cozmek zorundasin demiyorum ama cozulmedigi halde ben bu evliligi net sekilde bitirme karari aliyorum. Deyin ve olayi noktalayin.
 
Öneriniz de çok mantıklı. Benim hiç degişeceğine inancım yok zaten. Tesekkür ederim, bu akşam tekrar konuşacağım.
 
Terapi, tedavi vs alarak zamanınızı boşa harcamayın. Boşanın. Eşiniz sizi manipüle ediyor, vicdan yaptırarak yanında tutuyor. Bu, cinsellikten bile daha büyük problem.
Zaten terapiye devam etmiyoruz istemediği için. Esimin bana karşı evlenmeden önce ve sonrasında dürüst olmaması beni üzüyor daha ziyade.
 
Öneriniz de çok mantıklı. Benim hiç degişeceğine inancım yok zaten. Tesekkür ederim, bu akşam tekrar konuşacağım.

Yabanci bi kadini izliyorum iliskilerle alakali cok guzel bakis acilari veriyor. Onun tavsiyesiydi bu.
Erkekle konusurken, ona sunu istiyorum bunu istiyorum demenize gerek yok diyordu. Kaldi ki siz zaten demissiniz.
Kafanizda bi sure belirleyin, o sure bittiginde de sozunuze sadik kalin ve konusmanin basinda ne dediyseniz onu yapin.

Ayrilmak mi istiyorsunuz ya da evlenmek mi, fark etmez. Sana x ay/gun kadar bi sure veriyorum, benim dedimi yapmak zorunda degilsin. İstedigini secebilirsin ama sure sonunda senin neyi sectigin de, benim seni secip secmedigimi belirleyecek. Deyip olayi bitiriyorsunuz. Sorumluluk ona ait cunku.
 
Bulabilirseniz buraya da yazabilirsin kadınin ismini.
Aslında ben kendi kendime verdiğim süreyi bitirdim, ama o zaman bunu ona söylememiştim, kendi kafamda süre vermiştim
 
Aranızda nasıl cinsellik yaşanmadı ya anlamadım sıfır sıfır sıfır mı? Yani ciddi anlamda hiç cinsel ilişki olmadı mı?
 
aşko sen elimden geleni yaptım vb. deyip detaylardan kaçınıyorsun, biz sana kibarlıkla yaklaş, olmadı emir ver, gecelik istiyosan giy dene, olmazsa topuklu, vücut çorabı vb. daha feminen bi görüntüyle git, cilve ile yaklaş, olmadı kontrolü al diyoruz, detay vermeyince bizde bişe öneremiyoruz çünkü akışı bilmiyoruz. son diyeceğim parmağınla anüs masajı yap ufak ufak girişine bakalım tepkisi nolcak. bunu cinsellik başlatıyomuş gibi değilde tv falan izlerken usul usul yapabilirsin, sertleşmeyi falan gözlemlersin.
 
Aranızda nasıl cinsellik yaşanmadı ya anlamadım sıfır sıfır sıfır mı? Yani ciddi anlamda hiç cinsel ilişki olmadı mı?
Evet Sıfır. Hiç ereksiyon olmuyor ilaç içse bile kısa süreli oluyor, penetrasyon için yeterli değil. Bizim denememiz bile cok az olmuştur. O da benim başlatmamla oldu çoğu zaman
 
rahatsız derken adam bana yaklaşma tarzımı ima etti, öyleyse vur tekmeyi dicem artık
 
biz muhtemelen çok başında kalıyoruz. Ben normalde de feminen giynerim topuklu ayakkabi etek. Evde de gecelik vs aldım. Üstüne atlıyorum uzanırken öpüyorum ama pek girişken değilim. Benim de tecrübem yok ki bide nasıl tepki verir bilmiyorum. Hararet yaptim diyorum biraz buraya yazmaya da cekiniyorum. Az önce konusurken sevismek kocalık görevi dedim, yoksa beni bosayacan mı dedi, evet dedim. Ama çok şaka gibi konuştuk
 
Evet Sıfır. Hiç ereksiyon olmuyor ilaç içse bile kısa süreli oluyor, penetrasyon için yeterli değil. Bizim denememiz bile cok az olmuştur. O da benim başlatmamla oldu çoğu zaman
İlaca rağmen olmuyorsa orda ciddi bir sorun vardır yahu doktorlar nasıl bir şey bulamadılar anlayamadım. Yani viagra dediğiniz şey 80 lik dedeyi bile dikiyor.
 
Hadi adamda ereksiyon yok, size acıyıp sizi tatmin edecek bir şey de mi yapmıyor? Yani size mastürbasyon falan belki?
 
özgürce yaz burya, rahatsızlık konusuna geleyim erkekler robot değilki her an hazır olsunlar, bizimkide bana yorgunum git başımdan deyip gülüyor, bu azarlamak değil bende ien isteyincede ben yorgun olcam görürsün deyip şakaan yastık atıyorum gülüşüyoruz, o gün sevişmeyede biliyoruz. bu normal bence. sana tüyolar veriyoruz eşin o senin en rahat olacağın adam, 2 defa öptün kayıtsız diye boşverme, yalvar demiyorum ama tutukta kalma uğraş onla kur yap cilveleş onu tabiri caizse baştan çıkar dizilerde bile var maalesef artık. topukluyu geceliği giydim deyip suratın sirke satmasın yani. youtube'ta videolaraa var izle, kocan o senin. bide boşarım vb. şakasını yapma adamı soğutursun, ya boşan yada deyip durma, gülüşmüşsünüz zaten yaptırımı olmaz onun. bikaç gün dediklerimi yap at üstünden tutukluğu durumu gör, olmuyosada boşarım hahaha deyip durma.
 
hararet yaptım deyip devamını getir işte, sana yanıyomda desen mimik, ses, jest çok önemli auranı koru. tv izlerken ayağını kucağına uzat sevişmiyon ovala bari de, işe yara de gül, canlı tut ilişkiyi. tüm forum sana çare arıyoz kız hareketlen birazz!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…