Evlilikte cinsellik

Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?

• Uzatmadan boşanırım

OY: 79 79,8%
  • Depresyonunun geçmesini beklerdim, biraz daha zaman tanırım

OY: 15 15,2%
  • Önce ayrı evlerde yaşamayı dener, birkaç ay değişmezse ayrılırım

OY: 9 9,1%
  • Benim için arkadaşlık/dostluk daha önemli, şimdilik evli kalırdım

OY: 1 1,0%
  • Aseksüelim, bana uygun

OY: 1 1,0%

• Ankete Katılan
    99
Ay güldürdünüz beni

Dün eşime konuyu tekrar açtım. "Bu zamana kadar ürologa androloga gittin mi?" Diye sordum (benim onu götürdüğüm dışında). "Yok gitmedim, bence psikolojik" diye yanitladi. Psikiyatristle konustun mu dedim ona da yok dedi. "Bana da bu enterasan geliyor, ben konuyu açana kadar hiç oralı olmamış olman. Belki de senin için önemsizdir" dedim. "Olabilir, belki benim libidom işte 1-2 ise seninki 4-5 tir" dedi. Neyse çok uzatmayayim aramızdaki fiziksel çekimin eksikliği konusunda o da hemfikir ve adamin içinden gelmiyor (en azindan bana karşı). Benim için ya sadece sarilma ve öpüsmeden ibaret fiziksel yakinliği kabul etme ya da ayrilma seçenegi var gibi gözüküyor. Bundan önceki günlerde de yakin olmaya çalistim, yine istememişti/olmadı

Ne diyorsunuz?? Ne demek libido düşük.tamam düşük olabilir.herkesin evliliğinde biri fazla biri daha düşük olabilir.bu zaman zaman değişebilir Okey bunu anladık da.
Eniştenin libidosu 0 ya.sıfır yani.
Seni niye düşünmez ki bir adam,bir insan ben onu anlamıyorum.senin için denemesi,kendini zorlaması gerekmez mi ya?
Kaç defa da konuştunuz?sonuç yok.adam arkadaş gibi yasamak istiyor.vicdn yok merhamet yok.iyi de bu iyi bir insnsa,seni de düşünmesi gerekir.Allahım hatırla bir selmerli yol versin.
Siz ne düşünüyorsunuz

Evet arkadaş gibi yaşamak istiyor. Zaten daha fazlasi da içinden gelmiyor, zorlasa ne olur. Ya ben arkadaş gibi evliliği sürdümeye tamam diyeceğim ya da ayrılacağim, ilkini seçersem kendime haksizlik etmiş olurum.

Hiç bir yakinlasma girişimi bile olmadı, bunu bir sorun olarak görüp bari bir kan değerlerime baktırayım dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…