- 1 Nisan 2025
- 49
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi gibivegibi
Pisman olmamak icin her seyi deneyin belki baska fantezisi var size soyleyemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, sevdiğini düsünüyorum, ama arkadaş olarak mı seviyor eş olarak mı diye sorsanız arkadaş olarak derim. Çünkü en iyi arkadaşı benim, ama fiziksel bir çekimi yok bana karşı.Çok hassas bir konu yılların verildiği bir ilişki var ortada bir anda kopmak çok zor olur sormak istediğim şey şu eşinizin sizi sevdiğini düşünüyor musunuz?
Birine boşan diye akıl vermek istemiyorum olabildiğince kurtarılmayı gerektiği yönünde düşünüyorum fakat problemi göz ardı etmek çok zor. Eşinizle ciddi ciddi bu konuyu konuşun size çok büyük haksızlık yaptığını anlamasını sağlayın. Tek taraflı değil onun psikolojisi bozuk diye sizinkini de bozmaya hakkı yok. Allah yardımcınız olsun
Bilerek evlendi çünkü evlendiğimiz günden beri hiç yaklaşmadıVaziyetini bildiği halde evlenerek size acımadığına göre siz de ona acımayacaksınız tabii ki.
2 sene yeterli bir zaman.
Daha fazla uzatacak bir şey yok.
Ben senin için, bizim için ne yapabilirim diye pek çok defa sordum, bişey demedi.Pisman olmamak icin her seyi deneyin belki baska fantezisi var size soyleyemiyor
Yolunuza bakin konu sahibi. Siz hayır kurumu değilsiniz, rehabilitasyon merkezi değilsiniz, doktor değilsiniz.Teşekkür ederim, sevdiğini düsünüyorum, ama arkadaş olarak mı seviyor eş olarak mı diye sorsanız arkadaş olarak derim. Çünkü en iyi arkadaşı benim, ama fiziksel bir çekimi yok bana karşı.
Ona ciddi ve sakin bu konuyu açtım. Her seferinde çok içine kapanıyor birkaç gün, konusma sırasında "bence değisecek, değişmeyeceğini düşünsem seninle kalmam" diyor. Ama değişmiyor. Ben de arkadaş olarak seviyorum, ama keşke sadece arkadaş kalsaydık diyorum
Teşekkür ederim açık yorumunuz içinYolunuza bakin konu sahibi. Siz hayır kurumu değilsiniz, rehabilitasyon merkezi değilsiniz, doktor değilsiniz.
Ben de cinsellik sebebiyle evlilik bitirdim. Hiç acimam yok bu erkeklere. Merhameti hak etmiyor.Teşekkür ederim açık yorumunuz için
Tedavi olmak istemeyen insana onlar da bişey yapamaz
Öyle mi, geçmiş olsun ya da hayırlı olsun. Özel değilse sizin durumunuz da benim gibi miydi? Özelden de yazabilirim burada yazmak istemezsenizBen de cinsellik sebebiyle evlilik bitirdim. Hiç acimam yok bu erkeklere. Merhameti hak etmiyor.
Isteksizlik erken boşalma bununla ilgili çabasının olmamasıÖyle mi, geçmiş olsun ya da hayırlı olsun. Özel değilse sizin durumunuz da benim gibi miydi? Özelden de yazabilirim burada yazmak istemezseniz
Diyeceğimi yanlış anlamayın kimse azgın değil ilişkisiz duramıyor değil fakat 32 yaş bakire bir kadın için sıkıntılı Bir yaş vücut stres yapar kafa rahat olmaz ilişki rahatlamayı sağlar. Siz konuyu açıyorsnuz fakat anladığım kadarıyla eşiniz konuyu hep kendi üzerinden değerlendiriyor ben değişeceğim benim sorunum tarzında kalbuki bu iki uçlu belki kendi de çok mağdur istiyor olmuyor psikolojisi bozuldu Allah korusun çok zor bir durum ya da hiç isteği yok istemeyi de istemiyor ve sizin kabullenip unutmanızı bekliyor iki türlü çok zor ama siz kendinizle alakalı olan kısımları anlamasını sağlayın anlamak istemiyorsa da duyurun sesinizi. Anne olmak istemiyor musunuz mesela daha fazla oyalanmamanız gerekiyor. Kadere inanıyoruz elbet 40 yaşından sonra 50 yaşından sonra da anne olan çok insan var fakat herkesin süreci aynı değil vücudu aynı değil ben bir senelik evlilikte 3 kayıp yaşadım psikolojik zorlanıyorum artık. Bilemezsiniz ki ne yaşayacağınızı belli ilk hamilelikte sağlıkla doğuaracaksınız inşallah. Her ihtimali düşünüp hareket etmelisiniz yaşınız daha fazla ilerlemeden sorunun çaresine bakmalısınız eşinize bunları duyurun. Evli bir kadın 10 gün beklese canı ilişki ister bu süre bile fazla ve bu her kadının hakkı doğruları konuşmak lazım eşiniz size çok büyük haksızlık yapıyorTeşekkür ederim, sevdiğini düsünüyorum, ama arkadaş olarak mı seviyor eş olarak mı diye sorsanız arkadaş olarak derim. Çünkü en iyi arkadaşı benim, ama fiziksel bir çekimi yok bana karşı.
Ona ciddi ve sakin bu konuyu açtım. Her seferinde çok içine kapanıyor birkaç gün, konusma sırasında "bence değisecek, değişmeyeceğini düşünsem seninle kalmam" diyor. Ama değişmiyor. Ben de arkadaş olarak seviyorum, ama keşke sadece arkadaş kalsaydık diyorum
Caba olmamasi mi yoksa tatmin etmemesi miIsteksizlik erken boşalma bununla ilgili çabasının olmaması
Düzelmeye çabasının olmaması. Doktor, terapi, tedavi gibi.Caba olmamasi mi yoksa tatmin etmemesi mi
O zaman farkli tabi ama suan da hala cinsel yonden tatmin olamiyorsaniz gereksiz bosanma olmus derimDüzelmeye çabasının olmaması. Doktor, terapi, tedavi gibi.
Gereksiz boşanma olmuş dermiş. Fikrini soran oldu mu? Ay hadsizliğe bak ya. Sen kim oluyorsun benim boşanma kararım hakkında, mevcut cinselliğim hakkında yorum yapıyorsun? Benim konum değil, sorduğum bir şey yok. Hadsiz seni! Sınırlarınızı öğrenin artık.O zaman farkli tabi ama suan da hala cinsel yonden tatmin olamiyorsaniz gereksiz bosanma olmus derim
Teşekkür ederim. Ben benim durumunun da sağlıksız olduğunun farkındayım. Insan bazı şeyleri yaşamayınca eksikliğinin farkına varmıyor.Diyeceğimi yanlış anlamayın kimse azgın değil ilişkisiz duramıyor değil fakat 32 yaş bakire bir kadın için sıkıntılı Bir yaş vücut stres yapar kafa rahat olmaz ilişki rahatlamayı sağlar. Siz konuyu açıyorsnuz fakat anladığım kadarıyla eşiniz konuyu hep kendi üzerinden değerlendiriyor ben değişeceğim benim sorunum tarzında kalbuki bu iki uçlu belki kendi de çok mağdur istiyor olmuyor psikolojisi bozuldu Allah korusun çok zor bir durum ya da hiç isteği yok istemeyi de istemiyor ve sizin kabullenip unutmanızı bekliyor iki türlü çok zor ama siz kendinizle alakalı olan kısımları anlamasını sağlayın anlamak istemiyorsa da duyurun sesinizi. Anne olmak istemiyor musunuz mesela daha fazla oyalanmamanız gerekiyor. Kadere inanıyoruz elbet 40 yaşından sonra 50 yaşından sonra da anne olan çok insan var fakat herkesin süreci aynı değil vücudu aynı değil ben bir senelik evlilikte 3 kayıp yaşadım psikolojik zorlanıyorum artık. Bilemezsiniz ki ne yaşayacağınızı belli ilk hamilelikte sağlıkla doğuaracaksınız inşallah. Her ihtimali düşünüp hareket etmelisiniz yaşınız daha fazla ilerlemeden sorunun çaresine bakmalısınız eşinize bunları duyurun. Evli bir kadın 10 gün beklese canı ilişki ister bu süre bile fazla ve bu her kadının hakkı doğruları konuşmak lazım eşiniz size çok büyük haksızlık yapıyor
Büyük konuşmayayım 40 yasinda 50 yaşında da anne baba olan vardır ama insanın sağlığı iyi olsa enerjisi olmuyor.Diyeceğimi yanlış anlamayın kimse azgın değil ilişkisiz duramıyor değil fakat 32 yaş bakire bir kadın için sıkıntılı Bir yaş vücut stres yapar kafa rahat olmaz ilişki rahatlamayı sağlar. Siz konuyu açıyorsnuz fakat anladığım kadarıyla eşiniz konuyu hep kendi üzerinden değerlendiriyor ben değişeceğim benim sorunum tarzında kalbuki bu iki uçlu belki kendi de çok mağdur istiyor olmuyor psikolojisi bozuldu Allah korusun çok zor bir durum ya da hiç isteği yok istemeyi de istemiyor ve sizin kabullenip unutmanızı bekliyor iki türlü çok zor ama siz kendinizle alakalı olan kısımları anlamasını sağlayın anlamak istemiyorsa da duyurun sesinizi. Anne olmak istemiyor musunuz mesela daha fazla oyalanmamanız gerekiyor. Kadere inanıyoruz elbet 40 yaşından sonra 50 yaşından sonra da anne olan çok insan var fakat herkesin süreci aynı değil vücudu aynı değil ben bir senelik evlilikte 3 kayıp yaşadım psikolojik zorlanıyorum artık. Bilemezsiniz ki ne yaşayacağınızı belli ilk hamilelikte sağlıkla doğuaracaksınız inşallah. Her ihtimali düşünüp hareket etmelisiniz yaşınız daha fazla ilerlemeden sorunun çaresine bakmalısınız eşinize bunları duyurun. Evli bir kadın 10 gün beklese canı ilişki ister bu süre bile fazla ve bu her kadının hakkı doğruları konuşmak lazım eşiniz size çok büyük haksızlık yapıyor
sen cinsellıkten baska konulara neden yazmıyorsun? ıcımden bı ses hasan mustafa falansın dıyor.O zaman farkli tabi ama suan da hala cinsel yonden tatmin olamiyorsaniz gereksiz bosanma olmus derim
yok adamın fantazısı bu baksana yazdıgı konulara. oyle dertlesecek bılgı alcak falan .. :))Gereksiz boşanma olmuş dermiş. Fikrini soran oldu mu? Ay hadsizliğe bak ya. Sen kim oluyorsun benim boşanma kararım hakkında, mevcut cinselliğim hakkında yorum yapıyorsun? Benim konum değil, sorduğum bir şey yok. Hadsiz seni! Sınırlarınızı öğrenin artık.
Üzülmeyin bundan sonrası için çaresine bakın. Ortada kabulenilmiş bir durum var bazı süreçler uzamış bile eşiniz artık ciddi birkarar versin sizi anlasın ve ortak şekilde ne yapmak istiyorsanız anlaşın. Eğer bu iş olmayacaksa evliliğin devam etmesi mümkün değil eşiniz de çok iyi biliyor fakat hala zaman kazanma derdinde ama artık zaman yok. Kendinize eziyet etmeyin en kısa zamanda terapi mi alacaksınız alın boşanacaksanız boşanın. Bu arada boşanma ihtimalini kendim için düşündüğümde hiç istemediğim bir fikir olduğu için bir başkasına yazarken bile kötü hissediyorum aile kurmak çok zor doğru insanı bulmak çok zor ben yine de sorununuzun aşılması için dua edeceğim. İnşallah eşiniz tedavi olmayı kabul eder ve olumlu gelişme gösterirTeşekkür ederim. Ben benim durumunun da sağlıksız olduğunun farkındayım. Insan bazı şeyleri yaşamayınca eksikliğinin farkına varmıyor.
Su an anne olmak istemiyorum, ama kedilerimi çok seviyorum iyi bir ilişkide anne olmak isterim muhtemelen.
Size çok geçmis olsun. Bu olasilik aklıma geldikçe çok üzülüyorum.