• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte dayak

.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
Hanımefendi siz tokat yersiniz boşanmazsınız çeker "yuvanızı" kurtarırsınız "size göre"
Boşanmıyorum çünkü bizim evimiz de öyle şeyler olmaz,ha oldu ki eşim bana el kaldırdı o evlilik kurumu benim için bitmiştir yani gayet kolay bir şekil de boşanırım.
Nasıl anlatılır bilmiyorum ama basit bir deyişle"bizim evde tokat vs.. yok".

Herkesin hayatı sizinki gibi güllük Gülistanlik değil belki bu yüzden savunuyorum şiddeti savunmadigimin altını çizdim ama insanlar yaptığı hatalardan pişman olurlar belki bi daha yapmayacak belki karısını cok seviyor vs bi anlık sinir neden hep kadınlar savunuluyor erkeğin sabrini da tasiran bizleriz kimse keyfinden dayak atmaz yapanlarida şiddetle kinarim kadin kafami kesip önüme indirdi demedi bi tokat dedi sabret sin ilerlerse tabi ki o evde durmanin anlami yok ama insanlar evliliklerini kolay düzene koymuyirlar 10 ay cok az bir zaman

.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak

her tokat yiyen boşansa erkekler o eli kaldırmadan önce 3 kere düşünür, göz! ister o eli kaldırmak.
sonra kendine güvenli, isteklerini dile getiren kadınlar ve onların yetiştirdiği mutlu, bağımsız nesiller olur etrafta.
10 aylık evlilikte tokat atan (sadece tokat değil, dayak ve ilk değilmiş) 3.yılda hamile iken karnına karnına vurur kadının.
tanımak, tanışmak sevişerek te olur hayvan mıyız biz dövüşüyoruz?
sizin gibi zihniyettekiler yüzünden "burası Türkiye" zaten.

Her ailede dayak yoktur. Lutfen yasadiginiz olumsuzluklari normallesstirm
Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
Gereksi yorum? Dayak normal bir sey değildir, her ailede de yoktue. Siz ve cevrenizde var diye normallestirmeyw calismayin. Cok eskiden bir arkadasim da cok sasirmisti dayagin olmadigi evin olduğuna, cok sasirmisti annemle konusurken aklima o geldi. Annem, teyzemler, anneannem ve ben, hicbirimizin evliliginde dayagi gec tokat yoktur.
Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
Lutfen yasadiginiz olumsuzluklari normal bir sey gibi gostermeyin, cunku dayak normal bir davranis degildir, her ailede de yoktur.

Herkesin hayatı sizinki gibi güllük Gülistanlik değil belki bu yüzden savunuyorum şiddeti savunmadigimin altını çizdim ama insanlar yaptığı hatalardan pişman olurlar belki bi daha yapmayacak belki karısını cok seviyor vs bi anlık sinir neden hep kadınlar savunuluyor erkeğin sabrini da tasiran bizleriz kimse keyfinden dayak atmaz yapanlarida şiddetle kinarim kadin kafami kesip önüme indirdi demedi bi tokat dedi sabret sin ilerlerse tabi ki o evde durmanin anlami yok ama insanlar evliliklerini kolay düzene koymuyirlar 10 ay cok az bir zaman
İnsan sevdiğine kıyabilir mi?
Kadının sinirli olduğu zamanlar olmuyor mu? O zaman kadın da vursun kocasına.
Aman Allah'ım bu nasıl bir zihniyet.
Size niye cevap verdiğimi bilmiyorum,sanırım görmezden gelmek en iyisi çünkü hayata çokkk başka pencerelerden bakıyoruz.
İyi günler.

Tanrım sana geliyorum!
Kimse keyfinden dayak atmazmış! İçip içip kadına girişenlerin de makul sebepleri vardır zaten!
Sabrını taşırıyormuşuz biz kadınlar erkeklerin.
Ben her sabrım taştığında birilerine girişseydim ohooooo! Nezarethanelerden toplarlardı beni herhalde.
Dayağı bizim kadınlarımız kadar meşrulaştıran başka bir millet daha var mıdır acaba merak ediyorum. :KK57::KK57::KK57:

Sokak ortasında evire çevire dayak yemişsin.
Üstelik sabrımı zorluyosun,yani sen bunu hakettin diyen bir kocan var.
Bu demek oluyor ki, kocanın her sabrını zorladığında yer mekan farketmeksizin evrile çevrile dayak yiyeceksin.
Kendisine saygısı olan ve normal psikolojideki bir insan boşanır.
Dayak yahu bu, saçmalamasın kimse.. O zaman sen de kick boxa falan git sonra da kocanı evire çevire döv seni sinirlendirince.
gül gibi geçinip gidersiniz..
eski konunu da az önce öğrendim kocanın seni aldattığını.
Yahu hem aldatma hem de dayak.iki büyük boşanma sebebi.macera mı arıyorsun da duruyorsun orada daha? bazılarını anlamak çok güç çok!

Son düzenleme:
.
onlarda yanlış yapmış.
biz insanlar ,hayata çekmeye gelmedik. şiddetle yaşamaya hele hiç..
. yazık etmişler 50 senelerine o zaman,
ha, ayrıca şiddetin olduğu yerde çocuklarım için katlandım demek kadar hatalı birşey var mı.
burada kkda, bu tarz konularda annesinin şiddete uğradığını gören,yaşayan, ve annesini suçlayan bize cehennem dolu bir hayat yaşattı diyen o kadar çok üye var ki.
şiddeti,tokatı,dayağı ,aşağılamayı,sövmeyi, gördükçe psikolojileri yerle bir oluyor çünkü o çocukların..

Eşim işi yüzünden çok stresli günler geçiriyor henüz üç aylık evliyiz cicim aylarının yanında evliliğe ve aynı evde olmaya alışma süreci de var bir yandan.....Bu arada ben de mutsuz olduğum bir işte çalışıyorum seneye tazminatımı alıp çıkmayı bekliyorum haliyle bazen ikimizin de sinirleri tavan olabiliyor. Ben eşimde şiddet meyili olan bir kaç davranış gördüm ve ne sesimi yükseltip hakaret ederek gerilimi arttırdım ne de "amaan bu yüzden yuvamı yıkmam" dedim. Kendimden emin ve kararlı bir şekilde kendisindeki bu stres yönetimi sorununa çözüm getirmezse boşanacağımı belirttim. Beni çok sevdiğinden eminim ona çok güveniyorum ama kendime olan saygım biterse bunu hiçbir şey kurtaramaz. Konuşmamdan sonra stresini yönetmeye çalışıyor ve başarılı da. Çünkü bunu o da istiyor.

Bu arada herkes ailesinden örnekler vermiş benim babam da ne anneme ne bana fiske vurmadı ama sözlü şiddetle büyüdüm. Burada kadına sözlü- fiziksel her türlü şiddete karışıyım ben. Dövmeyen ama ruhunu dayaktan beter eden adama da karşıyım. Kadının değerini bilmeyen adamla bir saniye durulmasın.

Hah. dayak yiyen kadın suçlu oldu birde.
ya sabır:KK14:

Hah. dayak yiyen kadın suçlu oldu birde.
ya sabır:KK14:

Hatırlarsan geçtiğimiz günlerde dört aylık hamile üye vardı eşi dövmeye kalkışmış kızcağız da can havliyle küllüğü atmıştı da " sen kaşınmışssın adama küllük atılır mı" diye kızın üstüne geldilerdi... Kocalarımız amann başımızın tacı kocalarımızzzzzzzzz. Allahım zeval verme!

Tabi canım kimse keyfinden dayak atmaz (!) Kadiniz ya yapmisizdir elbette bir sey. Tovbe Yarabbim, artik cevap veremiyorum o kadar farkli bakis acilarimiz var ki..
Herkes sinirleniyor, insan olan sinirine de hakim olmayi bilmeli.

Tabi canım kimse keyfinden dayak atmaz (!) Kadiniz ya yapmisizdir elbette bir sey. Tovbe Yarabbim, artik cevap veremiyorum o kadar farkli bakis acilarimiz var ki..
Herkes sinirleniyor, insan olan sinirine de hakim olmayi bilmeli.
zaten olay oradan başlıyor.
cinayet mesela. çoğu cinayet sinirine hkim olamamakttan olmuyormu.
yani adam birini öldürüyor gözüm karardı diyor.
iyide irade denilen şeyi Allah neden verdi bize.
o zaman hakimin karşısına geçen katili hakim affetsin,oğlum tamam haklısın sinirine hakim olamamışsın bu doğal. beraat desin,bıraksın.

Şimdi eski konunu gördüm ablacım,eşinden şiddet görüyormuşsun.
Daha 21 yaşındasın neden çekiyorsun?
Ahh kızamadım sana,şiddet için de yaşadığın için şiddeti normal görmeye başlamışsın.
Şiddet normal birşey değil,yazık değil mi sana?

Şimdi eski konunu gördüm ablacım,eşinden şiddet görüyormuşsun.
Daha 21 yaşındasın neden çekiyorsun?
Ahh kızamadım sana,şiddet için de yaşadığın için şiddeti normal görmeye başlamışsın.
Şiddet normal birşey değil,yazık değil mi sana?
hah. neden anlaşıldı şimdi..

bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum
Böyle bir korkun olduğuna göre bu adamın çoook sinirlendiği bir noktada seni öldürebileceğinide tahmin ediyrosundur.
Senin mevzuun sadece bir tokat değil.
Orda durduğun hergün dahada tehlikeli bunu bil.
.
Her tokat yiyen boşansa ne olur biliyor musunuz 'BU ÜLKEDE KADININ BİR YERİ OLUR''.
Kadın erkekler tarafından mal gibi görülmekten kurtulur.
Kaybetme korkusuyla erkekler eşlerinin evlilikte kendileriyle aynı haklara sahip olduğunu kabul ederler.
Keşke her tokat yiyen kadın boşansa da bu ülkede kadına biraz değer verilmeye başlansa.

Anlatamıyorum galiba soddeti savunmadigimi daha kac defa yazmam lazim bilmiyorum sebepsiz yapanlari kınıyorum dedim farkindaysaniz (icki icip kafayi bulan hayvanlar) sürekli siddet olunca evlilik dayanılmaz bosanır hepinizin böyle saldirmaya

dayağı savunan ne varki bir tokattan diyen ,kocasının sabrını taşırmasın az önüne bakıp sussun diyenler.
kesin erkek üyelerdir.burada da bizi buldular .heyyy erkek üye çık aradan.
yoksa aklı başında hiç bir kadın kocadır yapar sus demez, dememeli.
koca dediğin altı üstü bir insan senin gibi benim gibi.Allah onu yarattıysa beni de yarattı.sinirse sinir,öfkeyse öfke ,yorgunluksa onun 10 katı bende var.ayrıca hamile kalıp doğurmak için neler çektiğimiz yazıp duruyoruz.canımızdan can veriyoruz.erkek oluyor sonra kadına el kaldırıyor.sonuçta her kadın anne sayılır.
bu her türlü kahrını çektiğimiz bu erkek denenler bir de üstüne şiddet uygularsa karşılığını alır,almalı.:KK67:
bazı tasvip edenler yüzünden her şeye hakları olduğunu düşünüp havaya giriyorlar ,savunmayın şunları yaaaa :KK62:

Back
X