Evlilikte değersiz hissetmek

Konuda sigaradan bahsettiginiz için ordan devam edicem.Sigara öyle birinin ben istemiyorum bırak demesiyle olacak bişey değil.Velisi gibi onu yapma sagliksiz böyle yapma sevmiyorum falan çok itici.Diger konularınızi bilmiyorum ama birde kendi üzerinize yemin ettirmek komik olmuş.

Ben de emin misinz bak burda sorun içip içmemen değil biliyorsun dimi dedim.

O da evet yalan söyleyip söylemem dedi konu.

Ben de evet dedim.

Sonra da ortaya cıkarsa üzülürüm dedim.

Yine yazıyorum bu anne oğul diyaloğudur.
Farkında değilsiniz kocanıza çocuk gibi davranıyorsunuz.

Diğer konulara da göz attım siz neden üzülmeye odaklısınız, üzülmeniz sevinmeniz neden onun inisiyatifinde? Kendi hayatınızın kontrolünü elinize alıp onu rahat bırakmalısınız. Bana çiçek almadı bana ilgi göstermedi diye üzülürken hayat geçiyor. Çıkıp o çiçeği kendinize alın, arkadaşlarınızla sohbete gidin, yürüyün, yağmuru altında şarkı söyleyin. Mutsuzluğunuzun sebebi belki kocanız değildir, belki bakış açınızdadır. 22 yaşında tanıdığınız kişi de aynı değil 22 yaşındaki kendiniz de aynı değilsiniz. Hayata dahil olmak lazım.
Sigara içmek kötü ama sigara içen birinin üstüne düşüp ölümü görecekmiş beni düşünmüyor diye kafaya takmak daha kötü. Bilmiyorum anlatabildim mi, koyvrin birazcık. Hayatı paylaşmak başka hayatta otoriteye dönüşmüş birinden kaçamaklar yapmaya çalışmak başka şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…