- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Aradaki uyuma baglidir bu . Ne desek dogru olmaz . Birbirlerinize saygi duyuyorsaniz , fikirleriniz onemliyse ve deger veriyor/goruyorsaniz sorun olmaz .
Ama ben yasadim .. Evlenmeden once sen beni tesvik et diyen adam evlenince sanane. Bana anlatma demeye basladi .
Bence dengi dengine evlenmek en iyisi . Seni anlayan biriyse sorun degil ama
Konu yasak mı değil mi bilmiyorum. Ama cevap veriyim eşime göre daha dinine bağlı biriyim. Eşim yaptığım ibadetlere falan karışmaz. Ben alkol kullanmam eşim kullanır. Evlenirken tek istediğim onları evimize sokma demek oldu sağolsun kırmadı. Dışarda arkadaşları ile içer bende yanında oluyorum o ortamlara bende giriyorum rahatsız olsam da belli etmiyorum. Çünkü dönüşte arabayi ben kullanıyorum. Ne benim eşime ne de eşimin bana bu konuda Karışma hakkı var.
Bizde de tam tersi durum var, daha dogru biz yok suan ama hani olursa boyle bi problemimiz olacak
Bende biraz daha dinden uzak yasiyorum hicbir ibadeti yapmam arada oruc tutarim sadece oysa hicbir namazini kacirmaz oruclarini tutar vs...
Eger seni kabul edecekse her halinle etmeli. Ben eşimi olduğu gibi kabul ettim. Ilk tanistigimiz zamanlarda mesajlasirken ben şimdi kur-an okuyacağım sonra konuşalım derdim daha yeni tanisirken anlasın nasıl biri olduğumu diye.Bence dogrusu da bu olmali. Ne kadar guzel ikinizde hayatlarinizdan, kisiliklerinizden ödün vermemissiniz. Ama durum tam tersi olunca sanki sorun daha mi büyük olur, bizde tam tersi cunku ben daha dinden uzagim o cok dindar
Uçlarda olup da bu konuda çatışmalar yaşayanlar çok fazla maalesef evlenince şöyle olurum böyle olurum diyip de evlenince öyle olmayan da fazla. En iyisi kendi inancına düşüncene en yakın kişiyle birlikte olunmalı başta olmasada sonradan anlaşmazlıklar olacağını düşünenlerdenim.
Biz bu kadar uzak degildik . Ben daha cok yasamaya calisirim ne kadar da olsa nefis var tabi ama o daha uzak kaliyordu . Ama benim esim bana ve fikirlerime deger vermeyen biriydi . Eger bu sorun yoksa sizde sknti yapma bence .
Ama sunuda diyim dini konularda erkek karisindan sorumludur . Bunuda biliyordur o buyuk ihtimalle ve sana baski yapabilir . O yuzden ayak uydurabilir miyim diye iyi dusun derim
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?