Herkese merhaba, bahsedeceğim konuda arkadaşlarımla da konuştum ama deneyimleri olan birileri karşıma çıkabilir diye buradan da paylaşmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim yorum yapanlar için. Ben 30 yaşlarında güzel sayılabilecek, mesleği kazancı iyi olan bir kadınım. Erkek arkadaşım ile bir görevde tanıştık ama o zaman sevgili değildik sadece tanışmıştık ve muhabbet etmiştik. Aradan zaman geçti, yaklaşık 2 yıl. Kendisi Amerika’ya eğitim için gitti. Oraya gidince de bizim görüşmelerimiz başladı. Kendisi ile yüz yüze tanışmıştık ama hiç dışarıda buluşmamıştık. Amerika’ya gittiğinde bana artık açılabilmeye cesaret ettiğini söyledi. Daha önce de yazmıştı denemişti ama olmadı devamı gelemedi. O zamandan itibaren bir ilişkiye döndü. Görüşmekten mutluydum ama o çok uzaktaydı ve uzun bir süre gelemeyecekti. Bu sebeple böyle devam edemeyeceğimi söyledim ve ayrıldık. Aradan zaman geçti tekrar iletişime geçtik ve bu sefer benimle uzaktan bu şekilde sürdürse de zor olacağını evlenmek istediğini, benim kariyerime de destek olacak şekilde orada bulunmamın güzel olacağını söyledi. Ben de tam emin değildim ama kabul etmiştim. Emin olmama sebebim bazı anlaşmazlıklarımızın olması. Örneğin biraz kıskanç biri, mini etek, sıfır kol gibi şeyler giymemi istemiyor. Yani kesinlikle giyemezsin demedi giymeni istemem beni rahatsız eder dedi. İş paylaşımı konusunda biraz daha kendini çekiyor vs. Sonra Türkiye’ye bir iş için gelecekti, geleceği zamanlar aramız bozuktu ve geldiğinde ne ben ona ne de o bana yazdı. Gitmeden bir hafta önce buluşmak istedi aradı vs ama kabul etmedim. Gittikten aramaya devam etti, dinledim, konuştum. Pişman olduğunu psikolojik olarak iyi dönemde olmadığını söyledi. Çok inandırıcı gelmedi, özürler diledi. Şimdi beni evlenmek konusunda sıkıştırıyor. Hayatının geri kalanını benimle geçirmek istediğini beni çok sevdiğini söylüyor. Ama ben güvenemiyorum. Beni çok sevdiğini görüyorum ama yine de güvenmiyorum. İçimi huzursuz eden bir şey var? Bu arada ben kaygılı bağlanan ve güven problemi olan biriyim. Karşıma başkası da çıksa ona da tam olarak istekli ve hevesli olamam. Bunu biliyorum. Çünkü sürekli kaçma eğilimdeydim önceki ilişkilerimde de. Bir de toplumsal bir baskı hissediyorum üzerimde. Sizin düşünceleriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim