Evlilikte Eş Ailesi

kv bana hiç laf soktuguna şahit olmadım ,

politik davranmak zorunda kalıyor insan o yüzden
3 maymunu oyna ,

Bence ola bildigince üc maymunu oynamak en iyisi cünkü tersi kendine zarar. Bende ilk evlendigimde kv'denin her lafina cok takardim ama yeni yeni ögrendim amaaan cokta seyimde diye düsnmeyi. En iyisi bu. Yani benimki yakinda degil onun icin sorun olmuyor. Hayatina cok müdahle ediyorsa bunu esinle konusmalisin ama inan ki cogu erkek annesini bir melek olarak görüyor. Benimkine annen laf sokuyor dedigimde hep annem öyle demek istemedi, iyiligini istiyor kisacasi ne derse desin annesi bir melek. Bende artik takmiyorum, sanada tavsiyem bu yönde.

Eşiniz için ailesi çok önemli. Herkes için olduğu gibi. Ailemizin Hatalarını bilsek bile başkası eleştirince kabul etmeyiz. Savunmaya geçeriz.
Size Önerim politik olun. Sizin için daha iyi olur. Kendinizi savunun ama çok göze batmadan yapın.

Ben politik davraniyorum. İstemedigim seyleri yuzlerine soyluyorum,onlar da bana soyleyebilir en dogal haklari. Mesafeli sekilde devam etmek,esi de bunlara karistirmamak en dogrusu benim iliskim icin.
+1000 eşi karıştırınca değişmiyor da zaten bende aynı şekilde rahatsız olduğum şeyleri söylerim

Bence ola bildigince üc maymunu oynamak en iyisi cünkü tersi kendine zarar. Bende ilk evlendigimde kv'denin her lafina cok takardim ama yeni yeni ögrendim amaaan cokta seyimde diye düsnmeyi. En iyisi bu. Yani benimki yakinda degil onun icin sorun olmuyor. Hayatina cok müdahle ediyorsa bunu esinle konusmalisin ama inan ki cogu erkek annesini bir melek olarak görüyor. Benimkine annen laf sokuyor dedigimde hep annem öyle demek istemedi, iyiligini istiyor kisacasi ne derse desin annesi bir melek. Bende artik takmiyorum, sanada tavsiyem bu yönde.
Bilmiyorum sussam bi konuşsam bi dert valla

Eşiniz için ailesi çok önemli. Herkes için olduğu gibi. Ailemizin Hatalarını bilsek bile başkası eleştirince kabul etmeyiz. Savunmaya geçeriz.
Size Önerim politik olun. Sizin için daha iyi olur. Kendinizi savunun ama çok göze batmadan yapın.
İnanın amacım aileyi kötüleyip kavga etmek falan değil
Sadece biraz farkına vardırmak

Eşinizle genel olarak mutlusunuz ama ailesi sizi siZde aileyi sevmiyorsunuz.
Kv görümce kp ile aranız ehh işte
Kv çok beklneti içinde ve aşırı derecede laf sokuyo
Dedikoducu bi sülale önünüze gelen sinir bozuyor düşünün
Eşinizde durumun pek farkında değil her şey çok güzel onun gözünde
Evet bu durumda ne yapardınız
3 maymunu oynayıp politik mi davranırdınız
Eşinizle her şeyi konuşurmuydunuz
Eş ailesi evlilikte sizce ne kadar önemli
Bütün yorumlar benim için çok önemli elimden geldiğince hızlıca okuyup cvb yazmaya çalışacağım
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim
eşimle anne babası ve kardeşleriyle bir sorunum yok ama diğer akrabalrı insanların açıklarını aramakta ve laf sokmakta birbirleri ile yarışıyorlar ilk zamanalr birşey demiyordum ama artık cevaplarını veriyorum bu bile yapratıyor beni ayda yıldı bir görmeme rağmen, daha dün amcasıyla böyle bir sıkıntı yaşadım ve dün akşamdan beri sinirden kuduruyorum kafamdan atamıyorum. Kısaca aile tabiki önemli

Bütün yorumlar benim için çok önemli elimden geldiğince hızlıca okuyup cvb yazmaya çalışacağım
Valla sülaleye değil aileye takılırım ben... Eşimin sülalesi çok iyi insanlar ama aile malesef fıs...Bence duruşu olmalı insanın onlara iyi görünüp arkadan nefret etmemeli ben sevmiyorum ve mesafeliyim eşim bunu net biliyor tek kız kardeşi var onunla görüşmüyorum bile...Politiklik ikiyüzlülük olur başka birşey değil... Onları suçlamadan olayları anlatmanız lazım ne kadar becerirsiniz bilemem bunu çok iyi yapanlar var ben yapamadım artık yorum yapmıyorum hiçbirşey hakkında...

Becerebiliyorsan en güzeli.
Eşine anlatınca kabul etmeyecek sana hak vermeyecek canım. O yüzden kaynanan laf soktukça sen de laf sok şakayla. Canım annem canım babam diye etraflarında dolan.
Eşin senin ne kadar iyi niyetli olduğunu görsün.

Valla sülaleye değil aileye takılırım ben... Eşimin sülalesi çok iyi insanlar ama aile malesef fıs...Bence duruşu olmalı insanın onlara iyi görünüp arkadan nefret etmemeli ben sevmiyorum ve mesafeliyim eşim bunu net biliyor tek kız kardeşi var onunla görüşmüyorum bile...Politiklik ikiyüzlülük olur başka birşey değil... Onları suçlamadan olayları anlatmanız lazım ne kadar becerirsiniz bilemem bunu çok iyi yapanlar var ben yapamadım artık yorum yapmıyorum hiçbirşey hakkında...
Tam olara Anlatmak istediğim de bu haksızlığa karsı nasıl 3 maymunu oynayacağım diyorum kendi kendime
Eşime de anlatsam yok kötü niyetli değillerdir falan diyecek

Tam olara Anlatmak istediğim de bu haksızlığa karsı nasıl 3 maymunu oynayacağım diyorum kendi kendime
Eşime de anlatsam yok kötü niyetli değillerdir falan diyecek
Hiç söyleme boşver gören zaten görür ben anlattım zamanında ama suçlayarak sonra vazgeçtim eşim şuan söylüyor gerçek yüzlerini açıkça herşeyin farkındayım diyor.

12 yıllık bir mücadele içinde biri olarak tavsiyem, duyma, görme, mesafe koy. Politik davranmak her zaman iyidir. Eşine anlatsan bir şey farketmeyecektir.

Umarım görür cnm bn yıprandıktan sonra görse ne fayda
Malesef yıpranmadan olmuyor sana tavsiyem canını sıkmak yerine başka şeylere kafanı ver hemen başka şeye odaklan unut başka uğraşlarla meşgul olmak yıpranmayı gerçekten minimuma indiriyor.

Politik davranmak en iyisi. Eşiniz farkında değilse , konuştuğunuz da ters tepe bilir. Sonucta ailesi. Zamanla gormesi en iyisi. Siz saygıli olun ama sevmek zorunda degilsiniz. Mesafe her zaman iyidir. Yüzgöz olmamak en iyisi

Eşim anlayışlı bi insansa oturur rahatsız olduğum durumları anlatırdım. Ailesine karşıda politik olurdum. Kv istediği kadar beklenti içine girsin.

Back
X