Evlilikte eşini değiştirebilenlere

Baskı yapmıyorum aslında çok da diretmiyorum sana ailenle küs demem dedim ama ben artık konuşmam
Onay bekler gibi söylemem bile konuşmayacağımı zaten ters tepeceği belli ben olsam eyleme dökerim kimseye danışmadan o ne yaparsa yapsın..

Arkadaşlar merhaba evlendiğimzden beri eşim en küçük konuları büyütüp bana sorun çıkarırdı. Sonradan öğrendim ki eşim bunları bilerek yapıyormuş kendi ağzıyla itiraf ediyor benim onun sözünden çıkamam için üstümde baskı kurmaya çalışmış. Evlendiğimzden beri hep kardeşinin lafların dan etkilenip bana bağırır çağırır her şeyi eleştirirdi. Ne zaman kardeşi ile görüşsse konussa bana karşı bir tavrı olurdu. Ben bıktım ve evliliğinin düzeleceğine umudum kalmadı. Evden çıkıp gittim eşim bir iki hafta sonra gelip özür diledi her şeyi düzeleceğine kimsenin lafıyla artık hareket etmeyeceğini söyledi. İnancım kalmamasını rağmen son bir şans için geri döndüm. Çoğu konuda eşim kendini düzeltti ama hep içimde eskiye dönecek diye bir korku var. Ben kardeşine sınır çizdim artık konuşmak istemiyorum dedim eşime, ilk başta tepki vermeyen eşim bir saat kardeşiyle konuştuktan sona yine benzer şeyler yaşadım. Ben gergin birşeyler söyledim eşime ama hakaret falan değil eşim kardeşiyle konuştuktan sonra bana yine ters davrandı. Benim kardeşimle konuşmuyorsan sende ne arkadaş ne ailenle konuşma dedi. Ben ama senin kardeşin bizim evliliğe zarar verdiği için konuşmuyorum dedim bak kısasa kısas yapma evlilikler böyle yürümez dedim. Eşim çoğu konuda düzelmesine rağmen kardeşi konusunda değiştiğini sanmıyorum sürekli eşime sen de ona böyle yap şöyle yap diye akıl verir eşim de etkilenir bu durumda eşimi nasıl düzeltirim aynı şeyi yaşayıp eşi düzelen var mı
Yani açıkçası milletin tesiri altında kalan bı adam değişmez.aslinda kimse değişmez.evlenince bu adamlar bu kadınlar değişiyor iyiyse kötü şeyler oluyor diyende uyduruyor çünkü gerçeği göremiyor. Nasıl yani ...şöyle açıklayayım balık baştan kokar o hep öyleydi sen görmek istemedin gerçekten sen gordun görmek istemedin...sonra neymiş değişti benim kocam yada karım..hayır efendim gözünü açık tutsaydin kimse değişmedi öyleydi zaten önce bunu kabul etsinler.

Eşin davranışlarını biraz yumusatacaktir ama değişme bekleyemezsin inan bana ♥️

Arkadaşlar merhaba evlendiğimzden beri eşim en küçük konuları büyütüp bana sorun çıkarırdı. Sonradan öğrendim ki eşim bunları bilerek yapıyormuş kendi ağzıyla itiraf ediyor benim onun sözünden çıkamam için üstümde baskı kurmaya çalışmış. Evlendiğimzden beri hep kardeşinin lafların dan etkilenip bana bağırır çağırır her şeyi eleştirirdi. Ne zaman kardeşi ile görüşsse konussa bana karşı bir tavrı olurdu. Ben bıktım ve evliliğinin düzeleceğine umudum kalmadı. Evden çıkıp gittim eşim bir iki hafta sonra gelip özür diledi her şeyi düzeleceğine kimsenin lafıyla artık hareket etmeyeceğini söyledi. İnancım kalmamasını rağmen son bir şans için geri döndüm. Çoğu konuda eşim kendini düzeltti ama hep içimde eskiye dönecek diye bir korku var. Ben kardeşine sınır çizdim artık konuşmak istemiyorum dedim eşime, ilk başta tepki vermeyen eşim bir saat kardeşiyle konuştuktan sona yine benzer şeyler yaşadım. Ben gergin birşeyler söyledim eşime ama hakaret falan değil eşim kardeşiyle konuştuktan sonra bana yine ters davrandı. Benim kardeşimle konuşmuyorsan sende ne arkadaş ne ailenle konuşma dedi. Ben ama senin kardeşin bizim evliliğe zarar verdiği için konuşmuyorum dedim bak kısasa kısas yapma evlilikler böyle yürümez dedim. Eşim çoğu konuda düzelmesine rağmen kardeşi konusunda değiştiğini sanmıyorum sürekli eşime sen de ona böyle yap şöyle yap diye akıl verir eşim de etkilenir bu durumda eşimi nasıl düzeltirim aynı şeyi yaşayıp eşi düzelen var mı
Uzulme yalniz degilsin benim koca kisiside ayni oyle 2 ablasi 1 erkek kardesi var seytan yanlarinda melek abla otur der oturur kalk der kalkar ama Allahin sevilen kuluyum onlar bana yapiyor kocalarina onlara yapiyor

1.si aile konularında eşini degistiremezsin. Ama bu konudan daha az zarar gormek icin gormezden gelmeni oneririm. Çünkü sen konusmam etmem dedikce o zitlasacak. Konusma kardesiyle. ama bunu dile getirmeden yap.evliligini bu konudan uzaklastir. Ha baktin hala kardesinin lafiyla haraketmi ediyor sende onun zittina git ise kardesini karistirmadan....cunku erkeklere ailesiyle ilgili bisey soylendiginde ailesi hakli yada haksiz olsun laf söyletmiyorlar . Yani sende kendince bi politika belirle ona göre davran esini degistiremesende yavas yavas etkileri azalacaktir evliliginizde.....

İnsanlar değişmez, ama şunu sormak isterim yanlış anlamazsınız. Mesela kardeşi eşine kötü davran mi diyor ne tam olarak o kısım dikkatimi çekti . Örnek veriyorum senin eşin iste ailemize saygı göstermedi gibi seyelr mi

Kardeşiyle konuşmasına bağlamayın her şeyi. Eşinizde biter iş.

Konusturtmasin.

Ayrıca tepkili olduğunuzu belli etmeyin, daha çok sarılır , daha çok korur.
Malesef öyle oluyor yanlışı var ortada yalanlar var yalan olduğunu bildiği halde savunuyor o melek olsa sevmezsin diyor o zaman ayrıl kötü olan bensem diyorum ayrılmaya da yanaşmıyor

Kardesi derken erkek ve evli mi belki onu taklit etmeye calısıodur maço bi tip mi kardesi....valla insanlar degişmez kolay kolay

Esinizin aklı yok sanırım. Durduk yere nıcın kardesının aklına uyar kı? Bosan aynı evde yasasınlar bak 1 ayda birbirlerini bogazlarlar.

Insanlar kısa surelı degısır ama enınde sonunda oldukları yapılarına doneceklerdır ;) cocuk yok sanırım 1 dk durmayın eger ışkence gıbı gelıyorsa bu evlılık

1.si aile konularında eşini degistiremezsin. Ama bu konudan daha az zarar gormek icin gormezden gelmeni oneririm. Çünkü sen konusmam etmem dedikce o zitlasacak. Konusma kardesiyle. ama bunu dile getirmeden yap.evliligini bu konudan uzaklastir. Ha baktin hala kardesinin lafiyla haraketmi ediyor sende onun zittina git ise kardesini karistirmadan....cunku erkeklere ailesiyle ilgili bisey soylendiginde ailesi hakli yada haksiz olsun laf söyletmiyorlar . Yani sende kendince bi politika belirle ona göre davran esini degistiremesende yavas yavas etkileri azalacaktir evliliginizde.....
Ben konuşmuyorum zaten benim konuşmadığımı bildikleri için iftira yalan atıp eşimi kışkırtıyor ben hiç eşime kardeşini kötülemem

Back
X