• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ev halleri?

Ben de ev kıyafetlerinden aldım. Evlilik öncesi o derde düşmüştüm ben de bu yaz evlendim. Aldıklarımı giyiyorum hem rahat hem de güzel ve sade takımlar. Dışarda bile giyilir kassan.
El yüz, diş, vücut temizliğime özen gösteriyorum. Hoş kokulu bir krem, düzgünce at kuruğu yapılmış saçlar. Bence ev şıklığı için yeterli.
Şortlu takımlarım var, penye tulumlarım var, taytlı takımlarım var, mini penye elbiselerim var, geel ablacım geeel geel akşam pazarı bunlar :KK70:

Ev kıyafeti ne oluyor. Örnek resim paylaşır mısın?:KK70:

Herzaman saç ve makyaj olarak dışarıya çıkacak gibi hazırımdır. Uyanır uyanmaz duşumu alır hazırlanırım. Ruh halime göre giyiniyorum. Şort,askılı body,elbise yazın daha rahat. Kışın tayt body fln. Temiz ol gerisi hikaye :KK66:

Benim iş güç yokken ergenken öyleydim Tebrik ederim valla. Özlüyorum o günleri.:confused:

Kapıdan girer girmez ilk işim eşofmanlarımı giymek olur anormal değilsin hatta değişmemişsem eşim bi üzerini değiş rahatla sonra işini yaparsın der sağolsun

eşimi düşündüm şimdi evdeki halini üstte atlet yıkanmaktan incelmiş diz izleri çıkmış ağ kısmı delik delik olmuş ama çok rahat olduğu için attırmadığı pijama altı ile göbekli göbekli dolaşıyo ama ben onun ohaline bile bayılıyorum bir arkadaşın dediği gibi soğuyacak insan bir bahane buluyor seven en paspal haliyle bile seviyor.

O nasılsa siz de öyle olun :) diyeceğim ama erkek sonuçta bu, makyaj silme derdi yok, saç toplama olayı yok. Normal günlük tişört ve şortla oturur herhalde evinde. Siz de bir kadın olarak normal oturacaksınız yani. İnsan evinde rahat hissetmeli.

Kıllı mı gezeyim. :kusmuk::skandal:
Şaka bir yana ben ne kadar kasarsam kasayım olacağına varacak galiba.:KK53:

evlenmeden önce ki en buyuk derdim di

makyajsız sokağa çıkamam kaşım kirpigim sarı oyuzden gören hastamısın derdi

o yuzden evlendikten sonra ne yapacam ben derdim ,

evlendikten sonra ilk zamanlar biraz kasıldım ama sonra geçti , telaş yapma ,sadece temiz ol

:):) ilk evlendigim zamanlar esim eve gelmesine yakin dusa girer saclarimi duzlestirir belli olmayacak sekilde makyaj yapardim mini mini geceliklerimi giyerdim bu baya bi boyle gitti baktim olmuyo anacim evin isi yuku yoruluyo insan sonrasinda dusuma girdim aksamlari bide guzel bi gecelik yada sort askili oldu bitti ugrasamam ayol kendi cekiyo boxeri oturuyo.. simdide hamile kaldim kolumu kaldircak halim yok zaten beden temizligimi yaparim ceker otururum oda kendim icin ooohh aksama kadar pijama terlik :):)

Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu. :KK35:
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.:olamaz:
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.:skandal:

Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.:KK17:

ben daha paspalım çoğunlukla
:)
bişey olmuyor yani
arada özenirsin
her gün öyle süs bebeği gibi oturulmaz ki

minik şort, askılı, hoş bir koku
saçları da daha az dağınık topuz yap yeter :D

Ev kıyafeti ne oluyor. Örnek resim paylaşır mısın?:KK70:

Arattım gugılda bunları buldum ev kıyafeti olarak.

İlk üçü benim dışarda giyindiğim şeylere benzer zaten. Sonraki ikisini de evde bile giymem o kadar diyeyim. Şort tişört, penye elbise iyidir.
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Valla ben diz yapmış pijamayla bile duruyorum.
Nasıl rahatsam öyle..

Evde tam takır sür sürüştür gezen kadın aldatılmamış mı?

Soğumaya bahane arayan her türlü bulur.
Sevmeye bahane arayan da en salaş halini bile sever..

Diye düşünüyorum..

benim pijamalar da genelde domestos lekeli :P

Eklentiler

• penti-pijama-takimlari-2015-8.webp
    penti-pijama-takimlari-2015-8.webp
    8 KB · Görüntüleme: 131
Valla işten eve gelir gelmez yemek yapma telaşına,temizlik telaşına düşüyorum,çok fazla kendimle ilgilenmeye zamanım kalmıyo ki..Şort badi giyiyorum bu havalarda,serinse pijema :)Bakımsız değilim lakin çok da evde özenemiyorum kendime işlerden bu da bir gerçek :)Yapanlarada özenmiyor değilim helal olsun onlara :)

Back
X