• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ev halleri?

anladıgım kadarıyla tek kokona benım galıba :KK70:
ev ıcı kıyafetler var rahat ama sık onları tercıh edıyorum ben
aslında mevzu esının senı nasıl gordugunden ote senın kendını nasıl gordugun-gormek ıstedıgın.
(amelıyata gıderken bıle entarılı tıkır tıkır topuklularla gozumde goz kalemı rımelle gıtmıs bırıyım )

suda var esın şort atlet sen yanında jean bluz olursan da olmaz :p
bence kasma ogunun sartlarına gore gıyın :)

Tatlım sen normal değilsin. :KK70:
Eşin benzerin yok. Senin gibi olamam ben. :KK60:

Ay adam makyaj sevmiyorum diyor. Makyajlı resimlerime ne güzelsin diyor. İkilemde bırakıyor beni. Uzun salık saç seviyor ben topluyorum falan özensiz demesin bana :KK70:

akşamları salıverırsın saclarını canım:) sonra zaten o da alışır merak etme. hem dagınık salaş topuzlar aslında cok cekıcı duruo bence :)

niye kız benim eşimde gri eşofman sever valla gri al der eşofman alırken ama evde giydirr sadece :p

Hahahah 8 den 5 i gridir :KK70:
Dolaplarımızın olmazsa olmazı gri

Grinin özelliği ne :KK53:

Gri candır gerisi heyecandır kızlar :KK70:
Erkeklerin hep gri eşofmanla ilgili geyikleri vardır ya ona ithafen yazmıştım
Kendileri sanki grand tuvalet dolaşıyorlarmış gibi :p

Ben de cok saliyorum aslinda bakimli olmak lazim.illa topuklu ayakkabi makyaj degil,guzel bir esofman takim saclar duzgun olabilir.bence esler paspal gezilmesini istemiyor

aslında mevzu esının senı nasıl gordugunden ote senın kendını nasıl gordugun-gormek ıstedıgın.
(amelıyata gıderken bıle entarılı tıkır tıkır topuklularla gozumde goz kalemı rımelle gıtmıs bırıyım )

Evde kokona oldugumu soyleyemem ama sacımı tararım orgulu bıseyler yaparım , makyaj yapmam ama ruj surerım oda kırmızı :)
Fakat amelıyat kısmı aynen oyle en son safra amelıyatına gırerken sacıma boneyı takarken bı durun buklelerımı bozacaksınız dıye amelıyathanede cemkırdım sanırsın 3üz doguracagım cıkısta fotograf cekımı benı beklıyor

ev içi kıyafeti nasıl oluyor kız :))

Valla ben evlenmeden öncede,şimdide (5yıldır evliyim) ,eğer hasta değilsem,sabah kalkınca duşumu alırım ,hafif makyajımı yaparım ,saçlarımı o günkü ruh halime göre toparlarım,ya ev elbisemi ya tayt tshirt giyerim evin içinde bile öyle takılırım.kendimi bu şekilde iyi hissediyorum.aynaya bakınca solgun yüz görmek moralimi bozuyor.ama benimki alışkanlıkta oldu ,mesela ameliyattan çıkıp kendime gelir gelmez makyaj yapmışlığım var ki aynaya bakınca kendimi iyi göreim die :) bakımlı olmak moral yükseltir.elinden geldiğince özenli ol ,erkekler bakımlı kadın sever...

Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu. :KK35:
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.:olamaz:
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.:skandal:

Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.:KK17:

ben evin içinde paçoz gibiyim ya ne bulursam üzerime onu giyerim yeter ki rahat olsun.sütyen bile çok rahatsız ediyo.Böyle eşe görünmek hoş olmaz bence.

Valla son bır bende kendımı oyle saldım ki. Bıyık bırakmaya başladım eşimle yarısıyorum resmen..:silah: :KK49:
İçimden gelmıyor nabayım. kım uğrascak yat uyu dıyorum yatıyorum. :KK14:

Yok ben o kadar olamam kendime tahammül edemem. :bicak:

Ev hallerime istinaden esim bana kanka diyor. Dusun artik nasil giyindigimi.

Ben arada pampa diyorum bu işin sonu böyle olur diyorsun. Kasmıyım o zaman ben ya:KK53:

Ben de ev kıyafetlerinden aldım. Evlilik öncesi o derde düşmüştüm ben de bu yaz evlendim. Aldıklarımı giyiyorum hem rahat hem de güzel ve sade takımlar. Dışarda bile giyilir kassan.
El yüz, diş, vücut temizliğime özen gösteriyorum. Hoş kokulu bir krem, düzgünce at kuruğu yapılmış saçlar. Bence ev şıklığı için yeterli.
Şortlu takımlarım var, penye tulumlarım var, taytlı takımlarım var, mini penye elbiselerim var, geel ablacım geeel geel akşam pazarı bunlar :KK70:

Evde kokona oldugumu soyleyemem ama sacımı tararım orgulu bıseyler yaparım , makyaj yapmam ama ruj surerım oda kırmızı :)
Fakat amelıyat kısmı aynen oyle en son safra amelıyatına gırerken sacıma boneyı takarken bı durun buklelerımı bozacaksınız dıye amelıyathanede cemkırdım sanırsın 3üz doguracagım cıkısta fotograf cekımı benı beklıyor

:D yalnız olmadıgıma sevındım
sevıyorum kendımle ılgılenmeyı ugrasmayı
aynada bakımlı gorunce kendını ınsan enerjı buluyor
once kendımızı sevmekle baslamak lazım :KK68:

Back
X