- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi EvluBayan000
İnsan yaslandıkca bencillesiyor .Kötü anlamda degil kendi degerleri sınırları,prensipleri oluşuyor..Fedakarlık yapmayın ,yaparsanızda az olsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevse sizi yok saymaz ailesinin karsisindaAileler
Aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorz. Ailesinede karşı gelemedignde çok kavga yapiyoruz. Ama beni çok sevdiğinden eminim bende onu çok seviyorum sevgisinden eminim. Belki de sevgim için yapıyorum bilemiyorum
Evlilik fedakarliktir tabiki eşinizle sizin için yapıyorsa o fedakarlığı sizde ona karşı yapmak zorundasınız benceSelamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Halada fedakarlığa devam ediyormusun canım ?Başlığa yönelik yazıyorum evet çok fedakarlık yaptım.Kazığı da Allah ‘na kadar yedim!
Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Tabiki hayırHalada fedakarlığa devam ediyormusun canım ?
eğer eşiniz tüm bu sorunların ceremesini size yüklemeyip sizinle birlikte yürüyorsa o yolda ona güveniyorsanız gerçekten tüm bu sorunlar hiçbişey değil.sevgi emek ister,evlilikte sevgi kadar mantık da büyük önem taşır.kayınvalideniz eğer size aşırı derece bir yükleniyorsa hakaret ediyorsa eşiniz de susuyorsa burada sizin fedakarlığınız hakettiğinden fazla.tabiki ilişkiler karşılıklı fedakarlık ister ama KARŞILIKLI.Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
kesinlikle katılıyorum, fazlası durumlarda bir taraf 'feda' ederken diğer taraf 'kâr' ediyor çünkü.Hayir bulunmam , bulunmuyorum
Siz fedakarligin anlamini yanlis biliyorsunuz bence
Benim icin evlilikta fedakarlik cok sevdigim son parcasi kalan peyniri kocama vermemdir , bunun disinda bahsettiginiz seyler fedakarlik degil
Beni yıpratan mutsuz eden şeylerde bulunmam ama öyle kolayda pes etmem herlde. Tamamen karşıma çıkan duruma göre değişir. Bide yıllar geçtikçe hatır mevzu artar bence. Ama bi şiddet aldtma falan değil. Mesela ben arkdşlarmn evllklerini biliyrm birbrlerine salak diyolar. Yada bağırıyolar. Bi evlilkte bunlar bana garip.Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Elbette evlilikte fedakarlık yapılır ama aldatıldığı halde boşanmamak fedakarlık değildir. Dayak yiyip susup oturmak fedakarlık değildir. Kocandan ve ailesinden psikolojik şiddet görmek ve ses çıkarmamak fedakarlık değildir. Alkolik, kumarbaz, uyuşturucu bağımlısı adamı çekmek fedakarlık değildir. Adam iflas eder yanında olursun, elini bırakmazsın mesela. Isı dolayısıyla bambaşka bir şehre gidersin. Çocuğu olmuyordur, dersin ki sevdiğim adamlayım. Çocuk olmasa da olur, en büyük fedakarliktir. Yani bile bile sana zarar veren adamla birlikte olmak fedakarlıkla eğer feda ettiğin tek şey kendi hayatındır.Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?