Evlilikte Güven mi Tutku mu ?

Aşk mı Güven mi?

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
tutku olsunda bende her şeye göğüs gererim çiçeği burnunda bi aşık olduğumdan dolayı ölümüne tutku diyorum boshayallersmile

Ben zaten kendimden başka 'kimseye' güvenmem!:kahve:

Aldatma veya sadakat konusunda da kendime olan güvenimden dolayı, bunların olabilirliğinden şüphe duymam...
yani, ben o kadar iyi bir sevgili olurum ki, sevgilimin/eşimin beni aldatmasına gerek kalmaz.sempatiksalakcinni
:ekstraukalaüyesmili: şakkıdı

O nedenle de tutku diyorum. Aşk olmadan olmaz! :lepi: Her an şüpheyle geçmez ayrıca, ama tutkuyla aşık olduğunuz adamın gidebilme ihtimali varsa, ona zaten daha tutkuyla bağlanırsınız. Aşk-sevgi, sığınılacak limanlar değil benim için. Çünkü bu konuyu dramatize etmekten hoşlanmıyorum. Eğlenmemiz lazım birlikte, fıss huzur sakinlik filan, sıkar bizi.:dilcikar:

Hayatta ne ben bir erkeğe mecburum, ne de bana mecbur olacak bir erkekle beraber olurum. sengözlerimebaksanab

O yüzden, konu güven olacaksa, önce kendime güveneceğim, sonra otomatikman ona olan güvenim perçinlenecek...
gamyoncuiremsu

ikiside değil...!

bence evlilikte ilişkilerde saygı olmalı ilk önce sonra gerisi zaten bütünü ile gelir...

Back
X