Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatma veya sadakat konusunda da kendime olan güvenimden dolayı, bunların olabilirliğinden şüphe duymam...
yani, ben o kadar iyi bir sevgili olurum ki, sevgilimin/eşimin beni aldatmasına gerek kalmaz.sempatiksalakcinni
:ekstraukalaüyesmili: şakkıdı
O nedenle de tutku diyorum. Aşk olmadan olmaz! :lepi: Her an şüpheyle geçmez ayrıca, ama tutkuyla aşık olduğunuz adamın gidebilme ihtimali varsa, ona zaten daha tutkuyla bağlanırsınız. Aşk-sevgi, sığınılacak limanlar değil benim için. Çünkü bu konuyu dramatize etmekten hoşlanmıyorum. Eğlenmemiz lazım birlikte, fıss huzur sakinlik filan, sıkar bizi.:dilcikar:
Hayatta ne ben bir erkeğe mecburum, ne de bana mecbur olacak bir erkekle beraber olurum. sengözlerimebaksanab
O yüzden, konu güven olacaksa, önce kendime güveneceğim, sonra otomatikman ona olan güvenim perçinlenecek... gamyoncuiremsu