- 6 Temmuz 2023
- 6.336
- 25.270
- 468
- Konu Sahibi gelengiden
-
Yaşamayan var mı demen lazımdıKendimi bildim bileli anne olmak isterdim, çekirdek ailede baba sevgisi görmeden annesine tutunarak ve varlık içinde yokluk gören evlatlardan biriydim işte..
Evlendim, tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Annesinin eteklerinden ayrılmamış be ayrılmak istemeyip evlenen bir adam oğlunu çok sevip onu onun kadar değil ama çok seven eşine yapmadığını bırakmayan bir kayınvalide..
Düşünüyorum düşünmeye devam ediyorum ben annesi tarafından karıncalara karşı dahi hassasiyetle yetiştirilmiş biri olarak ne yaptım da hak ettim?
Evlenmeyi düşünen arkadaşlarım çok iyi düşünün, Rabbimin verdiği ince sinyalleri es geçmeyin..
Benim gibi hayal kırıklığına uğrayan muhakkak vardır dinlemek isterim özellikle SONUNU
Oğlunu seven onun mutlu olmasını, kendine özgü, kaliteli bir hayatı olmasını ister.aile kurduysa saygı duyar ve mutlu olur.bu durumların sevgi olduğuna inanmıyorum ben.bu saltanat ve iktidar sevdası.kendini muhteşem yüzyıldaki hesaki sultanlar gibi sanıyor bu manyaklar.ülkedeki kadınların yarısından fazlasinda aynı psikolojik hastalık var.artık bir üstüne eğilmek gerekiyor sanırim. Bir psikolog kadınların eşinden göremediği ilgiyi ,sevgiyi oğlundan görmeye çalışıuor diyordu.bir nevi cinsel ilişkisiz bir sevgili gibi görüyorlar oğullarını.neredeyse bizim kimseye ihtiyacımız yok cinsel ihtiyacını da ben gidereyim diyecekler ama allahtan o kadar ileriye gidemiyorlar.allahın manyakları.evladın o senin evladın, sevgilin değil.doğurdukları oğlanlar da kendileri gibi saman kafalı olunca sunuç bu oluyor işte bu ikilileri kaderine terk edin.boşanma lüksü bile vermeyin.Kendimi bildim bileli anne olmak isterdim, çekirdek ailede baba sevgisi görmeden annesine tutunarak ve varlık içinde yokluk gören evlatlardan biriydim işte..
Evlendim, tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Annesinin eteklerinden ayrılmamış be ayrılmak istemeyip evlenen bir adam oğlunu çok sevip onu onun kadar değil ama çok seven eşine yapmadığını bırakmayan bir kayınvalide..
Düşünüyorum düşünmeye devam ediyorum ben annesi tarafından karıncalara karşı dahi hassasiyetle yetiştirilmiş biri olarak ne yaptım da hak ettim?
Evlenmeyi düşünen arkadaşlarım çok iyi düşünün, Rabbimin verdiği ince sinyalleri es geçmeyin..
Benim gibi hayal kırıklığına uğrayan muhakkak vardır dinlemek isterim özellikle SONUNU
Evlilik sabır işi.Eğer ortada bahsettiğiniz konudan Farklı bir problem yoksa sabretmenizi tavsiye ederim ve tabi ki diğer arkadaşların dediği gibi çocuk düşüncesini erteleyin.Kendimi bildim bileli anne olmak isterdim, çekirdek ailede baba sevgisi görmeden annesine tutunarak ve varlık içinde yokluk gören evlatlardan biriydim işte..
Yaşamayan var mı demen lazımdı
Büyük hayal kırıklığı şu sn boşanma aşamasındayız bakalım inşallah düzgünce boşanır iki çocuk bar bi de sizde çocuk yoksa kaçıp kurtarın kendinizi mutlu değilseniz öyle de gidiyor çünküKendimi bildim bileli anne olmak isterdim, çekirdek ailede baba sevgisi görmeden annesine tutunarak ve varlık içinde yokluk gören evlatlardan biriydim işte..
Garip anam gidecek bir yeri yok çoluk çocuk var diye gidemedi ama benim ailem arkamda sağolsun doğmamış çocuğuma haksızlık edemem onu bu kadere sürükleyememMutsuzsaniz ve bu evliligin sağlıklı bir sekilde yuruyecegine inanciniz yoksa kesinlikle çocuk yapmayın derim tek tavsiyem. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman
Öyle bir sevgi ki aralarında ki inan biz koparız onlar kopmaz karısını atar anasını atmaz öyle büyülü bir bağları var anlayacağınUmarım hayatın boyunca mutlu olursun, ama evliliğim kurtuluş kociş annesinden kopar diye sakın çocuk yapma!
Tam tersini düşünüyorum diğer aile fertleri ile olan bir sorun olsa hadi sabır dersin bu bir mücadele gibi yani hiç birşey yapmadığım halde bu şekilde annesi her şeyi yapma/söyleme özgürlüğünü kendisinde buluyorsa sebebi oğludur ve ben insanları eylemek için gelmedim bu dünyaya değil mi bir de babadan kalma ve taşma çok yaralarımız var yorgunum sabır içinEvlilik sabır işi.Eğer ortada bahsettiğiniz konudan Farklı bir problem yoksa sabretmenizi tavsiye ederim ve tabi ki diğer arkadaşların dediği gibi çocuk düşüncesini erteleyin.
Atmasınlar da, yerlerini de karıştırmasınlar bi zahmet...Öyle bir sevgi ki aralarında ki inan biz koparız onlar kopmaz karısını atar anasını atmaz öyle büyülü bir bağları var anlayacağın
Bir seyler yazayim dememe gerek kalmamis, teshisi koymussunuz tam olarak bu. Benim kayinvalideyi bir gun tesadufen masa basina oturttum amacim ona sen bu evin anakralicesisin demek degildi ama o oyle anladi ve o kadar gururlanip kurumlandi ki bu inanilmaz kontrol edemedikleri bir tutku onlar icin. Post sahibi arkadas sonunu sormus ya cocuk yoksa mutlaka bosanin. Cocuk varsa o zaman iste daha 40iniza gelmeden 60 yasina gelmeyi deneyimlemis olursunuz.Oğlunu seven onun mutlu olmasını, kendine özgü, kaliteli bir hayatı olmasını ister.aile kurduysa saygı duyar ve mutlu olur.bu durumların sevgi olduğuna inanmıyorum ben.bu saltanat ve iktidar sevdası.kendini muhteşem yüzyıldaki hesaki sultanlar gibi sanıyor bu manyaklar.ülkedeki kadınların yarısından fazlasinda aynı psikolojik hastalık var.artık bir üstüne eğilmek gerekiyor sanırim. Bir psikolog kadınların eşinden göremediği ilgiyi ,sevgiyi oğlundan görmeye çalışıuor diyordu.bir nevi cinsel ilişkisiz bir sevgili gibi görüyorlar oğullarını.neredeyse bizim kimseye ihtiyacımız yok cinsel ihtiyacını da ben gidereyim diyecekler ama allahtan o kadar ileriye gidemiyorlar.allahın manyakları.evladın o senin evladın, sevgilin değil.doğurdukları oğlanlar da kendileri gibi saman kafalı olunca sunuç bu oluyor işte bu ikilileri kaderine terk edin.boşanma lüksü bile vermeyin.
Çok üzüldüm.Allah yardimciniz olsun.Kendimi bildim bileli anne olmak isterdim, çekirdek ailede baba sevgisi görmeden annesine tutunarak ve varlık içinde yokluk gören evlatlardan biriydim işte..
Kırgınlığınızı anlamaya çalışıyorumTam tersini düşünüyorum diğer aile fertleri ile olan bir sorun olsa hadi sabır dersin bu bir mücadele gibi yani hiç birşey yapmadığım halde bu şekilde annesi her şeyi yapma/söyleme özgürlüğünü kendisinde buluyorsa sebebi oğludur ve ben insanları eylemek için gelmedim bu dünyaya değil mi bir de babadan kalma ve taşma çok yaralarımız var yorgunum sabır için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?