Evlilikte ilişki..

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.968
298
arkadaşlar merhabalar. Eşinizle cinsel ilişkiniz nasıl gidiyor? Ben çok isteksizim normalde,eşimle fazla birlikte olmam,bazen 2 haftayı bile bulduğu oluyor.
Ben onun isteksiz olduğunu düşünerek hiç yaklaşmıyordum,son iki gündür hep ben yaklaşıyorum ve bu durumdan hem zevk almaya başladım hemde kendisinin zevk aldığını fark ettim. Erkekler için cinsellik çok önemli,ama kadınlar yaklaşmadığı sürece cesaret edemiyorlar sanırım. Yani en azından benim gördüğüm bu. Bende artık sıklıkla ona yaklaşmaya karar verdim hatta o işteyken ona biraz cinsel içerikli bir msj attım,akşam eve gelir gelmez sevişmeye başladık. Benim sorunum her zaman istekli değilim,bazen bu 1 ay bile sürebiliyor :KK43: bu konuda önereceğiniz birşey var mı?

Hahahah ne kadar da fantazilisiniz;) evet ben xoxucuktan önce gündüz mesajlar atar kapılarda suslu karşılar direk odaya çekerdim. Aşırı istekliydik ikimizde ama çocuk bizi bitirdi haftada 1 2 anca artık. Uyumuyor çünkü çocuk.

Bizde de aynı şey var. Eşim benden bekliyor. Baslatmasam dahi giyimle, halle, tavırla onu davet etmemi bekliyor.. Evet ben de istekliyim. Ama bi erkek gibi her gün yada gün aşırı canım çekmiyor. Her gün eşim beni nasıl diyeyim; aklıma dusurse uyarsa beni, canımı istetse bi imayla, sözle, dokunuşla, bakışla.. (ki çok ala yapar istese) ben de onun istediği sıklıkta eşlik edeceğim zevkle :)

Ama yok adam, bu dediğimi anlamıyor. İnanmıyor ona. Sen istemiyorsun diyor. İstemezken sen, ben kendim için seni mecbur ediyorum gibi oluyor diyor. Oysa bu muamma çünkü aynı mantıkla ben de onu mecbur bırakıyorum. (!) Anlamıyor ki kadın-erkek fizyolojisi farklı. Bu arada biz 8 senelik evliyiz. Ve bi çocuğumuz var. Ben de takipteyim konuyu.

Son düzenleme:
Bu bir dönem bence.
Eşimle evlilikten önce gayet iyi bir cinsel hayatımız vardi. Evlendikten sonra aynı sizin gibi oldum. Zamanla gecti. Tabii karşılıklı anlayış, sabır gerektiren bir surec.
Yönteminiz güzel bence böyle devam edin.

Hahahah ne kadar da fantazilisiniz:KK66: evet ben xoxucuktan önce gündüz mesajlar atar kapılarda suslu karşılar direk odaya çekerdim. Aşırı istekliydik ikimizde ama çocuk bizi bitirdi haftada 1 2 anca artık. Uyumuyor çünkü çocuk.

:)) bende şuan hamileyim ve açıkçası bu dönemde eğer aramızda sık birşeyler geçmezse farklı şeylere yöneleceğinden korkuyorum. Bu platformda okuduklarım açıkçası korkuttu :) o yüzden biraz daha sık yaşanmalı diye düşünmeye başladım. Çocuk olunca dediğin gibi biraz zor olabilir :))

Bu bir dönem bence.
Eşimle evlilikten önce gayet iyi bir cinsel hayatımız vardi. Evlendikten sonra aynı sizin gibi oldum. Zamanla gecti. Tabii karşılıklı anlayış, sabır gerektiren bir surec.
Yönteminiz güzel bence böyle devam edin.

Güzel mı dersin? :)) cesaret edene kadar çok uyandım.. ama yapmak lazım :) eşim sonucta ve herşeyi yaşatmak gerektiğini düşünmeye başladım artık. Böyle devam ederim bende :)

Bizde de aynı şey var. Eşim benden bekliyor. Baslatmasam dahi giyimle, halle, tavırla onu davet etmemi bekliyor.. Evet ben de istekliyim. Ama bi erkek gibi her gün yada gün aşırı canım çekmiyor. Her gün eşim beni nasıl diyeyim; aklıma dusurse uyarsa beni, canımı istetse bi imayla, sözle, dokunuşla, bakışla.. (ki çok ala yapar istese) ben de onun istediği sıklıkta eşlik edeceğim zevkle :)

Ama yok adam, bu dediğimi anlamıyor. İnanmıyor ona. Sen istemiyorsun diyor. İstemezken sen, ben kendim için seni mecbur ediyorum gibi oluyor diyor. Oysa bu muamma çünkü aynı mantıkla ben de onu mecbur bırakıyorum. (!) Anlamıyor ki kadın-erkek fizyolojisi farklı. Bu arada biz 8 senelik evliyiz. Ve bi çocuğumuz var. Ben de takipteyim konuyu.

Canım işte bende böyleyim :) genelde ondan bekliyorum,o dokunmazsa yaklaşmazsa hiç yanaşmıyorum. Ama erkekler de biraz kadınlardan bekliyor sanırım. Konuyu o kadar araştırıyorum ki 1 haftadır,her yerde de kadınların biraz aktif olmaları gerektiği yazıyor. Diğer türlü onlar isteksizlik yaşıyor,bizim istemediğimizi ve sadece onlar istediklerinde birlikte oluyoruz hissine kapılıyorlar..
Sadece şu isteğimi arttırmanın yollarını arıyorum şuan :) umarım başarırsam herşey daha güzel olur ve sorun filan kalmaz aramızda..

Güzel mı dersin? :)) cesaret edene kadar çok uyandım.. ama yapmak lazım :) eşim sonucta ve herşeyi yaşatmak gerektiğini düşünmeye başladım artık. Böyle devam ederim bende :)
Bizim bir kutumuz var.
Içinde bazı görevler var. "Bu akşam masaj yap." " Bir hafta güzel notlar bırak." "Bugün ufak bir sürpriz yap." (Mustehcenler bana kalsın. :)) ) gibi şeyler yaziyor. Bazen aklımıza geliyor ordan çekiyoruz, eğleniyoruz epeyce.
Evet o sizin esiniz. Adi üzerinde es. Yani siz. Karşılıklı riza dahilinde hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. :))

Bizim bir kutumuz var.
Içinde bazı görevler var. "Bu akşam masaj yap." " Bir hafta güzel notlar bırak." "Bugün ufak bir sürpriz yap." (Mustehcenler bana kalsın. :)) ) gibi şeyler yaziyor. Bazen aklımıza geliyor ordan çekiyoruz, eğleniyoruz epeyce.
Evet o sizin esiniz. Adi üzerinde es. Yani siz. Karşılıklı riza dahilinde hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. :))

Yaa ne kadar güzel :) Allah bozmasın aranızdaki güzel şeyleri..
renklendirmeye uğraşıcam :) utancımı üzerimden atıp tabi :))
Bende denerim yazdığınızı :)

Bizim bir kutumuz var.

Bak buna çok özendim şimdi :KK45:

Bravo sana böyle devam edersiniz inşallah :)
Evlilikte cinsellik önemli ,ilişki sıklığı kişiden kişiye değişir tabi ki ama ne kadar çok seviştigin değil ne kadar zevk aldığın önemli :)

Hele kavga sonrası sevişmek pek datlu oluyor :)

Back
X