Evlilikte ilişki..

Bravo sana böyle devam edersiniz inşallah :)
Evlilikte cinsellik önemli ,ilişki sıklığı kişiden kişiye değişir tabi ki ama ne kadar çok seviştigin değil ne kadar zevk aldığın önemli :)

Hele kavga sonrası sevişmek pek datlu oluyor :)

Bu kavga sonrası sevişmeyi de düşünmeye başladım :) hayatta aklıma gelmezdi ama bir yerde okudum erkekler bayılıyormuş :)) bunu da denicem kesinlikle

Yaa ne kadar güzel :) Allah bozmasın aranızdaki güzel şeyleri..
renklendirmeye uğraşıcam :) utancımı üzerimden atıp tabi :))
Bende denerim yazdığınızı :)
Biz birbirimizin çantasına cebine ufak notlar bırakarak başladık. Mesaj soğuk gelir bana. Deneyin insanın içini sıcacık yapıyor ummadığı bir yerde sevgi dolu bir not bulmak. Aranızdaki bağlılık da artacaktir.

Biz birbirimizin çantasına cebine ufak notlar bırakarak başladık. Mesaj soğuk gelir bana. Deneyin insanın içini sıcacık yapıyor ummadığı bir yerde sevgi dolu bir not bulmak. Aranızdaki bağlılık da artacaktir.

Valla bravo ya :) gerçekten süpersiniz.. denicem bunları mutlaka :)

Hahahah ne kadar da fantazilisiniz:KK66: evet ben xoxucuktan önce gündüz mesajlar atar kapılarda suslu karşılar direk odaya çekerdim. Aşırı istekliydik ikimizde ama çocuk bizi bitirdi haftada 1 2 anca artık. Uyumuyor çünkü çocuk.
Aynen cocuga kadar diski diski çocuktan sonra ebeyle dede

Bizim bir kutumuz var.
Içinde bazı görevler var. "Bu akşam masaj yap." " Bir hafta güzel notlar bırak." "Bugün ufak bir sürpriz yap." (Mustehcenler bana kalsın. :)) ) gibi şeyler yaziyor. Bazen aklımıza geliyor ordan çekiyoruz, eğleniyoruz epeyce.
Evet o sizin esiniz. Adi üzerinde es. Yani siz. Karşılıklı riza dahilinde hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. :))
Bu güzelmiş bak :KK51:

Aynen cocuga kadar diski diski çocuktan sonra ebeyle dede
Bende senin gibiydim bu yıl kendimi aştım kocan o senin ayol utanma çekinme açık ol biraz
Evet artık utanmicam :) zaten son 2 gündür utanmayınca herşeyin daha güzel olduğunu gördüm. Belki de bu isteksizlik de utandığımdan olabilir :)

Bizim bir kutumuz var.
Içinde bazı görevler var. "Bu akşam masaj yap." " Bir hafta güzel notlar bırak." "Bugün ufak bir sürpriz yap." (Mustehcenler bana kalsın. :)) ) gibi şeyler yaziyor. Bazen aklımıza geliyor ordan çekiyoruz, eğleniyoruz epeyce.
Evet o sizin esiniz. Adi üzerinde es. Yani siz. Karşılıklı riza dahilinde hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. :))
Ne güzel :KK72:ben bunu etkinlik kutusu olarak uyarlayayim bari.sulu boya yap.bir resim çiz.bilmece oyna. Analık işte naparsın :KK51:

Evet artık utanmicam :) zaten son 2 gündür utanmayınca herşeyin daha güzel olduğunu gördüm. Belki de bu isteksizlik de utandığımdan olabilir :)
Utanma kız ne utancan ahahahah mesaj at şimdi ben severim mesajları akşam yatak odasında bekliyorum şunu bunu giydim diye süslen hazırlan iki mum yak ışıkları söndür bekle gelsin

Utanma kız ne utancan ahahahah mesaj at şimdi ben severim mesajları akşam yatak odasında bekliyorum şunu bunu giydim diye süslen hazırlan iki mum yak ışıkları söndür bekle gelsin

:)) bugün ara veriym yarın yaparım bunu :)) her gün de bu sefer o isteksiz olmaya başlar

:)) bugün ara veriym yarın yaparım bunu :)) her gün de bu sefer o isteksiz olmaya başlar
Rahat ol olmaz kuzum bi keciboynuzu pekmezi ne bakar sabahları birer kaşık yeni evlimisin bilmem bebek düşünüyorsan hemde en etkili formül bu pekmez

Ben de bir soru birakayim acaba nasil korunuyorsunuz.yeni evlenecek birine ne onerirsiniz :(

Back
X