- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.730
- 698
Kız sizde ne ruhsuzsunuz bak okuyunca benim aklıma neler neler geldi ama 3 çocuklar yapmaya fırsat yok anacimKız beni de meraka soktun:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sizde ne ruhsuzsunuz bak okuyunca benim aklıma neler neler geldi ama 3 çocuklar yapmaya fırsat yok anacimKız beni de meraka soktun:))
Yaa konuyla alakasız olacak ama 4 yıl sonra mı istediniz çocuğunuzu :)
bende içiyorum ama yinede hamile kalmaktan ödüm kopuyorDoğum kontrol hapı en etkilisi. Ben 3 yıl o şekilde korundum.
Olsun zaten kuzum doğuma faydalı olmasi4 yıla girdim :) şuan hamileyim 10 haftalık
Zaten bu sebepten dolayı endişelerim arttı. Hamilelik dönemlerinde erkekler farklı şeylere yönlenebilir eğer cinsellik yoksa. bende buna fırsat vermemeye çalışıyorum işte :)
Vajinusmus sanırım atladim hemen amaYaa konuyla alakasız olacak ama 4 yıl sonra mı istediniz çocuğunuzu :)
"Hicbir sözcük kullanmadan beni ne kadar sevdigini anlatan bir şey hazırla."etkinlik kutusunda neler var çok merak ettim ya bizede fikir verseniz![]()
ahahahahaha geldi menşur libidoluBu cinsellik erkekler için mi önemli sadeceneyse böyle devam sevişmek candır
![]()
Onlar çok özel yav :)))Mustehcenleride söylesin kuzum bende merak ettim![]()
HahahaKız sizde ne ruhsuzsunuz bak okuyunca benim aklıma neler neler geldi ama 3 çocuklar yapmaya fırsat yok anacim
Owwwwwwwww"Hicbir sözcük kullanmadan beni ne kadar sevdigini anlatan bir şey hazırla."
Buraya yazabileceklerimden bir tanesi bu mesela :))
Wuhuu :))Bu cinsellik erkekler için mi önemli sadeceneyse böyle devam sevişmek candır
![]()
üstü kapalıOnlar çok özel yav :)))
Dur senin için bir tane cekeyim.üstü kapalı![]()
Cocuğunuzu? Anlamadım canım:))
heyecanlandım hadi :)Dur senin için bir tane cekeyim.
Yok anam bana kalsınHahahakulagima fisilda bi kız:))
:))Dur senin için bir tane cekeyim.
Vajinusmus sanırım atladim hemen ama![]()
Vajinusmus sanırım atladim hemen ama![]()
Hadi cekkkkDur senin için bir tane cekeyim.