evlilikte ilk aylar...

H
Eşiniz size dese tabakları düzgün koy masayı çizersin, aman tabak kırılmasın o tuşa dikkatli bas. Cidden alınmaz mısınız
Hanımefendi eşim zuccacıyede calıştıgı ıcın el alışkanlıgı olarak tabaktır vs o tarz seylerı sert koyar sert kaldırır ben de dur kırılacak derım. O da bısey olmaz der. Aynı sekılde o da bilgisayarı konusunda hassas davranır. Ben sadece ufak bir ornek verdım konu sahibine bunlar normal seyler uyarı yapılabilir hassas davransak yeter demek ıstedım. Anlasılmıştır umarım sımdı.

H
Hanımefendi eşim zuccacıyede calıştıgı ıcın el alışkanlıgı olarak tabaktır vs o tarz seylerı sert koyar sert kaldırır ben de dur kırılacak derım. O da bısey olmaz der. Aynı sekılde o da bilgisayarı konusunda hassas davranır. Ben sadece ufak bir ornek verdım konu sahibine bunlar normal seyler uyarı yapılabilir hassas davransak yeter demek ıstedım. Anlasılmıştır umarım sımdı.
Anladım ama bana göre normal değil

Eşiniz size dese tabakları düzgün koy masayı çizersin, aman tabak kırılmasın o tuşa dikkatli bas. Cidden alınmaz mısınız
Ki zaten bilgisayarı konusunda hassas davran dedıgınde alınmıslıgım da vardır ama sorun olarak gormedım buyutmedim bunlar olabılır demek ıstedım ben de Baska alanda uyarırırm demek ıstedım.

Size gore olmayabilir tam olarak anlasamadık bence ama kısacası bu tarz seyler olabılır duzgun bır uslupla dendıgı surece benım ıcın problem yok.
Sizin eşinizin uslubu güzeldir belki ondan alınmıyorsunuz benim eşim de kaynanam gibi ve çok dertliyim bu durumdan o yuzden yoğun empati yaptım 😁

Sizin eşinizin uslubu güzeldir belki ondan alınmıyorsunuz benim eşim de kaynanam gibi ve çok dertliyim bu durumdan o yuzden yoğun empati yaptım 😁
Aa anladım kusura bakmayın o zaman ben de dıyorum yanlıs bısey demedim ama niye boyle dusundu acaba dıyorum 😅 ya her zaman tabıkı guzel uslupla yaklasilmıyor arada oluyor ıste yanlıs seyler. Onemlı olan cok takılmamak . kırıldıgınızı guzelce dile getirirseniz anlaması daha kolay olur belkıde ☺️

Aa anladım kusura bakmayın o zaman ben de dıyorum yanlıs bısey demedim ama niye boyle dusundu acaba dıyorum 😅 ya her zaman tabıkı guzel uslupla yaklasilmıyor arada oluyor ıste yanlıs seyler. Onemlı olan cok takılmamak . kırıldıgınızı guzelce dile getirirseniz anlaması daha kolay olur belkıde ☺
Anlıyo zaten yaklasık 1 saat falan için 😂sonrası tekrar

merhabalar hanimlar...20 gunluk evliyim. esimle 6 yillik flort sonucu evlendik. esim merhametlidir duygusaldir ve sevgisine guvenirim. lakin evlendk evleneli bi anlasmazlik pesimizi birakmiyor. yeni bir sehirde yeni hayata basladk ailelersen uzaktayz. buda psikolojimizi etkiledi tabi. konuya gelelim. bu sabah guzel kahvalti hazirliyodm sabah uyandk problem yoktu. evin ocagini yakmaya calisirken bilirsiniz dugmeye basili tutunca cit cit eder ve bu habire sonme yapiyo bende ust uste yaptm esim icerden noluyo bozuk mu ne diye ust uste yapiyon diye bagirdi hafiften. en sinir olsgm huyu bu. mali kiymetli bende onu uyarmiatm.benzer konudan. bende dedmki olabilir yanmadi ben napim dedm senin malin mi evin ortak esyasi sonradan eve dahil olmusum gibi davranma bana diye bagirdim bende. sonra bu bisiler soylendi sustu. bende.sofra hazirladm biraZ tabagi masaya sert koyunca bi bagirdi napiyon sen npiuon bilmem ne..seninle kahvalti edenin bilmem ne diye ilk kez.kufur etti. ustunu giydi gitti disarda yicem dedi bende keyfn bilir dedm. gitti hemen geldi geri ekmek vs almis. ben tabi yuzune.bakmadm ayri odalrda kahvalti ettik. sanahtan beri konusmuyoruz. iyice pisman olmaktan korkuyorum. kapilari carpiyo kendi kendine triplerde. ne yapiyim akil verin o hakaretnden sonra adim ben atmam da

ekmek alıp geldiginde sende bi adım atabilirmissin.

bırak kendi yapsın yemeği içmeyi o zaman. eşyaları zarar görmez sen git misafir gibi ye hem iş yap hem beğendireme durumu olmaz

Back
X