- Konu Sahibi KirmiziPapatya
ayni seyleri yasamisiz bi nevi.bizim dügünde memlekette oldugu icin kendi evimizde degildik ilk gece.ben aylar öncesinden baskasinin evinde, yataginda olmaz dedim
hatta otel odasi tutalim diye israr etmistim ama kocam ertesi gün nasilsa balayina gidilecek bekleriz diye gerek yok demisti.
ama benim düsündügüm gibi olmadi :kedigece "denedik" diyeyim. olmayinca yattik uyuduk
sabah uyandigimda kocisin yaninda uyanmak tabi cok güzel bi duyguydu, cok mutluydum
ama kendimide cok garip hissediyodum. utaniyodum sanirim.
sonra kocis uyandi, muabbet ettik dedim askim gece horladim mi :kedi:
demez mi cok felaket horladin hayatim ya, ama o kdr ciddi ciddi söyledi ki inandim :kedi:
o kadar utandim ki, dedim askim dügünde yoruldum ondandir yorulunca bazen oluyor
cok özür dilerim falan akannehir
sonra benimki basti tabi kahkahayikaydirigubbakcemile3saka yapiyorum askim, nefesin bile duyulmuyo diye opuyorumnanaktan
sonra bir kez daha denedik :kedildu... tam hersey bitti, dusumu aldim... daha saclarim islak, yatagimiz daginik
dank diye kaynanam geldi eveakannehir o kdr utandim ve kizdim ki
habersiz bi sekilde gelmesi cok sinirimi bozdu
kaynanamin girmesiyle bütün sülale geldi zaten... herkes bana bakiyodu, saclarim islak mafoldumben utancimdan yerin dibine girecektim nerdeyse...
kocam anladi ama sarildi teselli etti beni opuyorumnanaktan canim askim...
öff ya kaynanalar ne kötü kaydirigubbakcemile3