- Konu Sahibi KirmiziPapatya
amin canım darısı başına insan aşık olunca böyle oluyor işte şimdi bile yarım saat görmesem özlüyorum oda öyle Şeniz hala beni öperek uyandırır, ben öpmeden uyandırdığımda kızar bana insan kocasını böylemi uyandırır hadi kapatıyorum gözlerimi öp bakim diyeişe giderken her sabah öper evleneli iki yıl olcak nerdeyse acelesi olsada öpmeden çıktıgını hatırlamam gelmeden mutlaka arar aşkım bişy istiyomusun diye şimdiye kadar en büyük tartışmamızda bile sesini yükseltmedi hiç haksız oldugunu bilsede tartışmayı uzatmamak için özür dilemesini bilir, küçük notlar bırakır çoğu zaman seni seviyorum diye yatagımın başucuna, gün içinde saat başı arar açmazsam meraktan ölür annemlere kadar arar sorar kaydirigubbakcemile3 bi süre görmeyelim birbirimizi hemen kavuşma hayallerine başlarız sırnaşık şey çoğu zaman uyandıgımda beni izlerken yakaladım kaydirigubbakcemile3 ben uyurken saçım başım dağılmış berbat bi fotogramı çekmiş telefonun duvar kağıdı yapmış çatlak sempatiksalakcinnie işyerinde özlüyorum hasret gideriyorum diyo, hemen sildim tabi
gelde sevme böyle adam sevilmezmi kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana öyle olmasada severdim ben onu herşeyine aşığım ben onun :asigim: iyiki hayatıma girmiş zamanında herşeyim o benim en değerli varlığım Şeniz
allah mutluluğunu daim etsin.sen mutluluğu hakediyorsun a.s.