Evlilikte kadınlık, cilve yapmak vb konular

Kucuk meme kadar sexi birsey var mi ya ben size bi ic camasirlari atarim dibiniz duser ben giyemem ama minicik memeliler 🥹 ayrıca cilve doğustan gelen birsey ben baya maskulen bir kadinim ama bir yere kadar 😈

32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
Biraz yanlış düşünüyorsunuz bence. Gün içinde çocuk gibi sevmesi aslında çok güzel birşey. Zaten sürekli sizi aşırı kadınsı aşırı seksi görse bence pek anlamı kalmaz. Bunu nadiren göstermelisiniz. Cilveye gelince cilve öyle aman dur bi cilve yapıyım diye yapılmaz ki. Eğer eşinizi çok isterseniz kanınız kaynarsa cilve kendiliğinden olur zaten 😅

32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
Merhaba konunuz bana çok tanıdık geldi.Sizinle aynı problemı yaşayan biri olarak göğüs büyütme ameliyatı oldum.eşimden ziyade ben de kendimi seksi hissetmiyordum.Suan çok dolgun yapay olduğu asla belli olmayan güzel göğüslere sahip biri olarak söyleyebilirim ki cilve maalesef böyle bir şey değil.İnsanın içinden gelecek bir şey.Ben kibar ve hanımefendi duran biri olarak söyleyebilirim ki dolgun göğüslerim beni cilveli yapmadı 😂😅

Evet maç ve oyun.Üzerime düşeni yapmaya , içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Hayır adam kendine bakmıyo, cilveli olmamamı bahane ediyo
Ayy böyle beyaz atlet yırtık donuyla (partnerine çekici gelmek için hiçbir çaba göstermeyerek) “baa cilve yap” demesini ciddiye alamam partnerimin. O önce kendine baksın.

Back
X