Ahahah sonu çok iyiydiHiç böyle bir yöntem denemedim. Bir şeyde anlasamadiysak ve eğer benim için aşırı önemli ise ne yapar eder o konuda ikna ederim. Ha eşim için çok çok önemli ise de ben artık kabullenir vazgeçerim. Öyle kendimi geri çekeyim o anlar işi ise yarar mı bilemedim. Bence erkekler bunu anlayacak kadar zeki değil.
Yani öylede denebilirİşe yarama olasılığı karşınızdakinin kişiliğine göre değişir. Herkesin fikrini değiştirmek için farklı bir yöntem gerekebilir
Ben eski eşte denemiştim her ama her yolu işe yaramamıstı.bosanmak istedim ağladı bosanmadı Sonra 5-6 ay sonra aldattgnı öğrendm bosandmSelamlar kk hanımları.. eşinizle bir konu üzerine konuştunuz olmadı, kızdınız olmadı, kısaca her yolu denediniz ve en sonunda kendinizi bir adım geri çektiniz.İlginizi alakanızı ondan aldık odağınızı değiştirdiniz. Bunu bir çok psikologdan dinledim.
Size de sormak istedim. Deneyip sonuç alan var mı ? Veya bu davranış mantıklı mı ? Yorumlarınızı bekliyorum:)
Hmm biraz açabilir misinizEvet. İşliyor bu.
"Pasif iletişimde olan kazanır."
Anlamayan anlamıyor maalesef bu kendini geri çekmede son çare zaten onuda anlamazsa nanayBen eski eşte denemiştim her ama her yolu işe yaramamıstı.bosanmak istedim ağladı bosanmadı Sonra 5-6 ay sonra aldattgnı öğrendm bosandm
Umarm işe yarar ve asla yasadklarımı ysamazsınız
Öyle değilde daha çok atıyorum eve geç geliyor gelme dedikçe geliyor sende tamamen geri çekilip kendi haline dönüyorsun. Anlarsa dank ediyor işte falan filanKonuya ve kişiye bağlı. Tartıştığımız ve uzlaşamadığımız bir konuda ben kendimi geri çeksem eşim kesin "oh ne güzel, sonunda anlaştık da konu kapandı" diye düşünür.
Öyle değilde daha çok atıyorum eve geç geliyor gelme dedikçe geliyor sende tamamen geri çekilip kendi haline dönüyorsun. Anlarsa dank ediyor işte falan filan
Evet bu şekilde sonuç alabilirsiniz, ben genelde eşimle konuşmam iletişim kurmam bir süre sonra o gelir benimle sorunu konuşur bir şekilde hallederiz , bazen geri çekilmek en doğrusu tabi konuya göre de değişir, adam şiddet uyguluyorsa veya hakaret ediyorsa durum bambaşka...Selamlar kk hanımları.. eşinizle bir konu üzerine konuştunuz olmadı, kızdınız olmadı, kısaca her yolu denediniz ve en sonunda kendinizi bir adım geri çektiniz.İlginizi alakanızı ondan aldık odağınızı değiştirdiniz. Bunu bir çok psikologdan dinledim.
Size de sormak istedim. Deneyip sonuç alan var mı ? Veya bu davranış mantıklı mı ? Yorumlarınızı bekliyorum:)
Selamlar kk hanımları.. eşinizle bir konu üzerine konuştunuz olmadı, kızdınız olmadı, kısaca her yolu denediniz ve en sonunda kendinizi bir adım geri çektiniz.İlginizi alakanızı ondan aldık odağınızı değiştirdiniz. Bunu bir çok psikologdan dinledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?