- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
-
kız şimdi ne yapıyor halen bekar mı?bu konuyu ben açmıştım bir arkadaşım için....okulla ilgili kültür farkı çook önemliymiş....o arkadaşım ..erkek arkadaşından ayrıldı....ablası haklı çıktı yani
evet bekar.................
benim bir arkadaşım var kendisi ünüversite erkek arkadaşı ise ortaokul mezunu ev lenmek istiyorlar yalnız arkadaşımın ablası yürümeyeceğini düşünüyor ,bence karşılıklı saygı çerçevesinde yürüyebilir
Merhaba, evlilikte kültür farkı mı denir, eğitim farkı mı denir, ne denir bilmiyorum ama kafa dengi değilse iki insan o ilişki zor yürüyor arkadaşlar.
ben üniversite mezunuyum, eşim lise... çok girişkendir, herşeyi bilir, her ortama rahatlıkla girerim onunla ama sorun bunlar değil... ben televizyonda dizi izlemeyi sevmiyorum, onun yerine daha kaliteli programlar izlemek isterim. Bazı yabancı diziler var ki çok güzel. İzleyince vaktinizin boşa geçmediğinizi hissediyorsunuz. film izlemeyi seviyorum. ama eşim bunlardan hoşlanmyor. sinemaya gidiyoruz, suratı asık, hem de onun gitmek istediği filmlere gittiğimizde de. sinemaya gitmeyi sevmiyor, tiyatroya onunla hiç gitmedim bile. dinlediğimiz müzik birbirinden farklı, o türkçe pop dinler ben jazz veya rock. onun benim, benim de onun dinlediği müziği duymaya tahammülümüz yok. ben kita okumayı çok severim, o nefret eder. neyle mutlu peki derseniz, o nargile içmeyi sever, tavla oynamayı sever, mangal yakmayı sever, hamama gitmeyi, arkadaşlarıyla toplanıp oyun oynamaya sever. tavlayı sevmeyi denedim olmadı :) nargile sevmiyorum. bi cafeye gitsek konuşçak bişi bile bulamayız, eblek eblek birbirimizin suratına bakar, yiyeceğimiz içeceiğimiz şeyi bitirir kalkarız hemen, veya yemeğe çıktığımızda.... arkadaşlarıyla dışarı çıktığında mutluluktan göklere yükselecek sanırsınız, benimle çıktığında suratı hep asık, ilgili ilgisiz hayatındaki şeylerden şikayet eder durur.
tv izlemeyi sevmediğim halde, en azından birlikte ortak bişi yapmış olalım, ben eve gidince direkt başka bi odaya geçmeyeyim diye oturum her akşamımı onunla tv izleyerek geçiriyorum. ama bu benim istediğim bir hayat değil. keşke onunla aynı şeyler heyecanlandırsa, aynı şeyleri tutkuyla sevsek, aynı şeyleri sevmesek... en azından birlikte oturup bir müzik dinleyebilsek. imkansız. dediğim gibi birlikte yaptığımız tek şey oturup tv izlemek. onun haricinde o arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı ben kendi arkadaşlarımla... ve onun sevdiği şeylere saygı duyacağım diye kendi hayatımı tüketiyorum. ayrılmak çok zor, çocuk vs yok, zaten ayrılmak da istemiyorum, çok çok iyi bir insan, onun kadar iyi bir insanla kolay kolay karşılaşamam bir daha... ama ileride kendi kafa dengimiz birileriyle karşılaşıp o kişilerle ilgilenmemizden korkuyorum. bu kadar kopuk bir evlilik nasıl yürür bilmiyorum.
biz evlilik kararını biraz çabuk verdik. bekar arkadaşlarıma söylüyorum, siz siz olun, evleneceğiniz kişinin iyi bir insan olmasının yanında kafa denginiz olmasına da bakın..... yoksa eşiyle mükemmel uyumlu çiftleri görüp görüp ağlarssınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?