evlilikte mantık mı? aşk mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.139
698
merhaba kızlar,4 aydır görüştüğüm biri var. evlilik için tabi ki çok erken bu yüzden birbirimiz tanıma sürecindeyiz. benimle niyetinin ciddi olduğunu çok değer verdiğin biliyorum ama benim hislerim onunki kadar yoğun değil. birlikteyken çok güzel zaman geçiriyoruz eğleniyoruz anlaşabiliyoruz. evlilik için bu yeterli mi ?

merhaba kızlar,4 aydır görüştüğüm biri var. evlilik için tabi ki çok erken bu yüzden birbirimiz tanıma sürecindeyiz. benimle niyetinin ciddi olduğunu çok değer verdiğin biliyorum ama benim hislerim onunki kadar yoğun değil. birlikteyken çok güzel zaman geçiriyoruz eğleniyoruz anlaşabiliyoruz. evlilik için bu yeterli mi ?
Bir kere kimse zaman geçirmek için birlikte olmaz normalde.

Ama “evlilik, niyet ciddiliği” denen kavramlar ilişkiye başladıktan sonra belli olur.

Bu hayallerle yola çıkarsan sonrasında çok üzülürsün.

Bence sen psikolojisinin sağlıklı olduğunu düşündüğün biriyle ilişki yaşarsın nereye giderse..

Ama “eğlenmek” ya da zaman geçirmek yeterli değildir.

Bir kere kimse zaman geçirmek için birlikte olmaz normalde.

Ama “evlilik, niyet ciddiliği” denen kavramlar ilişkiye başladıktan sonra belli olur.

Bu hayallerle yola çıkarsan sonrasında çok üzülürsün.

Bence sen psikolojisinin sağlıklı olduğunu düşündüğün biriyle ilişki yaşarsın nereye giderse..

Ama “eğlenmek” ya da zaman geçirmek yeterli değildir.
ne demek istediğini anlamadım açıkçası. ben piskolojik analizler istemedim ki.

Mantığıma uymuyorsa aşık olamam ki çok şükür bir kere aşık oldum ve evlendim.Aşkın gözü kör olmamalı,önce mantık bence

aşk %40 +mantik%60 bence olmalı

çok aşık olmadığın biriyle evlenme bence ya mantıkda olsun aşk da olsun bulamazsanda hiç evlenme , şahsen ben aşık olmadıım adamla sırf mantıgıma uyuyo benimle ilgileniyo diye aynı yatağa yatamam , aşık olmam lazım.

Bence mantık. Mantıklı hareket edersen pişman olmazsın. Kişiliği nasıl işi gücü yerinde mi ailesi Nasıl ilerde uyum sağlar mısınız bunları değerlendirin derim. Sevmesen bile mantıklı olunca ilerde seviyorsun :))

Birlikte güzel vakit geçiriyorsanız ortak noktalarınız var demektir.Evlilikte aşkın çabuk bittigini söyleyenler bı hayli fazla buna dayanarak mantık diyorum :) Seni mutlu edip üzerine titriyosa zamanla sende ona karşı sevgiyi hissedeceksin bence

Yani seni tek etkileyen sanırım niyetinin ciddi olması.

Türkiye’de bu yaklaşım tılsım gibidir. En mürekkep yalamış kadınların çoğuna bile işe yarar.
demek ki ben onlardan değilmişim. öle bi söylediniz ki sanki her karşıma çıkan ciddiyim deyince peşinden gidiyormuşum gibi konuşmuşunuz. lütfen konuyu farklı tarafa çekmezseniz sevinirim

Mantık ve aşk bir arada olmalı.
Sadece güzel vakit geçirmek yetmez.
Sıradan bir arkadaşınla da güzel vakit geçirebilirsin.
Sen yatak kısmını, cinsel hayatı düşün bir de.
O zaman ne hissediyorsun?
Arzulamadığın biriyle zor.
Zamanla daha da sevme ihtimalin olur mu bilmem.
Niyetler ciddi diye kalbinin çarpmadığı adama evet dememelisin.
Hep içinde bi şeyler eksik kalır sonra.
Ama yok ben daha önce de çok şey yaşadım gördüm, aşkı da tattım artık fikirlerim farklı diyorsan o ayrı.

Birlikte güzel vakit geçiriyorsanız ortak noktalarınız var demektir.Evlilikte aşkın çabuk bittigini söyleyenler bı hayli fazla buna dayanarak mantık diyorum :) Seni mutlu edip üzerine titriyosa zamanla sende ona karşı sevgiyi hissedeceksin bence
zamanında bende çok sevdim aşık oldum ama çok ta acı çektim. sonunda aldatmayla bitti. şimdi ne bilim böyle huzur veriyor bana. mutlu etmek için uğraşıyor.

sevmediginiz bir insanla zaten evlilik suremez. fakat mantiksiz yapilan ask evliliklerinin uzun omurlu olacagini dusunmuyorum. onemli olan karsinizdakinin karakteridir. kiminle yola ciktigin onemli. dogru kisiyle ask da cogalir mantik da destekler. esimle iki senedir evliyiz ve gun gectikce birbimizi daha da seviyoruz. dogru kisi olduguna gonulden inaniyorsaniz supheye dusmeniz o kadar az olur

duygularına bak. sevgin varmı. onu gördüğünde heyecanlanıyormusun.
kendini tart. onsuz bir hayat zor gelirmi. bunLarı sor kendine cevaplar olımsuzsa,bu iş zor

boşuna kendine dert arıyorsun ne bu acelen? ya kalbinde biri olduğu halde bu 4 ayı başkasıyla geçirseydin napardın.
birbirinizi tanıyın.. zaman geçirin..
niyetin ciddiliği ilişkinin başında değil sonunda belli olur..
bu bana hiç romantik gelmiyor.. karşıdaki kişi, birini tanımadan nasıl ciddi olabilir.. benim bakış açıma ters

boşuna kendine dert arıyorsun ne bu acelen? ya kalbinde biri olduğu halde bu 4 ayı başkasıyla geçirseydin napardın.
birbirinizi tanıyın.. zaman geçirin..
niyetin ciddiliği ilişkinin başında değil sonunda belli olur..
bu bana hiç romantik gelmiyor.. karşıdaki kişi, birini tanımadan nasıl ciddi olabilir.. benim bakış açıma ters
acele ne için acele. ben yarın evleniyoruz demiyorum ki. zaman geçirip tanımaya çalışıyoruz birbirimiz. kırmızıyla olan bölümü anlayamadım.

acele ne için acele. ben yarın evleniyoruz demiyorum ki. zaman geçirip tanımaya çalışıyoruz birbirimiz. kırmızıyla olan bölümü anlayamadım.

demek istediğim tam da bu. yarın evlenmiyorsunki neden evlilikte aşkmı mantıkmı diye düşünüyorsun? zamana bırak..

bazı üyeler aşık olduğu biri olduğu halde mantığına uyan kişiyle beraber olup buraya konu açıyorlar. ne güzel diyorum snein böyle bir sorunun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X