evlilikte mantık mı? aşk mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mantıkmı aşkmı kişiye göre değişir belki ama neden mantığa uyan adamları sevemiyor kızlar onu anlamıyorum yani döven söven aldatan adamı hala seviyorum diye çeken kız gayet iyi davranan iyi huylu birine sevemiyorum diyebiliyor ne bileyim demek ki dövmek sövmek lazım böylelerinin sevgisini kazanmak için.

merhaba kızlar,4 aydır görüştüğüm biri var. evlilik için tabi ki çok erken bu yüzden birbirimiz tanıma sürecindeyiz. benimle niyetinin ciddi olduğunu çok değer verdiğin biliyorum ama benim hislerim onunki kadar yoğun değil. birlikteyken çok güzel zaman geçiriyoruz eğleniyoruz anlaşabiliyoruz. evlilik için bu yeterli mi ?
Calcii muhtesem sülümanımız mı oluyor bu bey 🤗

Utanacak bir durumum olsa profilimi açık tutmam. İsteyen girer okur ama tekrar gündeme getirmekte orda duracaksınız. Ben bu konuda bu şekilde davrananlar kızarken aynısının bana yapılması çok sinirlendirdi. Bu şaka değil hele ki arkadaş şakası hiç değil. Şimdi isteyen istediği yorumu yapar

Whattt ??? İkinciyi mi istiyorsun ? Ben hiç birsey anlamadım 🙄
Yazdığınız konuların tarihlerine hic mi dikkat etmiyorsunuz ya cok şaşırıyorum bazen :) 2. Bebek istedigini nerden çıkarttınız konu sahibinin?
Uyenin biri bence saygısızlık yaparak bi konuyu kasten hortlattı bu kadar 🤷‍♀️

Yazdığınız konuların tarihlerine hic mi dikkat etmiyorsunuz ya cok şaşırıyorum bazen :) 2. Bebek istedigini nerden çıkarttınız konu sahibinin?
Uyenin biri bence saygısızlık yaparak bi konuyu kasten hortlattı bu kadar 🤷‍♀️
Kusura bakmayın bakmıyorum konu tarihine , ayrıca konu sahibi gülüp geçerken siz neden böyle tepki veriyorsunuz bende onu anlamadım ???

duygular belirleyicidir. mantık evet ama bir yere kadar. o yüzden son dakkada iptal olmuyor mu nişanlar, düğünler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X