Evlilikte mola istiyorum.

Eger anlattigin gibiyse...bence gitme
ya daha kotu olursa ?
yani evden gitmen için gerçekten çokmu kotu davraniyor sana ?
...
bence fazla duygusalsin...bebeginle ilgilen, evinle ilgilen, esin dalga geçip guluyorsa da ciddiye alma, sende gul geç...yani bu aralar asiri hassas oldugundan batabilir belki sana...o yuzden diyorum
ama bence gitme...bide gidersin de donusunde daha kotu olmasindan korkuyorum

bence uzaklaşmak iyi fikir çünkü sen de eşinde bu ruh halinde konuşursanzı herşey daha kötüye gidecek gibi me geliyor.Çocuk sadece kadının hayatını değiştirmez erkeğin de bunu kabullenmesi için bir süreç gerekebilir.her işi siz hallediyorsunuz belki, ama eşinizin bunu anlamasını beklemeyin bence.erkek yapılan işe değil güler yüze ve ilgiye bakar.belki de bebek ikiniizn de sinirlerni bozmuştur eşin de sen birbirinize yeterince zaman ayıramıyor olabilirsiniz.ben de bu süreçlerdne geçtim sonra baktım ki ben yeterince kendimle ilgilenemiyorum daha doğrusu bebeğe ve ev işlerine o kadar odaklanmışım ki, kendimi ihmal etmişim.eşiniz yaptığı hatayı en azından fark edip size yakınlık göstermeye çalışıyor.kendimizi bile anlamak o denli zor bir şeyken bir başkasını anlamak ne derece zordur tahmin edin.zmanla bence herşey çok güzel olacak.eskiden birlikte geçirdiğiniz romantik anları sitem etmeden eşinize hatırlatmalı,bebeğinizi çok sevdiğinizi onun ikinizin parçası olduğu için nasıl mutlu olduğunuzu dile getirin.sevgiyle ve mutlulukla kalın.

canımcım arkadaşlara katılıyorum..annene gitmek istiyorsan eğer biraz yardıma ihtiyacım var falan diyebilirsin ama ayrılık süresinide uzatmanı hiç tavsiye etmem. ayrıca eklemek istiyorum ailenle samimiyetini bilmiyorum ama ben kendi evimden başka hiç bir eve sığamıyorum inan:)

gidincce annenler soracak soruşturacaklar,anlatsan onlarda çok üzülecek... en güzeli eşinle son kez çok karalı bi şekilde konuşmak...

çok üzüldüm inanki ama vardır bir psikolojik nedeni sende gidersen daha çok bboşluga düşmezmi belki söylemesi çok acı ama senin yoklugunu başka kadında bulacak gitmemenda karşına alıpta açıkca konuşmanda fayda var diye düşünüyorum bazı kadınlar çok fettan oluyo kimse üzerine alınmasın çok görüüyoruz tvlerde gazetelerde maaleseff

mutluluguna en kısa zamanda kavuşursun inş.

eşim hala işte..bende bebişimi yeni uyuttum. birazdan gelir ve o yorgun ben yorgun.. yine hayatımızı konuşamadan yatarız. yani ben yatarım. o evede iş getirir. sinirim geçti. şimdi ona üzülüyorum bu vakte kadar dışarda kaldığı için. bazen bende kendimi heman (shela yada)gibi hissediyorum. herşeyi üslenmek biyana onun bunlardan haberi bile olmaması acı geliyor. dışardan ona kolay gözüküyor. yinede bebeğimin babası ve benimde bir eşimin olması güzel. şehit aillerini düşününce ,daha hamileyken dul kalanları ,şükrediyorum. belkide dediğiniz gibi allah kadını bu yüzden bu yeti ile yarattı. birilerininde buna katlanması gerek..hayatın devamı için. ve gelecekteki güzellikler için. evet sorunlar var ve beni üzüyor ama onlarla yine benim başetmem ve başarabilmem gerek. ilk fırsatta eşimle karşılıklı hayatımızı düzene sokmak için konuşacağım. ama birbirimizi kırmadan. düzelebileceğine inanıyorum. ama ikimizinde yorgun olmaması gerekecek.
herkese teşekkürler..

bence yanlis yaparsiniz evi terk etmeler felan yanlis olur zaten bakin esiniz neden bu hale geldigi ortada bazi erkekler esleri dogum yaptiktan sonra degisik haller icine girebilio ve bu yuzdende hic olmadigi kadar sinrili ve ya degisik huylar ediniyo diyelim esinizle sorunlarinizi evden kacarak halledemezsiniz siz evden gittiniz geri dondunuz o zaman hersey daha fazla karmask hal alilr bence siz evden giderseniz bu sorunlar cozulmiycek yani demek istedigim gayet samimi bir sekilde esinizi karsiniza alarak konusmaniz gerek neden boyle davrandigini size soyleyemedigi irn derdi mi var acaba bu tip sorular sorarak evlilinizi kurtarabilirsiniz yeni bebeginiz oldugu icin normal esinizin bu akdar gergin olusu birde siz tutup 40 i cikana kadar annenizde kalmissiniz keske anneniz sizde kalsaydi di
yorum ben...

bencede evden gitme....bu aranıza bi uzaklık ve soğukluk sokabilir ve bi daha toparlayamayabilirsin....
yanında kalıp bu zorluğu beraber aşmanız ilişkiniz açısından daha sağlıklı olur bence.
ona tüm bu anlattıklarını onu boğmayacak şekilde tatlı bi dille anlatmayı dene bence...
çünkü erkekler fazla sıkıya ve eleştriye gelemiyolar...
üzerine gidersen sen suçlu olursun....
olaylara daha sakin yaklaş ne kendini kas nede onu...
tek başına bunu düşün düşün kendini yersin...olan sana olur...,
biraz onla paylaş üzerindeki yük hafiflesin...inşallah düzelir canım ne diyeyim
...mirmirmirmir

evi terket mi?? şaka yapıyor olmalısın...
o bir erkek unutma, kafatsının içinde seninkinin 1/5'i bile yok.Düz düşünürler, hep aynı hataları yaparlar, hangi konuda nasıl davranacağını önceden bilirsin,asla şaşırtmazlar..
Öncelikle bebeğiniz için çok sevindim..
Bence, eşinizden uzaklaşınca hele bir de ailenize yeni bir fert katılıp ta ilginiz ona kaydıysa sizden biraz soğumuş, boşluğa düşmüştür..Sizinle dalga geçmeleri de tamamen bu ne yapacağını bilememezliğin getirdiği bir manasızlık...
Kocanızı yeniden baştan çıkartın, evet çocuk var çok yoruluyorsunuz ama kocanızın da dünyanızın merkezinde olduğunu filan hissettirin(öyle olsun demiyorum, o öyle düşünsün).Ben bu konuda Ebru Şallı'yı takdir etmiştim..kadın kocam çocuğumdan önce gelir demişti..GErçekten öyle mi acaba..Hİç sanmıyorum..REsmen kocasına yalakalık yapmıştı kadın..Siz de aynısını deneyin..Erkekler maalesef yeni doğan bebeğiniz gibi ilgi beklerler...Bir kere avucunuza aldınız mı, sonra istediğiniz gibi hareket ettirirsiniz..
Kavga etmeyin, laf dalaşına girmeyin, sizinle dalga geçiyorsa haklısın kocacım sen ne dersen doğru filan deyin(biliyorum çok zor ama biraz sabredip eski haline sokun kocanızı)
Unutmayın onlar oyun hamuru gibidir..nasıl yoğurursanız öyle şekil alıyolar size karşı..
Hakkınızda hayırlısı olsun, bebişinizi de benim için öpün

cnm evi terketmek için doğru bir zaman değil gibi.yada konuşarak bir süre ayrı kalalım desen bilemedim.ama bu seferde beklediğin tepkiyi vermez ve evden ayrılman işne gelirse bunada hazırlıklı olmalısın o zaman.bebeğinle mutlu huzurlu ilgilenmek varken nelerle uğraşıyorsun.eşini sen tanıyorsun ne yapman gerekli düşün.ama hem fiziksel hemde ruhsal açıdan güçlü hissettiğin bir anda yap ne yapıcaksan.işe yarasın.:teselli:

canım öncelikle Allah bağışlasın güle güle büyüt bebeğini...

şimdi çok hassas bir dönemdesin çok iyi anlıyorum seni, benimde bebeğim var şuan 11 aylık ama ilk zamanlar bende herşeye kafayı takıyor üzülüyordum çok şükür eşimle problemim olmadı ama bazen kendimi öyle bezgin ve bitmiş hissediyordum ki sinirlerim yay gibi geriliyordu eşim normal bişey söylese bile batıyordu bana potansiyel kavgacı olmuştum o dönem...
ama merak etme bunların hepsi geçici inan bana,bu bir süreç.. hemen hemen her anne geçiyor bu dönemlerden.. ama tabiki herkes faklı etkileniyor tam olarak neler yaşadığını bilemiyorum ama bence şuan evinden ve eşinden uzaklaşmak için uygun bir dönem değil, önce bi konuş bakalım açıkça anlat tüm hissettiklerini..konuşmadan sonraki tavırları nasıl olacak değişecek mi en önemlisi de değişmek için çaba gösterecek mi? ondan sonra ver kararını derim ben ama tabii yinede karar senin..

inşallah herşey gönlünce olsun...bebişinle ve eşinle mutlu ol hep inşallah..

zaten çokda iç açıcı bir ilişkimiz yok eşimle bir de bunları okudukça bebek sahibi olduktan sonrası için çok korkuyorum

asla evini terk edipte gitme...
eşini en iyi tanıyan sensin ,onunla konuşmayı dene,bu yaptıklarından rahatsızlık duyduğunu dile getir...herşeyi zamanında konuşmak gerektiğine inanıyorum,sonradan söylenen sözlerin hiç anlamı kalmıyo...senağlama

canım durumlarımız tıpatıp aynı aynene benim eşimde böyle en küçük bi şeye kızar yaptıklarınla dalga gecer ne yaptınki diyee işine gelincede sırnaşır dengesiz davranır insanı çileden çıkarır dimi aynen canım aynen benimkide öyle ama konusmakla anlasılsa zaten sorun çözülecek anlaşılmıyorkibenneyaptımki

benimde derdim aynı tşk bırak hakaret de var ve konuşma kocaman bir 0 konuşsak çözülecek konuşma proplemimiz var birde ve 2 çocuk çocukda olunca ayrılıklarda zor oluyor:CüvCüv:

ne erkekler var yaa...
insan eşine,çocuğunun annesine böyle davranışlarda bulunur mu..
o kendi evinde öyle mi görmüş?
kusura bakma canım ama bu davranışları aklı selim normal bir erkek yapmaz.
ya kompleksi var ya da kişiliği oturmamış ve asla da oturamayacak...
allah yardımcın olsun..böyle evlilikleri duydukça çok çok üzülüyorum..
aşkla yapılan tüm evliliklerin mutlu geçmesi taraftarıyım ama böyle duyunca gerçekten üzülüyorum...
ben hep şuan inanırım.3 günlük dünya kimsenin kimseyi mutsuz etmeye kırmaya hakkı yok..bu güzel yaşama hakkını bana o değil Allah verdi o yüzden bir insanoğlunun hayatımı zehir etmesine 3 günlük ömrümü üzüntüyle geçirmesine izin veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…