- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Romantik bir aksam yemegi hazirlayabilirsin.. yada esinle oturup ayni filmi izleyebilirsin.. maddi olarak iyi degiliz dedin, ama burada maneviyat onemli.. zaten bu internet, telefon vs gercek iletisimi bitirdi.. sinemaya veya tiyatroya gitme mecburiyetinde degilsin, esini ve cocugunu'da alip disariya cikabilirsin mesela.. esinin ailesiyle neden konusmuyorsun ?
Bu güldür güldür de ailelerin internet bağımlılığı yüzünden birbirinden uzaklaşması işlenmişti
Ve bunu ancak internet 1 saat lik kesintiye uğrayınca fark ediyorlardı aklıma bu geldi
Bence İnterneti mümkün mertebe bırakın
Evde devrim yapın
Mesela çarşamba günü sinema gününüz olsun
Yada eşinize küçük hediyeler alın tiyatro bileti gibi
zamanla oda size alır :)
İş çıkışı bir kafede buluşmak için sözleşin ve o kafede flört edin
Eşinizle dedikodu yapın , belli bir süre sonra en güzel muhabbet yönetemi
Yatak odanız biraz neşelense fena olmaz hani
Benim aklıma gelenler bunlar
bende onyedi yıllık evliyim onyedi yıl ister istemez bazı şeyler rutinleşiyor
sanırım ben düzenli hayatı seviyorum farklı bir durumda yoruluyor sıkılıyorum bundan şikayetçi değilim
Havalar güzelleşince piknik yapın, arkadaşlarınıza gidin veya davet edin. Deniz kenarında balık ekmek, köfte ekmek yiyin sahilleri gezin. Cocugunuzla birlikte kitap okuma saatleri belirleyin bitirince okudugunuz kıtapları eleştirin. Bulunduğunuz semtte belediyenin spor tesisi varsa ona gidin beraber. Ailece evde film keyfi yapın mısır patlatın. Arada bir çocugunuzu annenize gonderin. Eşinizle başbaşa vakit geçirin. Pazar gunleri dışarıda kahvaltı yapamasanız bile bir kahve içmeye çıkın. Akşamları sıkıca giyinip yuruyuste yapabilirsiniz. Sonra çay içersiniz. Para biriktirmeye çalışıp bir haftasonu başbaşa gunu bırlık veya tek gecelik yakın bi yere gidebilirsiniz. Çok uygun turlar var. Ama şu ara ekstra bir harcamaya giremeyiz derseniz en azından bulundugunuz bölgenin ünlü bir semtine gidip gezebilirsiniz.
iki kızım var onlarla uğraşıyorum cıvıl cıvıllar evde ses eksik olmazAynen rutinlesti herşey
Cevreme bakıyorum bebeği olan. hamile kalan. ev alan. eşya yenileyen. vs vs
Ben sürekli hareketlilik istiyorum hayatımda ama yok
Çok eğlenceli bence tebrik ederim sizi vallaBiz saçma ve büyümeyen bir çiftiz ama yine de yazayım neler yaptıgımızı.
Biz genellikle oyun oynuyoruz evdeyken.
Su savaşı yapıp bütün evi batırıyoruz mesela sonra temizliyoruz birlikte.
Plastik oyuncak ok/yaylarımız var onlarla savaş oyunu oynuyoruz.
Masa tenisi raketi ve toplarımız var. Yemek masasında masa tenisi oynuyoruz.
Bunun dısında playstation dart ve kutu oyunları da oynuyoruz.
Dışarı çıktığımızda da arkadaslar yazmıs zaten ona benzer şeyler yapıyoruz.
Ay bastan bir okudum da az büyüseymişiz iyiymiş
Biz saçma ve büyümeyen bir çiftiz ama yine de yazayım neler yaptıgımızı.
Biz genellikle oyun oynuyoruz evdeyken.
Su savaşı yapıp bütün evi batırıyoruz mesela sonra temizliyoruz birlikte.
Plastik oyuncak ok/yaylarımız var onlarla savaş oyunu oynuyoruz.
Masa tenisi raketi ve toplarımız var. Yemek masasında masa tenisi oynuyoruz.
Bunun dısında playstation dart ve kutu oyunları da oynuyoruz.
Dışarı çıktığımızda da arkadaslar yazmıs zaten ona benzer şeyler yapıyoruz.
Ay bastan bir okudum da az büyüseymişiz iyiymiş
Monotonluk çok güzel bir şey bence. Ben seviyorum. Ama insan arada bir şeyler olsun, bir yasama enerjisi gelsin ister illa ki.
Su mevsimde yapilacaklar esle film izlemek ve ask dolu geceler olabilir.
Biz de 10 senelik evliyiz. Cumartesi sahile cay icmeye gidiyoruz 15 dk.lik miss gibi aktivite.
Oglunuzu annenize bırakın orda kalsın, çıkın dolaşın. sonra da aksam eve gelince birseyler yaparsnızarada da tekrarlayın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?