- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Sosyal cevreniz yok mu? Kiz kiza takilsaniz illa pahali yerlere gerek yok bi kafe cay kahve muhabbet ohh mis.İyi geceler arkadaşlar
Ben 16 senelik evliyim 1 çocuğum var 12 senedir ayni yerde calışıyorum
Fakaat son zamanlarda yani bayadir eşimin de benim de içimiz geçmiş gibi
O alıyor telefonu ben alıyorum telefonu akşamları bir tek yemekte beraberiz
Evliligimiz monotonlasti mutsuzum ben ya(( o da farkında telefon internet sardirdik birbirimizi unuttuk
Haftasonlari gezerdik sinema tiyatro yemek fln o da mümkün olmuyor bu ara(maddi )
Onun ailesiyle de kusum
Ancak bizimkilere gidiyoruz
Unumu eleyip elegimi asmis
modda yim ; )
Sizler neler yapıyorsunuz, uzun yıllar yaşamış olmak mı bizi böyle yaptı
Dipnot.evlilik dışında da bi sinerji gerek bana rutine bağladım iyice ne yapsam
Eve gelince sadece 1 saat internette dolasilacak n diye kural koyun bence evde. Cocugunuz icinde iyi bisey degil
Sosyal cevreniz yok mu? Kiz kiza takilsaniz illa pahali yerlere gerek yok bi kafe cay kahve muhabbet ohh mis.
Esinizden ayri zaman gecirin birvirinize anlatacak paylasacak seyler biriktirin.
Aslında para harcamadan da güzel şeyler yapılabilir.Ormana yürüyüşe gidebilirsiniz,bahçeniz varsa bir köpek alırsınız onunla zaman geçirirsiniz.Kendiniz için mesela belediyenin ücretsiz çeşitli kursları oluyor,faydalanabilirsiniz.Bisiklet sürebilirsiniz beraber(pahalı demeyin sahibinden de çok uyguna bulursunuz)Aslında düşününce yapacak çok şey var ama siz ve eşiniz ne kadar heveslisiniz ?
Evde sureklı aynı seylerı yapmaktan monotonluktan ask dolu gece bıle ıstemıyorum 5 yıllık evlıyım 2 yane kızım var cok sukur esımle bı sorınum yok ama sureklı aynı seylerı yapmak ınsanı boguyo ..bıraz kendıme zaman ayırmak ıstıyorum ama olmuyo maddı durumdan dolayı ..
Eşiniz de madem bu durumun farkında ve rahatsız, oturup karşılıklı güzel planlar yapabilirsiniz. Eski fotoğraflara baksanız, ah be ne güzel gezerdik özlemi oluşur mu acaba:)
16 sene :) bence gayet iyisiniz. biz bir seneye kalmadan öyleydik. değişen birşey yok :)
Ya hanı evımede bakayım hanı aradada guzel seyler yapalım ıstıyorum ama hep evdeyımmm. Ev ısı cocuklar yemek .. Baska bıse yok ee oyle oluncada ınsan evde oturuo aynı seylerı yapamaktan bıkkınlık gelıyo....ıdare edıyorum herseyı ama yıne paradan eser kalmıyo geldıgı gıbı gıdıyo ...Beni en iyi sen anlarsın
Sacima bir fon cektireyim.üstümüze başımıza güzel kıyafetler alalım Turlara gezmelere lüks restoranda akşam yemeklerine çıkalım isterdim
Biri gelsin evimi temizlesin arada temiz temiz oturalim ailecek
Off
benim esim akademisyen. ne zaman bir aktivite pesinde olsam ya sinav sorusu hazirlar, ya tez okur, yahut makale yazar.
hafta sonu zaten kutuohaneye gitmenin hayaliyle yasar.
ben teklifinin ondan gelmesini bekliyorum artik.
16 sene gene iyi :))
moral bozmayin.
Ya hanı evımede bakayım hanı aradada guzel seyler yapalım ıstıyorum ama hep evdeyımmm. Ev ısı cocuklar yemek .. Baska bıse yok ee oyle oluncada ınsan evde oturuo aynı seylerı yapamaktan bıkkınlık gelıyo....ıdare edıyorum herseyı ama yıne paradan eser kalmıyo geldıgı gıbı gıdıyo ...
ben 10 yıllık evlıyım. eşim cok aktiv hep gezmek istertam tersi yani. cinsel hayatinizi renk katin bak nasil degisir
İyi geceler arkadaşlar
Ben 16 senelik evliyim 1 çocuğum var 12 senedir ayni yerde calışıyorum
Fakaat son zamanlarda yani bayadir eşimin de benim de içimiz geçmiş gibi
O alıyor telefonu ben alıyorum telefonu akşamları bir tek yemekte beraberiz
Evliligimiz monotonlasti mutsuzum ben ya(( o da farkında telefon internet sardirdik birbirimizi unuttuk
Haftasonlari gezerdik sinema tiyatro yemek fln o da mümkün olmuyor bu ara(maddi )
Onun ailesiyle de kusum
Ancak bizimkilere gidiyoruz
Unumu eleyip elegimi asmis
modda yim ; )
Sizler neler yapıyorsunuz, uzun yıllar yaşamış olmak mı bizi böyle yaptı
Dipnot.evlilik dışında da bi sinerji gerek bana rutine bağladım iyice ne yapsam
biz daha 6. senede 20 yıllık evliler gibiydik, hala da pek iyi sayılmayız :)
gülüyorum çünkü son 2 yılda bu konudan o kadar muzdarip oldum ve o kadar çok şey denedim ki
en son denediğim yöntem hiçbirşey beklemeden kendim yapmak
eşim planlama konusunda berbattır ama iyi bir katılımcıdır
az önce haftasonu için termal otel ayarladım mesela
hazır olun beyefendi diye mesaj attım :)
iste iste iste baktım bir şey vermiyor ben de bu yolu seçtim
o da elinden gelmediğini ama birşeyler yapmaktan zevk aldığını söylüyor
siz de haftada bir birşeyler planlasanız? onun da zamanla hoşuna gider kendisi de organize etmeye başlar belki...
ilk mesajınızın üzerine yazıyorum bu arada, aradaki kısımları kaçırmış olabilirim...
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?