Evlilikte mücadele etmekten yoruldum

Evlilik mücadele edilmesi değil, insana huzur vermesi gereken bir şey. İnsanlar bunun için evli olmalıdır.

Evlilik mücadele edilmesi değil, insana huzur vermesi gereken bir şey. İnsanlar bunun için evli olmalıdır.
Huzur oyle ihtiyac duydugum sey ki ben susup tamam dersem hersey yolunda ama ben bi itiraz edeyim yapma gitme diye basliyor hersey zaten kendisi kavga edemem seninle tartisip kendimi hastalik sahibi yapamam diyor

Herseyi acikca yazabilirsiniz cunku ben cok sey yasadim bes senelik evliyim evliligimin basindan beri
Kaybetme korkusunu da yasattim annemlerin evine bes kere gittim ve haliyke geri geldim iki cocukluyum bitti hersey dedigimde bi kavgada ne ananin a... gidersen git bittimi gercekten bende bakarim hayatima dedigi cok oldu ama bi gun veya bi kac gun sonra hic bisey olmamis gibi Slm yazardi cok iyi hatirliyorum
Iste bu kaybetme korkusunu yasamadigini gosteriyor cunku gittiginde gelecegini biliyor . Diger ihtimal de baska bir kadin olabilir di ama tabi bunu siz hissedersiniz esinizin ailesiyle araniz nasil sizi severler mi ailesinden birileri de doldurusa getiriyor olabilir

Iste bu kaybetme korkusunu yasamadigini gosteriyor cunku gittiginde gelecegini biliyor . Diger ihtimal de baska bir kadin olabilir di ama tabi bunu siz hissedersiniz esinizin ailesiyle araniz nasil sizi severler mi ailesinden birileri de doldurusa getiriyor olabilir
Kaybetme korkusunu ciddi bir sekilde hissrttirmedigim icin bilmiyor ama gorecek
Diger kadin meselesinde ben iki kere bi olay yasadim hep arkadaslarinin ustune atti su anda olabilir de bilmiyorum cunku genelde soguktur ne zaman cani isterse iliskiye girmek ozaman yanasir bu da belki haftafa bir
Ailesiyle aram iyi sayilmaz merhaba merhaba okadar altli ustlu oturuyoruz zaten ailesini annesini babasini biliyorum yanindayken kizim kizim kalkip gidince vidi vidi dedikodu bunu biliyorum cunku baskasina benim yanimda yaptilar ve yapiyorlar da cok afedersiniz ama cazgir gibiler kadini erkegi cocugu hepsi kufurlu ve dedikoducu ...

siz şu belçikalı üye değil misin geçen gün de konu açmıştınız 2 çocukla boşanmak diye?

ah güzel kardeşim orda kendimizi yırttık kaç kurtul diye...
hala bu konu ne? ne dememizi bekliyorsun? sizin evlilik evlilikten çıkmış gitmiş... huzurun yok küfür var ilgisiz bir adam var şiddet varmış eskiden... daha ne bekliyorsun.

ailen de destek sana, niye kendini hırpalıyorsun, o kadar gençsin ki daha... bebek gibisin, hiç bir şeye geç kalmadın, sil baştan o kadar güzel bir hayat kurabilirsin ki... niye çürütüyorsun hayatını orada?

siz şu belçikalı üye değil misin geçen gün de konu açmıştınız 2 çocukla boşanmak diye?

ah güzel kardeşim orda kendimizi yırttık kaç kurtul diye...
hala bu konu ne? ne dememizi bekliyorsun? sizin evlilik evlilikten çıkmış gitmiş... huzurun yok küfür var ilgisiz bir adam var şiddet varmış eskiden... daha ne bekliyorsun.

ailen de destek sana, niye kendini hırpalıyorsun, o kadar gençsin ki daha... bebek gibisin, hiç bir şeye geç kalmadın, sil baştan o kadar güzel bir hayat kurabilirsin ki... niye çürütüyorsun hayatını orada?
Basta bu samimiyetiniz icin tesekkurumu iletmek istiyorum inanin ki bu gune kadar beni kirip doktu ama artik izin vermiycem bi son vericem sadece babamdan haber bekliyorum sizin bi onceki konuda dedikleriniz oyle bosa gitmedi merak etmeyin acip acip okuyorum defalarca her bir yorumu

Kaybetme korkusunu ciddi bir sekilde hissrttirmedigim icin bilmiyor ama gorecek
Diger kadin meselesinde ben iki kere bi olay yasadim hep arkadaslarinin ustune atti su anda olabilir de bilmiyorum cunku genelde soguktur ne zaman cani isterse iliskiye girmek ozaman yanasir bu da belki haftafa bir
Ailesiyle aram iyi sayilmaz merhaba merhaba okadar altli ustlu oturuyoruz zaten ailesini annesini babasini biliyorum yanindayken kizim kizim kalkip gidince vidi vidi dedikodu bunu biliyorum cunku baskasina benim yanimda yaptilar ve yapiyorlar da cok afedersiniz ama cazgir gibiler kadini erkegi cocugu hepsi kufurlu ve dedikoducu ...
Tam tahmin ettigim gibi ailelerin buyuk etkisi oluyor cunku esinle konusmayi denesen dicem ama konusmaktan da anlamaz bir donem umursamiyormus gibi yap eger ayrilmayi dusunmuyorsan. Evin icindeyken senin ondan vazgecebilecegini anlasin ama bunu tavir takinarak degil gercekten umursamayarak yap

Tam tahmin ettigim gibi ailelerin buyuk etkisi oluyor cunku esinle konusmayi denesen dicem ama konusmaktan da anlamaz bir donem umursamiyormus gibi yap eger ayrilmayi dusunmuyorsan. Evin icindeyken senin ondan vazgecebilecegini anlasin ama bunu tavir takinarak degil gercekten umursamayarak yap
Tamam aynen dediginiz gibi yapicam

Dun tartistik ben baslattim ilgilenmiyorsun zaman ayirmiyorsun diye o bana ben ona dedikte dedik en sonunda da bosanalim artik gitmiyor bu evlilik bundan sonrada benim hic biseyimle ilgilenme ne yemegimi yap ne utumu fln fln dedi bende konusmuyorum gerekmedikce

ben bu durumda ki evliliklerin kurtarıla bileceğine inanıyorum ama hidayetle yada böyle sanki karşıdakinin gözüne de bir şeyin batması gerekiyor eğer ki batmıyorsa kağıt üstünde evlilik gerçek hayatta parmağa takılmış hayatı kısıtlayan değersiz bir tasmadan ibaret . kurtarmak istiyorsan eşinin gözüne bir şeyleri sok yukardan vahi gelmeyecek

Back
X