Evlilikte mutsuzluk...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Doree
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herseyi guzellestirmek sizin elinizde olsa o guc yine gelirdi.Ama bosa bir caba oldugunu biliyorsunuz.Tum sorun bu.
Aslinda bu durumlarda degistirilmesi gereken tek sey karsidaki kisidir.

Adam seni dayaktan öldürecek olsa yinedd boşansmaz mısın? Sebep?

Arkadaşların da birçoğu demiş zaten. Bence konuşmalisiniz. Kelimeleri dikkatli seçtikten sonra konuşmanın ne zararı olabilir ki. Eşinize de kendinizi ifade edemeyecekseniz kime edeceksiniz. Duygularinizi , içinde bulunduğunuz durumu eşinizle paylaşın ve çözüm yollarını birlikte arayın.

bu ruh halınızı onunla paylasın , eğer kabul ederse de bı aıle terapistine gidin.

Dönebiliyor bende oldu. Aşık olup evlendim. Sonrasında yarış atina dondum anasına kos kendine kos oraya kos buraya kos. Yapmayı kestim. Sonra tartışmalar cıktı. Sonra kavgalar. Sonra soğudum. Bitirmeye kalktım olmadı korktun birde ailem. Sonra bisey oldu eşim değişmeye başladı. Bagirmaz oldu. Beni kirmamaya basladi. Evimi yeniledim azar azar. Ve şimdi çok seviyorum onu kavga bile etmez olduk. 9 yıllık evliyim. Sizdede böyle olsun insallah .

Bizim evliliğimize çok benziyor 2 yıl önce soğudum ne yaptıysam olmuyor tekrar buz gibiyim hatta ölmesini isteyecek kadar sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…