ben olsam cocuğum varsa onla ilgilenirdim ben de adamı umursamazsım.Eski konularımı görünce şuan kendime gülüyorum ergenliğin geç nirvanasını yaşamışım o konuları bağımsız bırakıyorum malum silemiyoruz
Yani nasıl desem sevgiyi gösteren,ilgi,sırnaşma ya da erkeğin yapması gereken her şeyi yapıyorum eskiden gözüme batmıyoru sanırım yorukmaya başladım bu yüzden batıyor artık.. Hayır onlada olmuyor onsuzda olmuyor anlamadım ne yapacağımı umursamaz olsamda onun umrunda değil aşırııı umursamaz, hep iş iş.. yanlış bir şey yapmıyor bundan eminim ama benlede ilgisi yok seks dışında onda sıkıntı yok ama sanırsın yaşı 29 değil 40 anlıyorum yoruluyor işi kendine ait tamam ama yani ne bileyim tabi bile bile evleniyor insan hani aşkın gözü körde.. neyse işte benimki iki ucu b**lu değnek
Ah ne güzel taktik evet doğru olanda o ama bir zamanda onu denedim aslında bende de sıkıntı çabuk barışırım hep alttan alırım aslında ipleri eline hep ben verdim şimdiyse afedersin hep arkadaşıma derim bir tarafınıda yırtsan kendini ortadan ikiyede bölsen amann boşver der anlamıyorum taş olsa çatlar ya.. ilgisiz ve fazlasıyla özgüvenli gitmeyeceğimi ve sevdiğimi biliyor tamam o da seviyor biliyoruz ama hissettirmeden sevgi olmaz ki.. ah bacım evet var bir tane o olmasa kafayı yer insan zaten..ben olsam cocuğum varsa onla ilgilenirdim ben de adamı umursamazsım.
Bu umursama konusunda benim en ök*z adamı bile yola getiren bir taktiğim var, her zamanki davranış şeklinizi bir süreliğine değiştirin, ona ilgi gösterdiğiniz anlar vardır o anlarda artık soğuk yapın ama bir sıkıntı olduğunu da belli etmeyin tepki verdiğiniz şeylere tepki vermeyin tartışırsa da tamam tamam diyin hafif yüzünüzü asın, küs gibi davranın ama bir yandan da o anlamasın açıksa sadece değiştiğinizi hissetsiz bak o zaman nasıl ilgi gösterecek
Hiç konuşmayı denediniz mi ben üzülüyorum böyle olmana neden böyle şöylesin gibilerinden, kesin denemişsinizdir de işte laf ola beri gereAh ne güzel taktik evet doğru olanda o ama bir zamanda onu denedim aslında bende de sıkıntı çabuk barışırım hep alttan alırım aslında ipleri eline hep ben verdim şimdiyse afedersin hep arkadaşıma derim bir tarafınıda yırtsan kendini ortadan ikiyede bölsen amann boşver der anlamıyorum taş olsa çatlar ya.. ilgisiz ve fazlasıyla özgüvenli gitmeyeceğimi ve sevdiğimi biliyor tamam o da seviyor biliyoruz ama hissettirmeden sevgi olmaz ki.. ah bacım evet var bir tane o olmasa kafayı yer insan zaten..
Toksik insan olma dersi 101ben olsam cocuğum varsa onla ilgilenirdim ben de adamı umursamazsım.
Bu umursama konusunda benim en ök*z adamı bile yola getiren bir taktiğim var, her zamanki davranış şeklinizi bir süreliğine değiştirin, ona ilgi gösterdiğiniz anlar vardır o anlarda artık soğuk yapın ama bir sıkıntı olduğunu da belli etmeyin tepki verdiğiniz şeylere tepki vermeyin tartışırsa da tamam tamam diyin hafif yüzünüzü asın, küs gibi davranın ama bir yandan da o anlamasın açıksa sadece değiştiğinizi hissetsiz bak o zaman nasıl ilgi gösterecek
aa ben mi toksik oluyorum böyle yaparak?Toksik insan olma dersi 101
Bilmemkaç senelik evliliklerde flört ilgisi ve romantizmi aramak yeni moda mı? Abi evliyiz işte, göz göze diz dize oturmuyoruz hepimiz. Hergün kapıda çiçeklerle falan belirmiyor adam. Bu sıcakta sarılamıyoruz bileEski konularımı görünce şuan kendime gülüyorum ergenliğin geç nirvanasını yaşamışım o konuları bağımsız bırakıyorum malum silemiyoruz
Yani nasıl desem sevgiyi gösteren,ilgi,sırnaşma ya da erkeğin yapması gereken her şeyi yapıyorum eskiden gözüme batmıyoru sanırım yorukmaya başladım bu yüzden batıyor artık.. Hayır onlada olmuyor onsuzda olmuyor anlamadım ne yapacağımı umursamaz olsamda onun umrunda değil aşırııı umursamaz, hep iş iş.. yanlış bir şey yapmıyor bundan eminim ama benlede ilgisi yok seks dışında onda sıkıntı yok ama sanırsın yaşı 29 değil 40 anlıyorum yoruluyor işi kendine ait tamam ama yani ne bileyim tabi bile bile evleniyor insan hani aşkın gözü körde.. neyse işte benimki iki ucu b**lu değnek
Pasif agresiflikle bir yere varabilen görmedim daha. Bir alttan alır iki alttan alır üçüncüde bıkar hadi bana eyvallah der adam/kadın.ben olsam cocuğum varsa onla ilgilenirdim ben de adamı umursamazsım.
Tabii ki toksik insan davranışı bu . Bir sorun yok, karşı tarafın bir yanlışı yok. Sadece ilgi çekmek için bir anda buzdolabına dönüyorsun. Karşı taraf hatasını düşünüyor,ne yaptım da böyle oldu diye ama o da bulamıyor çünkü yaptığı bir şey yok. Eğer seni seviyorsa gönlünü hoş tutmak için bir tık daha iyi davranmaya çalışıyor. Toksik insan da bundan nasipleniyor.aa ben mi toksik oluyorum böyle yaparak?
ergen gibi davranan adamlar o yüzden biz de onların seviyesine inicez mecbur, zaten ne yaparsan yap. Bu arada pasif agresif en iyi yöntemdir kocaya babaya erkek kardeşe uygulanırPasif agresiflikle bir yere varabilen görmedim daha. Bir alttan alır iki alttan alır üçüncüde bıkar hadi bana eyvallah der adam/kadın.
Derdiniz neyse anlatın yahu, bu ne ergen gibi. İyi katlanıyorlar adamlar, ben olsam katlanmam.
ay ne abarttınızTabii ki toksik insan davranışı bu . Bir sorun yok, karşı tarafın bir yanlışı yok. Sadece ilgi çekmek için bir anda buzdolabına dönüyorsun. Karşı taraf hatasını düşünüyor,ne yaptım da böyle oldu diye ama o da bulamıyor çünkü yaptığı bir şey yok. Eğer seni seviyorsa gönlünü hoş tutmak için bir tık daha iyi davranmaya çalışıyor. Toksik insan da bundan nasipleniyor.
Bence çok kötü bir davranis. Benim sevgilim/ kocam/ yakın arkadaşım nedensiz yere boş ve üzgün bir yüz ifadesi takinip beni yola getirse onu toksik diye tanimlardim.
Zaten bir benzeri var ,en meşhur toksik insan davranışlarından, love bombing diye. Partner kişisi önce ilgiye boğuyor karsi tarafı , ona prens/prenses gibi değerli hissettiriyor,sanki dünyada tek o varmış gibi. Sonra bir anda kişi tüm bu huylarını bırakıyor. Yüzü gülüyorsa gülmüyor, günde on kere arıyorsa artık aramiyor, iltifat ediyorsa etmiyor. Zavallı partneri de 'ben ne yaptım, benim bir hatam mi oldu' diye kendisini yiyor, sevgilisini kaybetmemek için üstüne düşüyor. Sonra ipler bir anda değişiyor. Toksik kişi arasira partnerine yine iyi davranıyor, tabir yerindeyse onu şekerle kandırıyor sonra eski haline dönüyor falan. İyice oyuncak ediyor elinde. Sonrasında da işte, artık roller değişiyor partner kişisi çok aşık oluyor, toksik kişisi kendi bildiği yoldan devam ediyor.
Sizin anlattığınız da aynı bunun bir tık değişiği.
Sağlıklı insan davranışı değil kesinlikle.
İlişkilerini yönetmeyi beceremeyen insanlar pasif agresif tepkiler verirler. Sağlıklı insan davranışı değil, üzgünüm.ergen gibi davranan adamlar o yüzden biz de onların seviyesine inicez mecbur, zaten ne yaparsan yap. Bu arada pasif agresif en iyi yöntemdir kocaya babaya erkek kardeşe uygulanır
aşkım kapışmak bey siz misinizİlişkilerini yönetmeyi beceremeyen insanlar pasif agresif tepkiler verirler. Sağlıklı insan davranışı değil, üzgünüm.
Ergen gibi davranan adamlarla evlenmemek gibi bir tercih hakkınız da vardı halbuki ancak onlar da pasif agresif kadınlarla uzun süreli ilişkiler yürütmeyi tercih etmiyor olabilirler tabi, hakklısınız ne diyeyim.
Ergen gibi davranan adamın seviyesine inmek miergen gibi davranan adamlar o yüzden biz de onların seviyesine inicez mecbur, zaten ne yaparsan yap. Bu arada pasif agresif en iyi yöntemdir kocaya babaya erkek kardeşe uygulanır
Espri yaptınız sanırım, kimden bahsettiğinizi maalesef bilmiyorum. O yüzden anlayıp gülemedim.aşkım kapışmak bey siz misiniz
Allah düşürmesin ergen adama bak çekilir dert değilErgen gibi davranan adamın seviyesine inmek miErgenlerle işim olmaz Bence en iyi tatktik bu
Eski açtığınız konuya baktım da zaten insan gibi davranmaya değer bir eşiniz yokmuş. O yüzden 'arasira trip için kafasına bardak fırlatiyorum' da yazsanız 'hak etmiş , iyi yapiyorsunuz' derdim.ay ne abarttınız
kendimden özür dilerim bu yazıyı okuduğum için
Allah düşürmüyor zaten o bir züğürt tesellisi, insanlar kendisi düşüyor/düşmeyi seçiyorAllah düşürmesin ergen adama bak çekilir dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?