Evlilikte ortak karar almak(?)

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Günaydın kızlar :)
Eşimin işe gidiş vakti minik kuzu uyanıyor onu emzirdim uyuttum dedim ki kocişime bir kahvaltı hazırlayayım yazık öğlene kadar aç beklemesin :KK52:
Neyse hazırladım kahvaltısını oturdu yerken demesin mi parayı hem dolar hem altına yatırdım :ruh:
Para da bizim ortak biriktirdiğimiz paramız! Öyle olmasa bile danışırdı ne yapalım diye.. Herşeyimizi birbirimize anlatır,sorun varsa çözüm üretir yoksa danışırız.Aslında çok kızmazdım bir kere oldu diye fakat zamanında benim altınlarımı satmıştık bu sebepten altın alalım takayım diyecektim. Kendisi de sana altın alalım diyordu. Sağ gösterip sol vurdu :KK11:
Neden bana sormadın deyince piyasa çok karışık baktık o an yapıverdim diyor bir alo demek çok mu zor :/
Neyse hanımlar işte böyle ..
Çok sinir oldum ne yazsam ki bey zademe (kendisi golü atıp işe gitti de) bakakaldım bende öyle :silah:
Hepinize güzel günler diliyorum ...

Bunda üzülecek ya da kafayı takacak bir şey yok. Tabii ki sorsaydı iyi olurdu ama büyütülecek de bir şey değil. Ayrıca emin ol şu dönemde dolar euro (kısa dönem için) en karlı yatırım. Doların çok daha fazla artacağı söyleniyor.

Benim eşim böyle bir şey yapsa ve sonra söylese gram umrumda olmaz, iyi yapmışsın der geçerim.

Adam iyi yapmış piyasa karışık yatırım şart canını sıkma sen para duruyor harcanmış değil ki . Salı günü 2 çeyrek altın aldım dün ilk baştan 20 tl kar etmiştim. Kocan doğru yapmış

Doları bilmem de altın almakla iyi yapmış çünkü su an yükselişte daha şimdiden kazandırmaya başlamıştır. Ayrıca uzun vadede iyi bir yatırım tercihi. Boşverin fiziki altını hirlisi var hırsızı var.

Üzülmeyin, en azından çar çur etmemiş ve bir yatırım yapmış.
Aynı zamanda da mantıklı bir yatırım yapmış.
Tabii ki danışması güzel olurdu "keşke bana da söyleseydin" demeniz de tuhaf değil ayrıca.
Ama kızıp, ortalığı bulandırmanıza gerek yok bence.

Yatırımlarınız umarım hayırlı olur.

Akşama eşine "canım maydanoz alırken iki tane mi alayım - bir tane mi alayım diye fikrimi soruyorken yatırımlarımız konusunda fikrimi almadiginda kendimi kötü hissediyorum" dersin.

Büyütmeyin ama "bir daha kendi başına iş yapma beraber karar verelim belki benim de düşündüklerim vardır" deyin..

Gidip de borsaya, bitcoine falan gömmemiş ya. 2-3 seçenekten birini seçmiş işte..

Gol atmak, sağ gösterip sol vurmak filan demişsiniz de, biraz abartmışsınız bence, insan kendi kendini böyle böyle dolduruşa getirir, sakin olun azıcık. Size sorulmasını istiyorsanız, bunu kesin bir dille anlatın eşinize, böyle yaptığında kötü hissettiğinizi söyleyin, belki bu kadar önemsediğinizin farkında değildir. Diğer yandan da size büyük bir kalleşlik yapmış gibi davranmayın ama... Sonuçta para hala sizin ortak paranız, eşiniz parayı bir yere kaçırmış değil.

Ben de yaptım aynı şeyi. Hem de gayet de yüksek meblağ. Sonuçta yararımıza olacak diye yapıyorum, bazen anlık durumlar oluyor söyleyemiyorum. Parayı kaybetse neyse de, zaten altın dövizde değerini korur. Borsa filan olsa fikrinizi sormalı tabii ki ama zaten para aynı para şu an. Kızacak bir şey yok bence.

Kumarda orada burada yememiş ya yatırım yapmış en nihayetinde.
Kızmayın boşverin.

Hesapları gözlerinizle görün bence.
Bir daha birlikte karar verelim olur mu demeniz de yeterli.

kafayı takacak bir şey yok.piyasa tahterevalli gibi maşallah.biz de bir bakıyoruz babam gitmiş dolar almış sonra gitmiş bozmuş.anlık oynuyor telefonda bence onu anlatamaz.Ertesi güne bekleyip de abartmıyorum 10 bin kaybettiğimizi biliyorum.Allah gerçek dert vermesin.

Back
X