evlilikte para hesabı

Biz evlenirken hiç konuşmadık nasıl yaparız diye... 2 yıl oldu evleneli herkesin hesabında para birikiyordu. Şimdi adam akıllı birikim yapmaya karar verdik birleştirdik paraları benim hesabımda :23:

Son düzenleme:
siz şimdiden para muhabeti yapıp para için bozuşuyorsanız ewlendiğinizde ne olursunuz kimbilir.sevgilinle gereksiz polemiklere girmeyin huzurunuz mutlulugunuz olsun gerisı zaten gelir.

evlenince biriktirecek paranız kalacak mı acaba:26:

düğün borcu,eşya borcu,takı borcu,ev kirası,elektrik su telefon doğalgaz faturaları,gıda ve temizlik malzemeleri,eeee birazda süs,giyim gezme de lazım ohooooo:30:

Bir arkadas demiste ayrilinca maddi boyuta bakarmym bilmiyorum diye ..insan 5 parasz sokakta kalinca basni vuruyor taslara.diger yandan bukdr guven dolu ark.lara giptayla bakiyorum yani boyle guzel bakabilcegim bir hayat yasamadim

Ya benim birikimim anca 5 milyardır, o bile yoktur o da zaten bnm 2 aylık maaşım..O benden kaç kat birikim yapıyo ve benim hesabıma yatırıyo.Ben kazandığımı savuruyorum zaten pek bişey kalmıyor...Ama tabi çok açıdan bakmak gerekiyor.Ben bugün dara düşsem babam yetişir hemen, amcam, dedem de öyle... Tabiiki ailemin böyle bir gücü olmasa belkide başka türlü düşünebilirdim.

Bir arkadas demiste ayrilinca maddi boyuta bakarmym bilmiyorum diye ..insan 5 parasz sokakta kalinca basni vuruyor taslara.diger yandan bukdr guven dolu ark.lara giptayla bakiyorum yani boyle guzel bakabilcegim bir hayat yasamadim

Hayatta Güvenmek çok önemlidir sen hayatta çok zorluk çekmissin anlaşılan ama karşındakine güvenmessen evlilik yürütülemez evlilikte güven çok önemlidir senin sevgiline sordugun soruyu bana birisi sorsa bende kırılım demekki karşımdaki bana güvenmiyor derim.

kırıldı zaten epeyce.ama hallettik yani evlenene kdr bu konuyu açmamaya karar verdim.sizin düşüncelerinizide okudum onlar doğrultuunda hareket etmeye calışıcam.

Back
X