evlilikte seksi erkek mi balatmal kadn m?

Kim havasındayda diğerini havaya sokar. Gerisi becerilerine kalmış
Hep aynı kişi başlarsa ''Sonra hep benden bekliyosun amaaa'' şeklinde muhabbetler gelişebilir...şakkıdı

bence kısa sürer tabi çünkü kadın isteksizse zorlanır. tersi olursada daha güzel değilmi evli ablalarım söylesin ben bekarım canım ne bıleyım bıldığımı yazıyorum:1rolleyes:

Canım kadın isteksizse zaten bu işin olması zor. başımız ağrır isteksizsek

eda 3 tane cinsellik başlığı ne iş ateş başına mı vurdu ne -tatlicadiarzu-
ah bide kk pro üyesi olsaydın cinsellik bölümünün tozunu attırırdın valla da seni alan adam yaşadı onun tozunu attırıver gari :)

bence böyle konular herkezin özeli nadir knşulması gereken konular tek taraflı bişe olmaz cnm herşey karşılıklı ikiside istiyecek biri istemezse olmaz iki tarafta anlayışlı olucak neyse bnden bukdr :kedi:

senin avatarda pek hayra alamet deiil bnce sen fazla kafanı yoruyosn cnm bu konulara anladığım kadarıyla bekarsın bırak herşeyi akışına zamanı gelince öğrenirsin zaten eşin öğretir sen dert etme :utangac:

bu değişir hep,
kimi zaman o başlatır, kimi zaman ben başlatırım.
illa erkek ya da kadın başlatır diye bir şey yokki.

neden saçma olsun arkadaşlar ben erkek değilim ayrıca erkek olsaydım söylerdim hem:kahve:

ozaman bu kadar merak iyi değil canım.çok merklıysan evlen öğrenirsin.çok gördük canım erkek olupta erkeğim diyeni sanki söyleyecende.sexsten başka düşündüğün bişey yok galiba sürekli bu konuda topik açıyosun ben şahsen sende biraz fazla düşkünlük hissettim

offf arkadaşlar amma saçmaladınız yani.Ben ölçülüyüm merak etmeyin sadece yakında evleneceğim kafamdaki soru işaretlerine cevap arıyorum canım ne var bunda.yerimseniben

asıl saçmalayan sensin canım çok soru işaretlerin varsa internetten googdan yaz gir kafandakı işaretler kaybolur korkma herkes özelini anlatmak zorundamı bu zamanda bunları bilmeyenmi var ya dalgamı geçiyosun sen.evleneceksen sexsten önemli şeylerde var mesela evlilikte sevgi saygı tatlım onları öğrenmekle başla istersen kafanı yorma bunlarla sana saygı ve sevgi hepsinden önce işe yarayacak

kimin canı isterse o adım atar yani...
hep erkek adım atsa komik olur,naza çekilmenin bi anlamı yok...

konunuz içeriği nedeniyle cinselliğe taşınmıştır​

Back
X