• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte sevgi saygı tamam ya aşk

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
kızlar günlerdir kafamı kurcalayan birşeyi sormak istiyorum size beni bilen bilir eşimle hamileliğimin 6. ayında boşanmadan döndük ve evliliğimizi tazeledik gibi birşey şimdi çok iyiyiz ben aşığım eşime oda boş değil farkındayım akşamları küçük hareketlerle aşkmızı taze tutmaya çalışıyorum bazen beklenmedik nedenlerden tartışsakta genelde iyiyiz bizim evliliğimizin 3. yılı sizce ben boşunamı çaba sarfediyorum bu aşk bitecekde ben son demlerinimi oynuyorum aşkı uzun yıllar evliyken devam ettirebilenler varmı bu benim için neden önemli ben tam bir aşk insanıyım eşimle olan heyecanımız bitmesin istiyorum ne yapabilirimde bunu uzun yıllar devam ettirebilirim acaba... yada evlilikte aşk bitince tekrar eşinizi kendinize nasıl aşık edersinizzz bir erkek sevdiği ve saygı duyduğu karısına tekrar aşık olurmuuu tecrübelerinize ihtiyacım var...

ask uzun yillar surmez arkadasim, uzun yillar suren sevgi ve guvendir. kim ''ona olan askin yillardir bitmedi'' derse yalan soyluyordur emin ol. yahu insanin 5 yillik karisi/kocasi aksam eve gelirken kalbi kutkut atar mi?:27:

ask uzun yillar surmez arkadasim, uzun yillar suren sevgi ve guvendir. kim ''ona olan askin yillardir bitmedi'' derse yalan soyluyordur emin ol. yahu insanin 5 yillik karisi/kocasi aksam eve gelirken kalbi kutkut atar mi?:27:

Neden öyle düşünüyorsunuz ben 4 yıllık evliyim ve her akşam eşim eve gelirken kalbim küt küt atıyor emin olabilirsiniz.
Ve asla yalan söylemiyorum...

Neden öyle düşünüyorsunuz ben 4 yıllık evliyim ve her akşam eşim eve gelirken kalbim küt küt atıyor emin olabilirsiniz.
Ve asla yalan söylemiyorum...

Bende 1,5 yıllık evliyim Allahım bozmasın da.Belki yenisin diyenler olabilir ama bunun flört dönemi var tabi uzunca neyse.Mesela eşimin ev anahtarı var ama zili çalar ben de hoplaya zıplaya kapıyı açmaya giderim ağzım kulaklarımda tabi:d Hala onun yüzünün her tarafını ağzını burnunu gözünü alnını yanaklarını hatta çenesini bile öperim doya doya:) Yemek yaparken ayrı bi zevkle yaparım ne bilim daha bir sürü şey.Tabi bunlar karşılıklı aynen eşimde bu şekilde ilgili ve aşkla yanaşır bana.Ben eşimi çok seviyorum Allahım bir ömür bu sevgimizi aşkımızı daim etsin herkesinkini tabi AMİNnnnn...

mrb kızlar nbr bende 13 yıllık evliyim ilk günkü aşk olmasada
iyiyiz yinede bazen çok iyi bazende idare eder napalım 2 tane çocuğum var öylede böyle hayat devam ediyor
ama allah kocamı başımdan eksik etmesin

7 yıllık beraberlik bunun 3,5 yılı evlilik ama ben hala akşam olsa da eve eşimin yanına gitsem diye pır pır ediyorum ,onu öperken ilk öptüğü anın heyecanını duyuyorum ..gerçek aşk asla bitmez ,biten sahte aşklardır ..ya da aşk sanırsın aslında aşık değilsindr..ama gerçek aşk asla bitmez ..teyzemle eniştem 30 yıllık evliler ama ilk günki gibi gözlerinin içine bakar ikisi de birbirinin ..abimler 12 yıllık ablam 15 yıllık evli ,onlar da aynen öyle ..demekki gerçek aşkı bulanların aşkı bitmiyor

:24::24::24: aşk mı?
o çook yoğun bir duygudur. eğerki ilk günler ilk aylardaki gibi aşk olsa insan yaşayamaz ya...
kocamı çook seviyorum. onunla vakit geçirmeyi seviyorum. hatta mutfakta yemek hazırlarken bile illa gel yanımda otur derim...
ama ilk zamanlardaki aşk duygusu hala olsaydı çoktan kalp krizinden gitmiştim..

eşimle 3 yıldır beraberiz. telefonum çaldığında onun adını görünce hala yanaklarım kıpkırmızı oluyor :38:

Sevginin içindede heyecan vardır. Uzun yıllardır evli olup hala aşığım diyenler sevgiyle karıştırıyor bence.

Sevgininin içindede heyecan var, gözlerinin içine bakmakta var, hep yanında olmasını istemekte var.

Sevgi aşktan çok daha kutsal bence. Aşk yıpratıyor.Aşkta saygıdan öte kendi duygularımız önemli. Kendimiz için isteriz.

Ama sevgide karşılıklı birbirini düşünür insan. Sevgi saygıyıda getirir beraberinde. Bu yüzden bu tür arayışlara girmeyin bence. Yoksa istekleriniz sevginizide yaşamanızı engeller.

Size yeniden aşık olmasını değilde her an sevgiyle anmasını dileyin.İnanın çok daha iyi gelecektir.
Bayanlar evlilikten çok şey bekler, özellikle heyecan hep ilk günkü gibi kalsın ister.
Ama gerçekler öyle değildir. Heyecan elbette vardır ama boyut değiştirir.. Aşk elbette vardır sevginin içinde ama boyut değiştirir.

Son düzenleme:
Aşk geçici sevgi saygı baki....

Aşkın yerini bir süre sonra bağlılık ve alışkanlık alıyor...

7. senem bitti 8 e girdim...Çok badireler atlattım...

Eşime deli gibi aşık oldum , ama şu an aşk bitti..

Bitmez sanırdım hep ama bitti...:26:

:24::24::24: aşk mı?
o çook yoğun bir duygudur. eğerki ilk günler ilk aylardaki gibi aşk olsa insan yaşayamaz ya...
kocamı çook seviyorum. onunla vakit geçirmeyi seviyorum. hatta mutfakta yemek hazırlarken bile illa gel yanımda otur derim...
ama ilk zamanlardaki aşk duygusu hala olsaydı çoktan kalp krizinden gitmiştim..

ama maalasef bazi arkadaslar hala ask ile sevgiyi birbirine karistiriyorlar.:27:

Askkkk cok farkli bi duygu bence, ben de bitecegini dusunenlerdenim ya da yerini sevgiye terkedecegini, ask genelde kavusamamakla oluyo sanirim tanima fasli ama ne yazikki ogrendikce tanidikca heyecan gizem kalmiyo sanki, yanlis da dusunuyorum olabilirim ama su anki dusucelerim bunlar, as in devam etcegini zannetmiyorum ama keske oyle bisey olsa da yasasam, esimi seviyorum o da seviyor ama o eski gunlerdeki gibi asla degil, birlikte yasamak or gercekten kirilmak icin cok seyoluyo ve bunlar teker teker aski sonduruyo

Atar çokta güzel atar. Benim annemle babam 29 yıllık evlıler buna + 5 yılda cıkmıslar yanı 34 yıldır beraberler. Tv izlerken el ele izlerler babam anneme kedim napıyormuş dıe sever saclarını oksar annem ona mıyavlar sımarır :D babam yazlıga gıder bazen gelecegı zaman annem heycanlanır babam kesın ona bır suprızle gelır ordan. Hatta gecen gun bırsey lazım oldu yatak odalarına gırdım kapıyı caldım ama duymadılar uyumuslardı gırdım odaya bı baktık el ele uyuyorlar. Hatta babam annemı sımartmak ıcın bazı gunler masal bıle okur onu uyuturken :D:D hala bırbırlerıne delı gb asıklar. Aşk nesnel bırsey degıldır. Sız hıssetıgınız kadar sızınle olur. Aşka maddesel bır şey gozuyle bakarsanız tabı kı bırgun bıter. Ama aşk kadar kutsal bır duyguyu sadece aman heycan işte canım dıe degerlendırmek aska hakaret etmek gb gelıyor bana. Aşk bıtmez askı ınsanlar bıtırır.

Back
X