- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Iyi günler arkadaslar ...evlilikte saygi sevgi bitermi mesela bende hicbiri yok bu normalmi?3 yilik evliyim saygida kalmadi sevgide en üzüldüm sey lafimin degeri olmamasi. Akil versem destek versem sanki evin kücük cocugum gibi azarlaniyorum..evin kadini gibi hissetmiyorum aramizda 2 yas var oysa .hatasini gördümde söyledimde sen kimsinki sanane der.. dolu esya aldim dün kazak falan havalar soguk diye tessekür bile etmedi niye aldinki dedi orda yerin dibine girdim rezil gibi hissetim .. okadar kirdiki kalbimi hep aglarim durumuma yemin ederim yani anlatilmazki artik benimde saygim kalmadi sevgimde..sorum arkadaslar sizin evliliniz nasil gecer?sizin evlilinizde böylemi yani ilgisiz monoton bir hayat heycan yok sevgi ilgi yok !saygi yok !samimi cevaplar bekliyorum kizlar
Canım,eşinin tavrı affedilmez. Ama sende fazla yumuşak yüzlüsün galiba.. Sen kimsin dediğinde sertçe bakıp "ben xx bu evin sahibi kadınıyım!" asıl sen bilmezsin ben bilirim diye sert çıkışsan ne tepki verir.. Onur kırıcı söz söyleme hakkı olamaz..net ve sert ama onu aşağılamadan kızsan ne der?

Evlilikte sevgi saygı birbirine bağlıdır. Hatta önce saygı gelir. Saygı yoksa sevgi hiiçç olmaz.