Evlilikte Sevgiyi hissetmek hissedirebilmek

Arkadaslar toplum bir erkek cocugunu nasil yetistiriyor, erkekler kadinlar hakkinda nasil sartlandiriliyorlar, kendilerinin toplumdaki yeri nasil programlaniyor. Kadinlarin bu konulara algilari o kadar kapali ki, kendileri hayal dunyasinda yasiyor, kiz cocuklarini da ayni hayal dunyasinda yetistirince boyle sonuclar cikiyor. Annelerin kiz cocuklarini hayat konusunda egitmeleri gerekir ama kendileri cok egitimsiz ve evlilik konusunda gercekci olmayinca (okuldan bahsetmiyorum, insan iliskilerinden bahsediyorum) neye yarar?

Fazla ilgi,cok konusmak,asiri istekler,buyuk beklentiler,gereksiz yanlis anlamalar,bir seyleri kafamizda kurup kurup karsiya negatif enerjiler yansitmak,sinirlilik halleri.. Bunlari yapmassak erkek rahat olur herhalde

adam nikahı basıyor bu kadın artık benim onu elde etme çabam yok e ben bunu seviyorum ki evime ekmek getiriyorum karnını aç koymuyorum kapıma icra getirmiyorum onu aldatmıyorum o zaman akşam eve gelice tv karşısına kurulup aval aval tv bakabilirim bu kadını çiçeklere böceklere sevgi sözcüklerine boğmama gerek yok diyor. sonra dırdır edince kadınları anlayamıyoruz ben seni anlayamıyorum diyorlar e be adam sen evlenmeden önce kadınları gayet iyi anlıyordun da evlendikten sonra ne oldu da anlayamıyorsun.

adam nikahı basıyor bu kadın artık benim onu elde etme çabam yok e ben bunu seviyorum ki evime ekmek getiriyorum karnını aç koymuyorum kapıma icra getirmiyorum onu aldatmıyorum o zaman akşam eve gelice tv karşısına kurulup aval aval tv bakabilirim bu kadını çiçeklere böceklere sevgi sözcüklerine boğmama gerek yok diyor. sonra dırdır edince kadınları anlayamıyoruz ben seni anlayamıyorum diyorlar e be adam sen evlenmeden önce kadınları gayet iyi anlıyordun da evlendikten sonra ne oldu da anlayamıyorsun.
Artık anlamasını beklemeyi bıraktım desem.Anlamak isteyen gözünden hareketlerinden tavırlarından anlar zaten:KK43::KK43:

Back
X