EVLILIKTE SIDDET

İnsan dayak yediği birini nasıl sever ki. Valla beynim almıyor.

Üni mezunu, çalışan bı kadın susup ben kocamı seviyorum diyorsa biz daha ne diyelim.

Sen anasına iyi bak, kocandan da dayak yemeye devam et. Bı 30_40 sene sonra yaslanır eli ayağı tutmaz o zaman da dovemez.

Allah böyle sinir hastalarına bidaha düğün yüzü görmeyi nasip etmesin kimsenin başı yanmasın inşallah çok amin

Sizin gibi kadınları bir silkeleyip, kendine gel diye bağırmak istiyorum inanın. Huzur dolu, sakin bir hayat kurma gücünüz varken, saçma sapan insanların oyuncağı oluyorsunuz. Anneye gül gibi bakıp bakmamanızın konuyla hiç alakası yok. Zaten bu üstünüze vazife bir durum değil. Asıl sorun hayatınızdaki mahlukun insan olmaması. Hala seviyor muyum diye düşünüyorsanız, lütfen çalışıp kazandığınız para bir işe yarasın da, iyi bir psikologa gidip, hayatınızı değiştirin. Normal bir insan bunca şiddete rağmen seviyor muyum diye düşünmez çünkü. Böyle bir hayatı sürdürebilen insanların olması korkunç geliyor bana, gözünüzün önünde boş yere yaşanan bir hayatlar gibi... Lütfen tedavi olun.

Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
dayak ve evlilik . ve eş sinir hastası
Allah korusun . 1 dk durmam .
ödüm kopar .korkak yapım buna katlanamaz . beyin olarak da özgürlüğümü kısıtlayan şeylerden kaçıyorum . bu eş de baya baya özgürlüğe müdahale gibi.

herşeyı bıtımişssin gozunu karartıp en zorunu yapmışsın(kendıne gore)..şimdide pişmanım dıyosun.

Psikolojik sorunları olan siz olmıyasınız. Hem dayak yiyip üstüne birde hak yedimmi tekrar düğün yaparmı diye düşünmek sağlıklı bir insanın kafası değil.

İnsan dayak yediği birini nasıl sever ki. Valla beynim almıyor.

Üni mezunu, çalışan bı kadın susup ben kocamı seviyorum diyorsa biz daha ne diyelim.

Sen anasına iyi bak, kocandan da dayak yemeye devam et. Bı 30_40 sene sonra yaslanır eli ayağı tutmaz o zaman da dovemez.

dövemez mi?
valla eşimin anneannesi hala dayak yiyor kadin 70-75 yaşinda.. 55 yıldır evliler. dayaga hiç tınlamiyor halada kendi savunur kocasina karşı.. yinede döver de döver.. anneanne zenginmiş. evi varmişti ev dedenin üstüne geçirmiş çook önceden.. bu ev hala benim diyormuşşş... ortak yoktu.. 55 yıldır dayak yiyor...sevgi mi? Anneanne dedeyi sevmiyor ama sürdürüyolar.. sevgi görmedim..

Kurtarın kendinizi neden her gun dayak yiyerek yasamak istiyorsunuz . boşanmak bu kadar zor mu .

Siz acıya acıya acınacak hale gelmişsiniz. Hiç mi içinizde bir ego, bir özdeğer, bir güç bi şey yok. Bu adama öfkeli bile değilsiniz. Nasıl bu kadar mülayim, bu kadar pasif olabilir insan anlamıyorum

dövemez mi?
valla eşimin anneannesi hala dayak yiyor kadin 70-75 yaşinda.. 55 yıldır evliler. dayaga hiç tınlamiyor halada kendi savunur kocasina karşı.. yinede döver de döver.. anneanne zenginmiş. evi varmişti ev dedenin üstüne geçirmiş çook önceden.. bu ev hala benim diyormuşşş... ortak yoktu.. 55 yıldır dayak yiyor...sevgi mi? Anneanne dedeyi sevmiyor ama sürdürüyolar.. sevgi görmedim..
Anneanne dayak yerken evlatları, torunları armut mu topluyor?

dayagı haketmedikçe hiç sevemezsin kocayi.. ben dün dövüldüm adam barşmayi çalıştı.. ben sevemedim onu...
bunun önceki kaç kere yaptı... halada yaptığı için... ben mutlu olamadim.... muıtlu degilim...
peki sen mutlu musun konu sahibi???

Anneanne dayak yerken evlatları, torunları armut mu topluyor?
gözün önünde dövüyor biçakla boynu kesmeye dahi çalışmış dede...
ben yoktum eşim anlatiyo..
eşim beni dövse dede hak verecekmiş.. beni de dövecekmişşşş.. valla bende savcılıağa şikayet ederim bunu.

Tecavüzcümüze aşık olmaktan bıkmadık bir türlü.
Bazen diyorum ki aynı havayı soluyoruz, muhtemelen aynı şeyleri yiyip içiyoruz.
Bu nedir yahu. Sen kendine saygı duymuyorsun, Elin adamına ne diyelim :kızgın:

önce bi piskologa gidin kendinize gelin siz... canınızı zor kurtarmıssınız daha tekrar düğün yapabilecek mi diyosunuz?size ne ? siz kendi hayatınıza bakın ya ...yeniden sever yeniden evlenirsiniz ..siz kendinizi düşünün...

Şiddet affedilebilebilecek bir olay değildir. Hem de defalarca tekrarlanmışsa :63:
Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim

Evet bu stockholm sendromu.. siddetin bahanesi olmaz, pisman olmasi gerekende siz degilsiniz. Kendinizi sevin birazcik...

onun hakkina mi girdin ???? iyi misin sen. sen mi kendini dovdurup evliligi baltaladin da suclu oldun
senin haklarina ne olacak
yikilan yuva hayaline ne olacak.
psikolojin bozulmus benligini ozsaygini yitirmissin yardim al mutlaka

Back
X