- Konu Sahibi SessizveDerinden
Abin oldukça bencil düşünmüş. Eğer o işe sizi karıştırmıyor aracılar mensup olduğu cemaat ilgileniyorsa altın parasını da onlardan istesin. Bana kalırsa abin engelinden ötürü bir başkasının onu beğenemeyeceğini düşünüyor. Yani bu fırsat bunu kaçırırsam başka olmaz düşüncesinde olabilir. Ama cidden dediğiniz gibi şüpheli sadece altın isteyip başka birşey istememeleri filan başka niyetler filan mı var diye düşünebiliyor insan altını alıp terkedecekler gibisinden. Bence bu bayanın önceki eşinden neden ayrıldığını araştırın ailesi filan konu komşu bilir.
evet bızde oyle düşünüyoruz.cunku daha önceden de bırcok kızla bu sekılde gorustu olmadı.bu olur dıyınce ne ıstese yapacakmış gibi davranıyor :S
hiç olmazsa şimdilik abinizle zıtlaşmayın, en azından bilgi almanız açısından sıkıntı yaşamazsınız bu sürede
bir de, abinizin yakın arkadaşıyla konuşma şansınız var mı? veya bir şekilde bu aileye ulaşamaz mısınız?
baştan sona çelişkilerle dolu..
endişenizi çok iyi anlıyorum, abiniz aceleci davranıyor,
arkadaşın biri mihirle ne ilgisi var demiş, sırf mihri almak için evlenmediği ne malum?
sorun soruşturun, bir şekilde adını sanını, adresini öğrenin..abinizi kırmadan..
dün kendi yorumumu yaptım benı tersledı.11 bın borcumuz olan kışı durmadan ıstıyor parayı sımdı demezmı para yok dıyorsunuz oğlanı evlendırıyosunuz ne iş diye dedim o annemin borcu ben karışmam banane dedi.tırlattım resmen.bu ne vicdan diye düşündüm sustum bişi demedim.