- Emoji Skoru
- 41.416
- Puanlar
- 798
Tamam işte siz koyun. Konu ikimizle alakası birşeyse fikirlerimizi belirtelim ama üçüncü kişiler olursa biz olmaktan çıkıyor işte. Bu sefer aile savaşına dönüyor. Yok sen benim kız kardeşimi sevmiyor musun vs vs. Halbuki hiç alakası yok. Biz artık evlendik iki kişiyiiz herkes gider biz ikimiz kalırız. Üçüncü kişiler için ben eşimi kırmam sahiplenirim. Kendi ailem icinde gecerli benim icin önce eşim sonra ailem. Ailemi sevmiyorum anlamına gelmiyır bu sonucta. Ben onun kız kardeşine güleryüz vs gosterirken o benim abime fenerbahceyle ilgili komik bi story attı diye gıcık oldu. Adam kendi sosyal medyasında istediğini paylaşır. O gün bugündür abime gıcık hissediyordum. Kimse kusura bakmasın ben onun kardeşine güzel davranacagım sırf bir story için abime gıcık olscaksa iyi ki koymamışım o fotogrsfı oraya. İşte konu bu sefer buralara kadar geliyor.
Aslında siz de Kocanız gibisiniz ilişkinizde ailelerinizi çıkarmanız lazım..
Herkes evine gider siz meydanda kalırsınız.
Benim bir tanıdığım da ailesi için gül gibi karısını boşadı. İkisinde şimdi çok pişman evlilipimize sahip çıkamadık diyorlar.
Hatta erkek olan, bir aile buluşmasında ağlamıştı sanki ailesi yüzünden evliliğini bitiren onlar değil gibi.
Ailesi de öyle karışmıyorlardı ama evlenince ikisinde kendi ailelerine garip bir şekilde yapışmışlardı. Kız çamtasını alıp alıp gidiyordu oğlanda her şeyi ailesine anlatıyordu 6 ay evli kaldılar.
Son düzenleme: