- Emoji Skoru
- 245
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vereyim dogru diyorsunuz![]()
Evet o evde bagırıp çağırdıgı tabloya simdi sarılıp uyuyabilirAdam boşanma davasına gelirken bile sülaleyi toplamış yahu pes
Şimdi herkes ergen bacısı bile hayatına dönecek bu dımdızlak bi iç huzursuzluğuyla kalacak haberi yok
Sadece bir süre bu çok sevdiği yakınlarına malzeme olacak sonra gündemden düşecek
Fenerbahçe tablosuna sarılsında uyusun
Rabbim karşınıza gönlünüze dokunacak güzel insanlar çıkartsın![]()
Bu tiplerden bazıları hatasını anlayıp pişman olup, kapılarda yatıp, yalvarıp yakarsalar, sözler verseler de 3 gün sonra yine aynı oluyorlar, hatta daha beter oluyorlar, yaşamıştım maalesef. Bir arkadaşım da yaşamıştı benzer bir durum.Adam boşanma davasına gelirken bile sülaleyi toplamış yahu pes
Şimdi herkes ergen bacısı bile hayatına dönecek bu dımdızlak bi iç huzursuzluğuyla kalacak haberi yok
Sadece bir süre bu çok sevdiği yakınlarına malzeme olacak sonra gündemden düşecek
Fenerbahçe tablosuna sarılsında uyusun
Rabbim karşınıza gönlünüze dokunacak güzel insanlar çıkartsın![]()
Bu tiplerden bazıları hatasını anlayıp pişman olup, kapılarda yatıp, yalvarıp yakarsalar, sözler verseler de 3 gün sonra yine aynı oluyorlar, hatta daha beter oluyorlar, yaşamıştım maalesef. Bir arkadaşım da yaşamıştı benzer bir durum.
Bazıları da ailelerinin gazıyla kadını suçlayıp, kendi hatalarının zerre kadar farkına varmayıp, yeniden evlenip başka insanların da başını yakıyorlar. Bir de yeni eşlerine dedikleri şey: aileme saygısızlık yaptı, annemi sevmedi![]()
Tüylerim diken diken oldu ahhhahhshdhd...@Aysenaz11 Evimi iç mimara döşettim deyince aklıma geldiFenerbahçe tablosu Mimar Selim Bey'in muhteşem dokunuşları gibi durmaz mıydı evde
![]()
Herkes hayatına devam edecek bir süre sonra. Anne baba kardes arkadaslar vs vs. Olan bize oldu işte bir yuva yıkıldı. 2025 model araba almıştık o satıldı. Birbirimizin hayatında yokuz artık. O gazlarla başbaşa kalır insallah dediğiniz gibi. Daha iyisini annesi bulsun.Senin konunu hatırlıyorum lavanta,
O zamanda içimden neler saydırmıştım
Bu konu sahibinin eşide geldiği gazlarla başbaşa kalacak
Bu kadar ailesine tapacak birini bulursa dedigin gibi ailemi sevmedi naraları atar
Bu insan 3 yıl ayrı kaldıktan sonra pişmanım diye gelen insan. Başta kabul etmedim sonra sevgime yenik düştüm. 3 ay işsiz kaldı. Daha evlenmemiştik. Evlilik teklifi almıştım. 3 ay kredi kartı asgarisini ödedim telefon faturasını ödedim. Ama o boşanmadan hemen önce kredi çekip onun hesabına gönderdim tüm parayı(bende faiz oranı daha düşük çıktı diye ben çektim) kredi kartı borcu vardı. Sıfırlayamamıştık evlilikten dolayı vs. Daha ilk taksidini bile ödeyemeden boşanma kararı aldık. Krediyi ödemesini istedim. Ben çalışmıyorum çünkü.işimi gücümü bırakıp onunla evlenmiştim. O borç ikimizin borcuydu yalan konusma ben ordan yakıt aldım hgs yi geçtim dedi. Şok oldum. İnsan boşanacak bile olsa nikahlı karısına böyle birşey dememeli. Yani ben yakıtı aldım beraber gezdik. Gezdirdim yedirdim içirdim seni demeye getirdi. Ve bunu her sabah kalkıp işe giderken kahvaltısını öglen yemegini koyan onu öperek işe gönderen, akşam geldiiğinde yemegi hep hazır olan, ütüsüz kıyafet bile giydirmeyen bir kadına dedi bunu. Yazıklar olsun ne diyimBu tiplerden bazıları hatasını anlayıp pişman olup, kapılarda yatıp, yalvarıp yakarsalar, sözler verseler de 3 gün sonra yine aynı oluyorlar, hatta daha beter oluyorlar, yaşamıştım maalesef. Bir arkadaşım da yaşamıştı benzer bir durum.
Bazıları da ailelerinin gazıyla kadını suçlayıp, kendi hatalarının zerre kadar farkına varmayıp, yeniden evlenip başka insanların da başını yakıyorlar. Bir de yeni eşlerine dedikleri şey: aileme saygısızlık yaptı, annemi sevmedi![]()
Yani onun cebinde beş kuruş para yokken kadın halimle destek oldum. Ama benim cebimde beş kuruş para yokken beni borçla ortada bıraktı.Bu insan 3 yıl ayrı kaldıktan sonra pişmanım diye gelen insan. Başta kabul etmedim sonra sevgime yenik düştüm. 3 ay işsiz kaldı. Daha evlenmemiştik. Evlilik teklifi almıştım. 3 ay kredi kartı asgarisini ödedim telefon faturasını ödedim. Ama o boşanmadan hemen önce kredi çekip onun hesabına gönderdim tüm parayı(bende faiz oranı daha düşük çıktı diye ben çektim) kredi kartı borcu vardı. Sıfırlayamamıştık evlilikten dolayı vs. Daha ilk taksidini bile ödeyemeden boşanma kararı aldık. Krediyi ödemesini istedim. Ben çalışmıyorum çünkü.işimi gücümü bırakıp onunla evlenmiştim. O borç ikimizin borcuydu yalan konusma ben ordan yakıt aldım hgs yi geçtim dedi. Şok oldum. İnsan boşanacak bile olsa nikahlı karısına böyle birşey dememeli. Yani ben yakıtı aldım beraber gezdik. Gezdirdim yedirdim içirdim seni demeye getirdi. Ve bunu her sabah kalkıp işe giderken kahvaltısını öglen yemegini koyan onu öperek işe gönderen, akşam geldiiğinde yemegi hep hazır olan, ütüsüz kıyafet bile giydirmeyen bir kadına dedi bunu. Yazıklar olsun ne diyim
Çok şükür sagolunÇocuk olmadan ayrıldıgın ıcım çok şanslısın bence.
Ben sizde sorun goremedım.
Bu tarz adamlarla evlilik ıtme kalma giderdi.
Yol yakınken doğru karar vermişsiniz.
2014 konusu idi benimki, hatırlamana şaşırdım, vay beSenin konunu hatırlıyorum lavanta,
O zamanda içimden neler saydırmıştım
Bu konu sahibinin eşide geldiği gazlarla başbaşa kalacak
Bu kadar ailesine tapacak birini bulursa dedigin gibi ailemi sevmedi naraları atar
Gördüğünüz nankörlüğü hazmedememenizi çok iyi anlıyorum ama böyle aşağılık tiplerin doğası ne yazık ki bu, şaşırtıcı değil aslında. Bizler öyle ortamlardan gelmediğimiz için böyle insanların var olabileceklerine inanamıyoruz, zaten bir süre anlam vermeye çalışmakla geçiyor, zamanla anlıyor insan bunların edepsiz, ahlaksız, bencil, hadsiz ruh hastası olduklarını ve durumun çözümsüz olduğunu.Bu insan 3 yıl ayrı kaldıktan sonra pişmanım diye gelen insan. Başta kabul etmedim sonra sevgime yenik düştüm. 3 ay işsiz kaldı. Daha evlenmemiştik. Evlilik teklifi almıştım. 3 ay kredi kartı asgarisini ödedim telefon faturasını ödedim. Ama o boşanmadan hemen önce kredi çekip onun hesabına gönderdim tüm parayı(bende faiz oranı daha düşük çıktı diye ben çektim) kredi kartı borcu vardı. Sıfırlayamamıştık evlilikten dolayı vs. Daha ilk taksidini bile ödeyemeden boşanma kararı aldık. Krediyi ödemesini istedim. Ben çalışmıyorum çünkü.işimi gücümü bırakıp onunla evlenmiştim. O borç ikimizin borcuydu yalan konusma ben ordan yakıt aldım hgs yi geçtim dedi. Şok oldum. İnsan boşanacak bile olsa nikahlı karısına böyle birşey dememeli. Yani ben yakıtı aldım beraber gezdik. Gezdirdim yedirdim içirdim seni demeye getirdi. Ve bunu her sabah kalkıp işe giderken kahvaltısını öglen yemegini koyan onu öperek işe gönderen, akşam geldiiğinde yemegi hep hazır olan, ütüsüz kıyafet bile giydirmeyen bir kadına dedi bunu. Yazıklar olsun ne diyim
Çok haklısınız herkesi kendimiz gibi gördüğümüz için. Ben allaha havale eder geçerim. İnsan yaşattıgını yaşamadan ölmez. Allah bildiği gibi yapsın bunu ve ailesiniGördüğünüz nankörlüğü hazmedememenizi çok iyi anlıyorum ama böyle aşağılık tiplerin doğası ne yazık ki bu, şaşırtıcı değil aslında. Bizler öyle ortamlardan gelmediğimiz için böyle insanların var olabileceklerine inanamıyoruz, zaten bir süre anlam vermeye çalışmakla geçiyor, zamanla anlıyor insan bunların edepsiz, ahlaksız, bencil, hadsiz ruh hastası olduklarını ve durumun çözümsüz olduğunu.
Siz ne yaparsanız yapın bir kusur bulunacaktı, bulunmasa uydurulacaktı. Siz iyi oldukça da kudurur, rahatsız olurlar, insanın namusuna bile iftira atar bu tipler, Allah korusun. Çünkü dertleri geçinmek, huzur, mutluluk değil; sadece kendi aileleri, kendi istekleri, kendi mutlulukları önemli.
Çok haklısınız herkesi kendimiz gibi gördüğümüz için. Ben allaha havale eder geçerim. İnsan yaşattıgını yaşamadan ölmez. Allah bildiği gibi yapsın bunu ve ailesini
Çok haklısınız herkesi kendimiz gibi gördüğümüz için. Ben allaha eder geçerim. İnsan yaşattıgını yaşamadan ölmez.Gördüğünüz nankörlüğü hazmedememenizi çok iyi anlıyorum ama böyle aşağılık tiplerin doğası ne yazık ki bu, şaşırtıcı değil aslında. Bizler öyle ortamlardan gelmediğimiz için böyle insanların var olabileceklerine inanamıyoruz, zaten bir süre anlam vermeye çalışmakla geçiyor, zamanla anlıyor insan bunların edepsiz, ahlaksız, bencil, hadsiz ruh hastası olduklarını ve durumun çözümsüz olduğunu.
Siz ne yaparsanız yapın bir kusur bulunacaktı, bulunmasa uydurulacaktı. Siz iyi oldukça da kudurur, rahatsız olurlar, insanın namusuna bile iftira atar bu tipler, Allah korusun. Çünkü dertleri geçinmek, huzur, mutluluk değil; sadece kendi aileleri, kendi istekleri, kendi mutlulukları önemli.
bende simdi simdi farkına varıyorum ne yaşamışım diyorum. Mesela kız kardeşini uyarsaydım. Yada annesini arayıp bu konularda dikkat etmeleri için güzel güzel konussaydım. Hiçbisey dememişim. Mala çevirmisler beni. Yada konu uzasın büyümesin diye yapmadım hiç öyle şeyler. Bir gün üçümüz kafeye gittik ailesi köye giderken kızlarını bir günlüğüne bize bırakmıştı. Akşam eşim cafeye götürdü bizi. Caffede sürekli bize fotografını cektirdi. Bi abisi çekiyor bir ben. Ordan çek burdan çek vs vs. Cafe çalışanı bizi izlemiş. Biz cafeden çıkarken adam Eşimle bana siz bu kızı mutlu etmekten kendinizi mutlu edemiyorsunuz dedi. Şok oldum. Kız kardeşi de ordan çıkıp ama onlar hep geziyolar ben gezmiyorum dedi. Şaka gibiler yaAnlaşmalı boşandınız Allahtan
Böyleleri evliyken ayrı boşanırken ayrı yüz(süz)lerini gösterir
Ikide bir valizini toplayıp anasına koşan adam kredininde üstüne yatar
@Cui Bono nun dediği gibi bir süre anlam vermeye çalışmakla geçer zaman. Sakın ha sakın aklınıza iyi anlar geliyor diye kendinize yüklenmeyin. O kadar çok şey yaşamışsınızki onlar gelsin aklınıza. Uğraşlar bulun kendinize.
Tabloydu çerçeveydi ortalık karıştıran kızkardeşi yapsın ütülerini şimdi. Çok bağlılarmışya yersen
2025 model araba satıldı demişsiniz. Umarım bu borçların ödenmesine ek takılarınız vb. haklarınızı da almışsınızdır.Yani onun cebinde beş kuruş para yokken kadın halimle destek oldum. Ama benim cebimde beş kuruş para yokken beni borçla ortada bıraktı.
Evet avukatlarımız orta yolu buldu.2025 model araba satıldı demişsiniz. Umarım bu borçların ödenmesine ek takılarınız vb. haklarınızı da almışsınızdır.